Μαντάς: Τα μπράβο και τα ευχαριστώ είναι ελάχιστα

Τετ, 21/08/2019 - 13:11
Image

Είναι ώρα να αναφερθούμε σε όλους αυτούς που ξενύχτησαν χθες, δουλεύοντας με μάσκες για να σβήσουν τη φωτιά στη μονάδα επεξεργασίας και να αποκαταστήσουν το χώρο ώστε να λειτουργήσει με μόνο μια ημέρα καθυστέρηση. Τα μπράβο και τα ευχαριστώ είναι ελάχιστα. Τους ιδιώτες χωματουργούς της περιοχής μας, τους πυροσβέστες, τους υπάλληλους του Δήμου μας, τους οδηγούς του Δήμου Τρίπολης και της Περιφέρειας, το προσωπικό της μονάδας επεξεργασίας, της ΔΕΥΑ, του ΔΕΔΗΕ και όλους τους άλλους.
Για τον αντιδήμαρχο Δημήτρη Γκαύρο, τι να πει κανείς; Ελπίζω τώρα, ύστερα από 22 ώρες συνεχούς παρουσίας, οργάνωσης και δουλειάς, να έχει φύγει πια από το χώρο…

Σχόλια επισκεπτών

Αφού δημιουργήθηκε αυτή η πυριτιδαποθηκη μέσα στην καρδιά του Αστρους με ευθύνη της δημοτικής αρχής Σκαντζου Μαντα, κόντεψαμε να καούμε και πήξαμε τα πνευμονια μας στη διοξίνη, με μια πολύδαπανη κι επικίνδυνη επιχείρηση κατάσβεσης, βγαινουμε να πούμε "μπράβο" για τα μάτια του κόσμου και τους τύπους! Σας έχει μείνει ελάχιστο φιλότιμο να ζητήσετε ΣΥΓΓΝΏΜΗ για την κατάντια στην οποία παραδίδεται την διοίκηση του δήμου; Είστε απαράδεκτοι, απεχθεις και προκλητικοί προς κάθε πολίτη κι επισκέπτη αυτού του τοπου.

Ψεύτη 13:31. Παραδέξου επί ποιανού δημάρχου έγινε η χωματερή του τανου. Επί Στρατή δαλιανη. Και επί παπαντωνη, καμπύλη και λοιπών συγγενών... ξεχνάς γρήγορα, ξεχασιαρικο.... καλα την πας τη λασπη και το ψεμα. θα προοδεψεις. άντε, κάνε βιογραφικό για ειδικός συνεργάτης..

Πω πω έγινε επί Στράτη η χωματερή του Τάνου? Τι λες? Και πριν τι είχαμε? Σουηδικά εργοστάσια ανακύκλωσης? Και μετά από 15 χρόνια που έχει φύγει ο Στράτης,τι έχουμε?

Το να θες να κρυψεις το προβλημα μεσα απο ευχολογια πολλα μπραβο και να χρησιμοποιεις το φιλοτιμο και την εμπειρια καποιων συνεργατων σου ωστε να κουκουλωσεις ετσι απλα το προβλημα που προεκυψε μονο ηθικο δεν ειναι.Το να ισχυριστεις οτι πιθανοτατα ειναι προβοκατσια ισως εκθεσει στην πορεια αυτους που εξημνεις.Επρεπε ηδη να ειχες παραιτηθει απο δημαρχος μεσουσης καλοκαιριου γιατι απλα δεν σε ενοιαζε μετα την ηττα.Ακομα και 10 μερςς πριν τις 1.9.2019 καντο εστω απο φιλοτιμο.Παραιτησου το απογευμα

Ντροπή σου... ειναι το ελάχιστο που έχω να πω!
Και κάτι ακόμα.... Γιατί νιώθεις την ανάγκη να εκθειάζεις τον αντιδήμαρχο σου? Από ποτέ τα αυτονόητα και αυτά που υπάγονται στην αρμοδιότητα καποιου θα πρέπει να στολίζονται με μπράβο? Ποιος είναι υπεύθυνος πυροπροστασιας?

"Ενοχλήθηκαν" τα βλαχαντερά από τις διοξίνες! Σε λίγες μέρες που κάποιοι καινούριοι θα πρέπει να αναλάβουν υπέυθυνα πόστα στη νέα δημοτική αρχή, τότε θα δούμε αν οι καρέκλες τις εξουσίας ζεματάνε σαν την καυτή χωματερή...

Κ. Μαντα σε ψηφίσαμε σε υποστήριξα με, έχασες και την άλλη μέρα δεν μιλαγες/ήξερες κανέναν απ όσους σε βοήθησαν.
Πέρασαμε ένα καλόκαιρι μέσα σε σε ένα βρώμικο Άστρος, δρόμοι παρατημενοι, σκουπίδια, χορταρια παντού.
Δεν υπήρχε ούτε μια παιδική χαρά καθαρή να πάμε τα παιδιά μας, μέσα βρίσκαμε σκουπίδια χορταρια, σκυλιά, χίλια 2.
Ούτε καν μια εκδήλωση. μπραβο σας για το χάλι που αφήσατε. Χάσαμε το χρόνο μας τον Μάιο που μάζευαμε από δω κ από κει ψήφους για να σας βγάλουμε.

ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ 1)Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ 2)ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ Ο ΟΓΚΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΚΑΤΑ 60% (ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΑ-ΣΥΜΠΙΕΣΗ).ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΤΩΝ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗ ΔΑΛΙΑΝΗ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ.ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΑΛΛΑΓΗ ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΕΝΤΑΞΗ ΣΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ.ΜΑΝΤΑ ΘΑ ΛΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙ

Κάθε καλοκαίρι στον Αγιαννη την έβγαζε και καμαρώνε δήθεν το χωριό. Φέτος που.πηγε εκτός Δήμου κι εξαφανίστηκε μας λες "βλαχαγιαννιτακια;" Και μαζί και μόνος ίδιος είναι ο πόνος...

Όλοι εμείς που ψηφίζουμε θα θέλαμε συνέχεια και συνέπεια.Αντιπαραθεσεις μόνο για να μειώσουμε τους προηγούμενους λάθος, στην ίδια θέση θα βρεθείτε μετά τέσσερα χρόνια. Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα.Εφτασε η μέρα.Καλη θητεία για το καλό όλων των δημοτών.

Προν το Μαντα ο Δήμος ήταν παντου χωματερες. Με συντονισμενες προσπαθειες καταφερε η Δημοτικη αρψη να καλυψει το κρνο της περιφερειας και να χουμε ενα πολυ καλο επιπεδο στη συλλογη των σκουπιδιων, ελπιζω οι καινουργιοι μα συνεχισουν το καλο εργο Μαντα και να μην μας γυρίσουν πίσω.

Το να κάθεσαι 10 ώρες στη φωτιά δε σε κάνει αντιδήμαρχο. Συγχαρητήρια για τα αυτονόητα? Και στο Καστρί τον ενημερώσαμε ώστε να στείλει μηχανήματα να καθαρίσουν τις αντιπυρικές ζώνες και μας έστειλε στους επόμενους.

Το μίσος όσων σταμάτησαν να *ε 8 χρόνια δεν κρύβεται.
Πολύ σύντομα θα ξαναφανεί το ποιόν τους και θα θυμηθούμε γιατί τους κυνηγήσαμε δυο φορές
.Η ιστορία θα δικαιώσει τους ταπεινούς που δουλεύουν και όχι τους έξαλλους που βρίζουν.
Στο τέλος γίνετε πάντα αυτό.Οση λάσπη πέσει,όσες αθλιότητες κι αν ειπωθούν,όλα γυρίζουν πίσω.

Ντροπή σου δημαρχε. Ακόμα και την ύστατη στιγμή αντί να αναλάβεις τις ευθύνες που σου αναλογούν μου δίνεις συγχαρητήρια στον αντιδήμαρχο σου για τα αυτονόητα. Η καινούργια δημοτική αρχή ας σε έχει ως παράδειγμα προς αποφυγήν. Γιατί κι αυτή πολύ σύντομα θα κριθεί. Αλλά εσύ Τάκη έχεις ξεπεράσει κάθε όριο.. ντροπή σου ξανά.

Αποκαϊδια και Χρέος(μεγάλο) παραλαμβάνει απο τον Μαντά-Σκαντζό ο Νέος Δήμαρχος Γιώργος Καμπύλης.Αντί για πρωτεύουσα πόλη το Αστρος(Σκαντζός-Μαντάς) το κατάντησαν κρανίου τόπο.Κάντε υπομονή Δημότες ..............................

Κύριοι, βλέπετε από τα γραφόμενα πως βγαίνει μια μιζέρια και μια κακομοιριά, μια στασιμότητα κι ένα πισωγύρισμα, σε πράξεις, νοοτροπία και σχεδιασμό. Εκείνος έκανε αυτό, ο άλλος το άλλο, ο δικός μας έκανε καλά και πάει λέγοντας. Δε δικαιολογείται μετά από τόσα χρόνια λειτουργίας του δήμου να βρισκόμαστε σε αυτό το στάδιο. Τα προβλήματα δεν είναι μεγάλα οι άνθρωποι είμαστε μικροί. Επειδή κουβαλάμε μέσα μας ένα εγωκεντρικό σύστημα λειτουργίας γι αυτό δεν μπορεί να προχωρήσει ο δήμος. Πως είναι δυνατόν να έχεις δυναμικό δήμο όταν υπολειτουργεί λόγω έλλειψης προσωπικού ή από λάθος οργάνωση; Πώς να καλύψεις τις ανάγκες των διαμερισμάτων και πως θα αντιμετωπίσεις τα προβλήματα όταν δε μπορεί να δουλέψει για τους ανωτέρω ή και για άλλους λόγους; Οι αιρετοί έρχονται και παρέρχονται, και δεν μπορεί να στηρίζεται η λειτουργία του δήμου στην οξυδέρκεια η στην εργατικότητα του κάθε αιρετού! Στην κοινωνία ουδείς αναντικατάστατος. Ουέ κι αλίμονο αν πλέκουμε εγκώμια ή λιβανίζουμε ανθρώπους για τα αυτονόητα, εξ άλλου πληρώνονται γι αυτό που κάνουν!

ΠΟΝΤΙΚΙ δεν κάνω καθόλου υπομονή. Αυτά με την καμμένη γη μας τα είπαν κι άλλοι. Αν ο Καμπύλης δε διώξει άμεσα τα σκουπίδια και τις διοξίνες από το Αστρος, τότε να πάει στα Κουτρουφα να γυρεύει ψήφους...

ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΜΠΥΛΗ....
Από τη στιγμή που θα περάσεις ως δήμαρχος το κατώφλι του δημαρχείου, δώσε εντολή συγκρότησε επιτροπές και ζήτησε και τη βοήθεια αρμοδίων κρατικών οργάνων και υπηρεσιών, και κάνε απογραφή και καταγραφή των όσων παραλαμβάνεις. Από τα στυλομόλυβα και τους υπολογιστές, μέχρι τις τσιμούχες ,τους λαμπτήρες,τους γρύλους των οχημάτων, τα χρηματοκιβώτια και το περιεχόμενο τους ,και κάθε υπηρεσιακό φάκελλο. Αλλιώς όχι μόνο άκρη δε θα βρεις, αλλά θα την πάθεις σαν εκείνον που όχι μόνο του χρωστούσανε, αλλά στο τέλος του πήραν και το βόδι.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio