Αρχαιρεσίες στον Πολιτιστικό και Εξωραϊστικό σύλλογο Πλατάνου

Sat, 17/08/2019 - 14:00

Ενημερώνουμε τα μέλη του συλλόγου μας ότι η γενική συνέλευση και οι αρχαιρεσίες στις 17/8/2019 και η επαναληπτική στις 24/8/2019 αναβάλλονται λόγω της άσκησης ασφαλιστικών μέτρων του κου Πουλου Παναγιώτη κατά του συλλόγου. Τα μέλη του ΔΣ τα οποία εξελέγησαν 23/7/17 παραμένουν τα ίδια και είναι υπεύθυνα για την σύγκληση γενικής συνέλευσης σε νέα ημερομηνία. Θα υπάρξει σχετική ενημέρωση!

Comments

Submitted by Σαράντος Λάτσης on Sat, 17/08/2019 - 20:51 Permalink

Καλησπέρα σας.
Σας έστειλα email σχετικά με το θέμα αυτό, αλλά δεν είδα μέχρι στιγμής, να το δημοσιεύετε. Να σας γνωρίσω με την ευκαιρία, ότι η δικαστική απόφαση λέει ότι
το δήθεν ΔΣ είναι άκυρο και θα γίνει διορισμός προσωρινής διοίκησης τον επόμενο μήνα.
Ευχαριστώ γιά την φιλοξενία.

Submitted by Ανώνυμος on Mon, 19/08/2019 - 07:16 Permalink

Όταν ο όποιος ΣΥΛΛΟΓΟΣ αντί να ενώνει διχάζει ένα χωριό, και υπεισέρχονται-εμπλέκονται τα δικαστήρια, θα πρέπει να λήγει τη λειτουργία του και να κλείνει.

Submitted by ΝΤΟΠΙΟΣ ΠΛΑΤΑΝΙΤΗΣ on Mon, 19/08/2019 - 17:52 Permalink

ΘΑΝΑΣΗ ΜΗΝ ΚΟΛΟΝΕΙΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΠΛΑΤΑΝΙΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ.ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΓΙΟΥ ΜΑΣ ΤΗΝ ΘΑΥΜΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΑΤΑΝΙΤΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΖΗΛΕΥΟΥΝ.

Submitted by Anonymous on Mon, 19/08/2019 - 20:10 Permalink

ΑΣΤΡΙΝΕ, ΠΟΝΤΙΚΙ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΕ ΠΛΑΤΑΝΙΤΗ!! σβησε τα κεφαλαια καμμια φορά αν θες να σε πιστεψει κανενας οτι εισαι τριπλή προσωπικότητα.... Εχεις χάλια....... Βγάζεις γέλιο ρε φίλε...

Submitted by Anonymous on Tue, 20/08/2019 - 18:08 Permalink

Προς ντόπιο Πλατανίτη:
Έχεις δίκιο γιατί οι περισσότεροι είσαστε βρωμιάρηδες και ελεεινοί!
Περιμένετε τον όποιο όποιο «ΘΑΝΑΣΗ» να σας ξεβρομίσει το «ΧΩΡΓΙΟ ΣΑΣ», αντί να φροντίζετε οι ίδιοι να το διατηρείται καθαρό και περιποιημένο! Μέχρι BABYLINO, σερβιέτες, ψόφια κουνέλια, πατσές και ότι μπορεί να φανταστεί ανθρώπινος νους έχουν κατά καιρούς βρεθεί στο ποτάμι.
Αλλά ξεχνάτε ότι αν δεν ήταν ο Γιώργης ο Λάτσης με τον Θοδωρή τον Πετρίδη και τους άλλους του τότε κοινοτικού συμβουλίου, εδώ και τριάντα χρόνια τώρα, θα πίνατε ακόμη τα αποστάγματα των απόπατων της πάνω μεριάς! Και τώρα γυρνάτε τις ρούγες και τους βρίζετε! Ελεεινοί και τρισάθλιοι!
Ναιναίκοι, πουλημένοι για ένα τσίπουρο, μια μπύρα ή μια πορτοκαλάδα…
ΡΕ ΟΥΣΤ «ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΥΠΗΚΟΟΙ», « ΝΤΟΠΙΟΙ ΠΛΑΤΑΝΙΤΕΣ»!

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
katafigio