Άγριος ξυλοδαρμός πολιτών από ΡΟΜΑ στη Ν. Κίο – Το κράτος ανύπαρκτο (pics,vid)

Fri, 12/07/2019 - 19:02

Ανάστατη η κοινωνία της Νέας Κίου μετά το νέο κρούσμα παραβατικότητας από ΡΟΜΑ σε βάρος κατοίκων της Νέας Κίου.

Συγκεκριμένα χθες το απόγευμα δυο- τρεις ΡΟΜΑ μπήκαν στον εξωτερικό χώρο καταστήματος πώλησης πομονών και άλλου εξοπλισμού με σκοπό να κλέψουν σίδερα και ότι άλλο βρουν. Το κατάστημα βρίσκεται λίγο έξω από την Νέα Κίο στον κεντρικό δρόμο για Άργος και πλησίον του καταυλισμού των ΡΟΜΑ και ήταν κλειστό αφού το περιστατικό έγινε βραδινές ώρες.

Οι ΡΟΜΑ έγιναν αντιληπτοί από γείτονα, ο οποίος αφού ειδοποίησε τον ιδιοκτήτη πήγε κοντά να τους παροτρύνει να αποχωρήσουν. Η απάντηση ήταν καυγάς και ξυλοδαρμός του γείτονα. Λεπτά αμέσως μετά στο σημείο έφτασε ο ιδιοκτήτης και ο γυιός του και ταυτόχρονα και ακόμη μια ομάδα ΡΟΜΑ από τον παρακείμενο καταυλισμό. Ξυλοκοπήθηκαν πλην του γείτονα και ο ιδιοκτήτης και ο γυιος του.

Στη συνέχεια και ενώ έφτασε περιπολικό, οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ενώ δεν έχουμε μάθει αν έχουν γίνει συλλήψεις.

Ο ιδιοκτήτης σήμερα πήγε στον εισαγγελέα για να ζητήσει βοήθεια. Όπως είπε στην κάμερα του ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑtv αυτή είναι πολλοστή φορά που το κλέβουν και η αξία όλων των κλοπιμαίων ξεπερνά τα 100 χιλιάδες ευρώ.

Στο βίντεο της ανάρτησης φαίνονται πλάνα από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος και μιλούν ο ιδιοκτήτης του καταστήματος και ο δεύτερος γυιος του.

Η παραβατικότητα στη Νέα Κίο καλά κρατεί. Το κράτος παρατηρητής. Τι άλλο άραγε πρέπει να κάνουν οι επιχειρηματίες και οι κάτοικοι της περιοχής για να προστατέψουν τις ζωές και τις περιουσίες τους. Αυτό το ερώτημα δυστυχώς μέχρι τώρα δεν έχει βρει την απάντηση του…

ΦΩΤΟ:

 

Πηγή: argonafplia.gr

Comments

Submitted by Anonymous on Fri, 12/07/2019 - 20:05 Permalink

Αυτή η συμπεριφορά των ξενιστών ρομά ίσως μια μέρα οδηγήσει σε έκρηξη των εθνικά ελλήνων εναντίον τους.τι θα γίνει τότε?

Submitted by ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ on Fri, 12/07/2019 - 20:06 Permalink

Στο Άστρος μέσα σε ένα μήνα μας έχουν κλέψει τα καλώδια πάνω από έξι γεωτρήσεις και άλλα πράγματα με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να ποτίσουμε τις καλλιέργειες και με μεγάλο κόστος επισκευής χωρίς να έχει γίνει κάτι από την αστυνομία.

Submitted by Anonymous on Sat, 13/07/2019 - 01:03 Permalink

Αφού λαμβάνουν όλα τα επιδόματα χωρίς να χρειάζεται να εργαστούν..γιατί μας κλέβουν??δε τους φτάνουν??όλοα ο ποινικός κώδικας κομμένος και ραμμένος γι'αυτούς.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
katafigio