Τοποθέτηση απινιδωτή και ημερίδα για τη λειτουργία του στο Παράλιο Άστρος

Δευ, 29/07/2019 - 16:37
Image

Μετά από την επιτυχή έκβαση της λαχειοφόρου αγοράς, ο Σύλλογος Φίλων του Κέντρου Υγείας Άστρους προμηθεύτηκε έναν Απινιδωτή και σας ενημερώνουμε ότι η τοποθέτησή του για κοινή χρήση θα γίνει στο παράλιο Άστρος , στο ξενοδοχείο Astros Beach Boutique Hotel, την Τρίτη 30 Ιουλίου 2019 και ώρα 19.30 το απόγευμα.

Την Πέμπτη 1η Αυγούστου 2019 στις 10.30 το πρωί σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στην εκπαιδευτική ημερίδα για πολίτες και εργαζόμενους των εμπορικών καταστημάτων, που θα πραγματοποιηθεί από εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ για την χρήση του Απινιδωτή αλλά και για Πρώτες Βοήθειες με άσκηση σε προπλάσματα, στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου που θα τοποθετηθεί ο Απινιδωτής.

Με εκτίμηση
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου
Φίλων του Κέντρου Υγείας Άστρους

Σχόλια επισκεπτών

Στο Παραλιο Άστρος έχει γίνει γενική διακοπή νερού σήμερα χωρίς καμία ενημέρωση ή πληροφόρηση. Θεωρούμε ότι είναι υποχρέωση των ΜΜΕ απέναντι στους χιλιάδες τουρίστες στους επαγγελματίες στους κατοίκους να υπάρχει ρεπορτάζ κι ενημέρωση. Εκτός αν πρέπει να ξεχάσουμε εντελώς αυτόν τον ρόλο του astrosnews και να βλεπουμε μόνο διαφημίσεις και λιβανισμα πολιτικών

Πολλα συγχαρητηρια στο
Συλλογο Φιλων Κεντρου
Υγειας Αστρους.Παρα πολυ
καλη αυτη η κινηση και μακαρι στο μελλον να τοποθετηθει απο ενας απινιδωτης σε καθε χωριο.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio