Εσπερινός στον Άγιο Παύλο στο Άστρος (pics)

Thu, 28/06/2018 - 22:30

Με κάθε λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε Μέγας Εσπερινός στον Άγιο Παύλο στο Άστρος . 

Την Παρασκευή 29/6/2018 και ώρα 19:00 Όρθρος και Θεία Λειτουργία.

 

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας και ώρα 19:30 θα ψαλεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός  με αρτοκλασία και λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας προς τιμήν του Αγίου Ενδόξου Αποστόλου Παύλου.

Comments

Ευτυχώς που υπάρχει και κάποιο πανηγύρι κι ακούμε και κανάν ψαλτάκο της προκοπής...Γιατί τον άλλο καιρό αλλά και χριστούγενα και πάσχα υποφέρουν τ αφτιά μας από μονοντούενα και ξεροντάουλα, μονότονα και άμουσα.Γιατί δεν είναι δυνατόν η ενορία της πάνω γειτονιάς να μην έχει έναν τουλάχιστον ψάλτη της προκοπής τη στιγμή που είναι από τις πιο οικονομικά δυνατές ενορίες της μητρόπολης και που διοργανώνει το γλέντι του Α. Παύλου ενω το καλοκαίρι στον πάνω Αγιάννη έχει και άλλα πολύ δυνατά πανηγύρια του Αγ.Γεωργίου,της Αγ. παρασκευής, της Παναγίας και άλλα μικρότερα που μαζεύεται όλο το Αστρος αλλά και απ τα γύρω χωριά . Χώρια από μυστήρια όλοχρονις.

Submitted by Sirin on Mon, 16/07/2018 - 22:55 Permalink

Tα συγκεκριμενα αγορια εχουν αγγελικες σπανιες φωνες, δεν εχω ξανακουσει αλλες σαν αυτες!!!Και απο κοντα ειναι ακομα πιο ομορφα, μοιαζουν με αντρες μοντελα του εξωτερικου και ειναι πολυ καλα παιδια απο καλη οικογενεια!!ΕΧOYN ΟΜΟΡΦΥΝΕΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΑ ΘΑ ΚΑΨΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ! Οι γονεις τους πρεπει να ειναι περιφανοι που εχουν τετοια παιδια αστερια!!!Τους στελνω πολλα φιλια και τους ευχομαι τα καλυτερα!

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
katafigio