Συγχαρητήρια στην πυροσβεστική και υπονοούμενο Καμπύλη για την φωτιά στη χωματερή του Άστρους (pics)

Τρί, 20/08/2019 - 21:14
Image

Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης σε ανάρτηση του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρθηκε  στην φωτιά που έχει ξεσπάσει στην χωματερή της Βόρειας Κυνουρίας στο Άστρος όπου βρίσκεται η μονάδα επεξεργασίας των απορριμμάτων.

Συγχαρητήρια στο πυροσβεστικό σώμα και όλους όσοι συμμετέχουν στον περιορισμό της φωτιάς στο όρια του χώρου της διαχείρισης των απορριμμάτων. Αυτό που προέχει είναι η κατάσβεση της φωτιάς, τα υπόλοιπα από αύριο.

Σχόλια επισκεπτών

Δεν πρεπει να υπαρχουν υπονοουμενα η καθυστερησεις στην ενημερωση
Την κυριακη στην ορκομοσια πρεπει ολοι να ξερουν ποιος φταιει για αυτο το σημερινο.Αυριο ο νεος δημαρχος πρεπει κιολας να δωσει συνεντευξη.Να κατανομαστουν οι υπευθυνοι και να δωθουν δημοσια τα,ευσημα σε καποιους που επαιξαν τις ζωες τους σημερα.Οχι αλλα χαδια στην παραταξη Μαντα Σκαντζου Καφε καρκουλη και λοιπων συγγενων

Ερώτηση προς υπεύθυνους: τα δεματοποιημενα σκουπίδια δεν έπρεπε να έχουν απομακρυνθεί από τη χωματερή;; είναι ή δεν είναι μέσα στη σύμβαση του εργολάβου ή απομάκρυνση τους ??? Όταν απαντηθεί αυτό ερώτημα θα ακολουθήσει το καλό για την συνολική ευθύνη.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio