Στον Ερμή Κιβερίου ο Γιώργος Μπάρλας

Πέμ, 08/08/2019 - 15:06
Image

Ποδοσφαιριστής του Ερμή Κιβερίου είναι και επίσημα πια από την νέα αγωνιστική σεζόν ο Γιώργος Μπάρλας ο οποίος ανακοινώθηκε, παρουσιάστηκε και θα είναι συμπαίχτης με τον Γιώργο Χαρμπαλή υπό τις οδηγίες του Άρη Σαβούρδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερμή Κιβερίου

Παίκτες του ΕΡΜΗ ΚΙΒΕΡΙΟΥ για τη νέα χρονιά ο Γιώργος Μπάρλας και ο Βαγγέλης Λυμπέρης.

Ο Γιώργος Μπάρλας είναι 25 ετών, αριστερός μεσοαμυντικός και αγωνιζόταν στην ομάδα του Πανθυρεατικού. Ο Βαγγέλης Λυμπέρης είναι 16 ετών, μέσος και αγωνιζόταν στην Αργολίδα 2000.

Επίσης στην ομάδα επέστρεψε ο Σπύρος Κουτρουμπής (30 ετών, αμυντικός), γέννημα θρέμμα του ΕΡΜΗ ΚΙΒΕΡΙΟΥ, μετά από απουσία λόγω εργασίας στην Αθήνα. Τέλος από την ακαδημία του συλλόγου προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα ο νεαρός Σέργιος Σκέγια.

Τους καλοσωρίζουμε όλους στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τα χρώματα του ΕΡΜΗ ΚΙΒΕΡΙΟΥ.

Σχόλια επισκεπτών

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ (ΡΟΚΑΣ-ΧΑΡΜΠΑ)ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΗΓΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΙΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΩΣΤΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟ

Ανώνυμη φιλεναδα συμφωνω απολυτα με οσα ειπες. Παντως το οτι δε βαζεις ονομα δηλωνει πολλα !!! Το αν επαιζα η οχι κυρία μου το εχω αποδείξει μεσα στο γηπεδο .. και οχι πίσω απο την ΑΣΦΆΛΕΙΆ του πληκτρολογίου!!! Το ποδοσφαιρο το σταματησα κ άρχισα το κυνήγι... εχει πολλες νεροκοτες το αστρος !!!

Έχεις προσφέρει και με το παραπάνω από μικρό παιδί. Στα. Τμήματα υποδομής Μέχρι και της επιτυχίες. Καλή αρχή στο νέο ξεκίνημα με της. Ανάλογες επιτυχίες η καλοθελητές Ξυδακι !!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio