Ορκίστηκε ο Γιώργος Καμπύλης και το νέο δημοτικό συμβούλιο Βόρειας Κυνουρίας (pics,vid)

Κυρ, 25/08/2019 - 21:44
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Τελετή ορκωμοσίας της δημοτικής αρχής Βόρειας Κυνουρίας, καθώς και των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, των προέδρων των Κοινοτήτων και των μελών του νέων Κοινοτικών Συμβουλίων έγινε την Κυριακή 25 Αυγούστου στον χώρο της Β΄ Εθνοσυνέλευσης στο προαύλιο του Αρχαιολογικού Μουσείου Άστρους.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον αγιασμό τον οποίο τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ  Αλέξανδρος και συνεχίστηκε με την τελετή του όρκου για πίστη στην Πατρίδα και υπακοή στο Σύνταγμα και τους Νόμους του Κράτους από τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Βόρειας Κυνουρίας Γιώργο Καμπύλη.

Ο χώρος κατακλύστηκε από προσκεκλημένους και από αγαπημένα πρόσωπα των νεοεκλεγέντων.

Μεταξύ των καλεσμένων βρέθηκε ο Υφυπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης, ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου δικαιοσύνης, ο τέως αντιπρόεδρος του Ελεγκτικού συνεδρίου, ο αντιπρόεδρος του νομικού συμβουλίου του κράτους, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Δημήτρης Βερβεσός, ο νέος είναι ο νέος διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου Ιωάννης Καρβέλης, o κ. Χρήστος Λαμπρόπουλος νέος περιφερειακός σύμβουλος Περιφέρειας Πελοποννήσου καθώς επίσης και περιφερειακοί σύμβουλοι της περιφέρειας εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας.

Ο κ. Κοντοζαμάνης στην ομιλία του μίλησε για τις συνεργασίες που πρέπει να υπάρξουν έτσι ώστε να πάει μπροστά ο τόπος.

Τιμούμε την νέα δημοτική αρχή και θέλουμε να της υπενθυμίσουμε ότι θα είμαστε δίπλα της είπε.

Θα εντείνω τις προσπάθειες μου, έτσι ώστε να βοηθήσω τον τόπο μου να πάει μπροστά και να κάνουμε την Βόρεια Κυνουρία το καλύτερο μέρος σε όλη την Ελλάδα.

Ο δήμαρχος Γιώργος Καμπύλης κατά την ομιλία του ευχαρίστησε όσους παρευρέθηκαν σε αυτή την σεμνή τελετή η οποία είναι γεμάτη μηνύματα σεβασμού και ευθύνης, όπως είπε, μιας ευθύνης που αναλαμβάνουν οι δημοτικοί σύμβουλοι.

Ο στόχος μας να οδηγήσουμε τον δήμο μας στο ύψος που του αξίζει

Κοινό ρεπορτάζ AstrosNews.gr - ΑrcadiaPortal.gr

Δείτε πολλές φωτογραφίες από την εκδήλωση στην σελίδα στο Facebook

 

Video

Σχόλια επισκεπτών

Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΠΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΕΣΤΕ ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΕΝΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟ(ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΣΕ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ).ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΛΛΑ ΛΟΓΟ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ.ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

Δηλαδή εκείνα που έκανε ο Μαντάς στο Ζαφείρη και έδινε το λόγο στους αρχηγούς όλων των παρατάξεων ήταν άλλες τελετές? Τι ωραία που τα διαστρεβλώνετε όλα... αντί να δικαιολογηθειτε για απειρία τουλάχιστον. Αυτό δυστυχως δείχνει το ποιον του καμπύλη..

Απειρία και ..................................... μην πεις καλή κουβέντα, εσύ που ήσουν γνώστης τι κατάφερες; ...................................................................ο καλός ο λόγος δε στοιχίζει , εξ΄ άλλου δείχνει και το ποιον του ανθρώπου!

Ποιου Ζαφείρη μωρέ? Είχε μιλήσει ο χαλβάς όταν ορκίστηκε ο επόμενος? Μη λέμε κουταμάρες,η αντιπολίτευση δεν είναι αυτοσκοπόςστις ορκωμοσίες ο νέος δήμαρχος μιλάει.Θα βρεθούν άλλα θέματα για αντιπολίτευση

Ρε αφήστε τους ταλαιπωρους να κλαψουριζουν με ανύπαρκτα θέματα. Πονάνε οι άνθρωποι και θα πονάνε για πολύ. Από. Δευτέρα νηστεία σε ολα τα επίπεδα και προσευχή (για μετα από 4 χρόνια και βλέπουμε...)

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio