Φωτιά στη χωματερή στο Άστρος (pics,vid)

Τρί, 20/08/2019 - 18:40
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Νέα ενημέρωση

21:00

Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά στη χωματερή έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο, αλλά δυστυχώς θα σιγοκαίει και θα καπνίζει για μέρες.

20:30

Μαίνεται η φωτιά έως και αυτή την ώρα και ενώ πέφτει το σκοτάδι

20:00

Η φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη και σύμφωνα με πληροφορίες, έχει  περιοριστεί στον χώρο των δεμάτων

Τα εναέρια μέσα συνδράμουν στη «μάχη» με τις φλόγες στην χωματερή

Φωτιά ξέσπασε για άγνωστη έως τώρα αιτία στον χώρο όπου συγκεντρώνονται τα απορρίμματα του δήμου Βόρειας Κυνουρίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά βρίσκεται εντός της χωματερής στην θέση «Γεφυράκι» στον δρόμο Άστρους - Άργους και έως τώρα δεν έχει τεθεί υπό έλεγχο. Στο σημείο βρίσκονται 7 οχήματα της Πυροσβεστικής και επιχειρούν και δυο πετζετέλ.

Όπως  μας αναφέρουν αναγνώστες

Μαύροι καπνοί και μυρωδιά καμένου πλαστικού και χρωμάτων κάνει τον αέρα αποπνικτικό στο Άστρος

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον αντιδήμαρχο Β. Κυνουρία Δημήτρη Γκαύρο που βρίσκεται στο σημείο μας είπε ότι η φωτιά εξελίσσεται στον χώρο των δεμάτων. Όπως μας πληροφόρησε, ο φύλακας του χώρου εντόπισε την εστία περίπου στις 17:00 και ειδοποίησε την πυροσβεστική.

Όπως τόνισε, ο φύλακας προσπάθησε με τον πυροσβεστήρα να περιορίσει την φωτιά μέχρι να έρθει η πυροσβεστική, αλά αυτό δεν ήταν εφικτό.

Video

Σχόλια επισκεπτών

Κοίτα σύμπτωση να πιάσει φωτιά πέντε μέρες πριν την ορκομωσία-παραδοση στα σκουπίδια του Άστρους η μάλλον του δήμου Βόρειας Κυνουρίας....το καύχημα του Σκαντζου.....αρε κόσμε ξύπνα.... πάρε την κομποστοποιηση που μας είχες πρήξει Σκαντζε... αλλά ξέχασα ετοιμάζετε για**

Την 10 τονων δεξαμενη που ειχε παραγγελθει προεκλογικα για συγκεκριμενο οικισμο εντος δημου γιατι την πηγες μετεκλογικα τεως δημαρχε σε σημειο για πυρασφαλεια διπλα στην σημερινη εστια φωτιας στο ποταμι.Τυχαια ολα

Μας είχαν πρήξει με την κομποστοποιηση και τα δέματα ο Σκαντζος με το Μαντά...... αλλά τώρα κρύβονται....η μάλλον **ά.... είναι το αγαπημένο σπορ του Σκαντζου.... όσο για το Γκαυρο τρέχει πανικόβλητος....του την έβαλε λέει ο Τατουλης για να τον τελειώσει πολιτικά......ερε τι έχει να γίνει......

Την θέληση και τον κόπο μας για ανακύκλωση δεν τα σεβάστηκες... το περιβάλλον το έγραψες εκεί που δεν πιάνει μελάνι, εμάς και τα παιδιά μας ρε σιχαμένε που αναπνέουμε αυτόν τον καρκίνο με τι ψυχή... να το ξέρεις ότι κουτόχορτο πια δεν θα ξαναφάμε...το κάψες και αυτό σήμερα....ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ

Ο απερχόμενος Δημαρχος και επι τη λήξη της θητείας τους σας αποχαιρετά πανηγυρικά λάμποντας δια της απουσίας του!!! Αχ ρε Τάκη να ξερε πόσους απογοήτευσες αφου πρώτα τους γοήτεψες με την κομπορρημοσύνη σου...στο καλό μακρυά και αγαπημένοι!!!!

Οι διοξίνες που παράγονται κατά την καύση, εναποτίθενται σε έδαφος, βλάστηση και νερά, προσλαμβάνονται από άλλα ζώα και οργανισμούς και βιοσυσσωρεύονται σ’ αυτά. Σε τελικό στάδιο, ο άνθρωπος αναπνέει, καταναλώνει νερό, χορταρικά και κρέας προερχόμενα από προσβεβλημένα ζώα και έτσι προσβάλλεται και ο ίδιος από τις διοξίνες αυτές οι οποίες παραμένουν στον οργανισμό του με σοβαρές συνέπειες .
Για ολη αυτη την οικολογικη καταστροφη δεν θα τιμωρηθει κανενας;αρμοδιοι για προληψη δεν υπαρχουν;

Ακόμα και τώρα που βγήκε δημαρχος Καμπύλης αυτή 2-3 συνηθισμένη που έβγαζαν την χολή τους πριν της εκλογές ξανά εμφανίστηκαν τώρα και μετά τις εκλογές για να ξανα βγάλουν πάλι χολή.λες και φταιει σε κάτι ο μαντας που γέμισε με ασχημη μυρωδιά όλο το Άστρος και το παράλιο και οι γύρω περιοχες.Στο ματι που κάηκαν άνθρωποι ρε έξυπνοι τι έπρεπε να πούνε ?Λοιπόν σταματήστε με το παραμικρό να κραζετε κάτι λάθος του μαντα..Θα δούμε και τους δικούς σας πως θα τα πάμε και θα δω άμα μιλάτε μετά ..
Άντε καλή σας μέρα !

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio