Άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής σε φωτιά στον κάμπο του Άστρους

Mon, 26/08/2019 - 19:07

Ακόμα μια επιτυχημένη αντιμετώπιση πυρκαγιάς πραγματοποίησε το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Άστρους, καθώς εχθές το μεσημέρι η άμεση επέμβασή της δεν επέτρεψε, σε φωτιά που ξέσπασε σε αγροτική περιοχή του κάμπου του Άστρους, να επεκταθεί δημιουργώντας μεγαλύτερα προβλήματα.

Πιο συγκεκριμένα, νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής το Πυροσβεστικό όχημα που πραγματοποιεί περιπολίες εντόπισε εστία φωτιάς σε αγροτική περιοχή ανάμεσα στο Παράλιο Άστρος και το Άστρος ( ύψος επιχείρησης Νταβέλου).

Η άμεση κινητοποίηση του Κλιμακίου προέβη στην αντιμετώπισή της. Η φωτιά ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και έκαψε περίπου τα 2 στρέμματα αγροτεμαχίων.

Φωτογραφία αρχείου

Comments

Submitted by Anonymos on Tue, 27/08/2019 - 07:56 Permalink

Τα λόγια σου αποδεικνύουν το χαμηλό επίπεδο της παιδείας σου και της κουλτούρας σου.Δυστυχως τέτοιες νοοτροπίες πάνε τον τόπο πίσω...εδώ ευχόμαστε τέτοιου είδους υπηρεσίες να μην έχουν δουλειά, γιατι όταν αυτές θα δουλεύουν (όπως επιζητάς) κάποιος συμπολίτης σου θα κινδυνεύει!

Submitted by ανώνυμος on Tue, 27/08/2019 - 10:07 Permalink

φίλε άγνωστε εύχομαι να μην έρθεις ποτέ σε αναγκη να ζητήσεις την βοήθεια τούς..οπως εγω και η οικογένεια μου .γιατί τότε θα εύχεσε να ήταν 100και..

Submitted by Anonymous on Tue, 27/08/2019 - 15:07 Permalink

Έτσι εξηγείται η άνοδος των βάσεων στις σχολές της πυροσβεστικής. Ο συγχρονός νεολαίος "καίγεται" με την ιδέα ότι θα τρέχει στους κάμπους και στα βουνά για να σβήνει φωτιές. Και τί να κάνει? Να πάει να γίνει γιατρός, και να κοπροσκυλιάζει!

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
katafigio