Αρχαιρεσίες στον Πολιτιστικό και Εξωραϊστικό σύλλογο Πλατάνου

Σάβ, 17/08/2019 - 14:00
Image

Ενημερώνουμε τα μέλη του συλλόγου μας ότι η γενική συνέλευση και οι αρχαιρεσίες στις 17/8/2019 και η επαναληπτική στις 24/8/2019 αναβάλλονται λόγω της άσκησης ασφαλιστικών μέτρων του κου Πουλου Παναγιώτη κατά του συλλόγου. Τα μέλη του ΔΣ τα οποία εξελέγησαν 23/7/17 παραμένουν τα ίδια και είναι υπεύθυνα για την σύγκληση γενικής συνέλευσης σε νέα ημερομηνία. Θα υπάρξει σχετική ενημέρωση!

Σχόλια επισκεπτών

Καλησπέρα σας.
Σας έστειλα email σχετικά με το θέμα αυτό, αλλά δεν είδα μέχρι στιγμής, να το δημοσιεύετε. Να σας γνωρίσω με την ευκαιρία, ότι η δικαστική απόφαση λέει ότι
το δήθεν ΔΣ είναι άκυρο και θα γίνει διορισμός προσωρινής διοίκησης τον επόμενο μήνα.
Ευχαριστώ γιά την φιλοξενία.

ΘΑΝΑΣΗ ΜΗΝ ΚΟΛΟΝΕΙΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΠΛΑΤΑΝΙΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ.ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΓΙΟΥ ΜΑΣ ΤΗΝ ΘΑΥΜΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΑΤΑΝΙΤΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΖΗΛΕΥΟΥΝ.

Προς ντόπιο Πλατανίτη:
Έχεις δίκιο γιατί οι περισσότεροι είσαστε βρωμιάρηδες και ελεεινοί!
Περιμένετε τον όποιο όποιο «ΘΑΝΑΣΗ» να σας ξεβρομίσει το «ΧΩΡΓΙΟ ΣΑΣ», αντί να φροντίζετε οι ίδιοι να το διατηρείται καθαρό και περιποιημένο! Μέχρι BABYLINO, σερβιέτες, ψόφια κουνέλια, πατσές και ότι μπορεί να φανταστεί ανθρώπινος νους έχουν κατά καιρούς βρεθεί στο ποτάμι.
Αλλά ξεχνάτε ότι αν δεν ήταν ο Γιώργης ο Λάτσης με τον Θοδωρή τον Πετρίδη και τους άλλους του τότε κοινοτικού συμβουλίου, εδώ και τριάντα χρόνια τώρα, θα πίνατε ακόμη τα αποστάγματα των απόπατων της πάνω μεριάς! Και τώρα γυρνάτε τις ρούγες και τους βρίζετε! Ελεεινοί και τρισάθλιοι!
Ναιναίκοι, πουλημένοι για ένα τσίπουρο, μια μπύρα ή μια πορτοκαλάδα…
ΡΕ ΟΥΣΤ «ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΥΠΗΚΟΟΙ», « ΝΤΟΠΙΟΙ ΠΛΑΤΑΝΙΤΕΣ»!

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio