Ανακοίνωσε και Κοκκινάκο ο Ερμής Μελιγούς

Fri, 12/07/2019 - 11:58

Ταυτόχρονα με την ανακοίνωση της απόκτησης του Γιώργου Μπίσσια ο Ερμής Μελιγούς γνωστοποίησε και την συμφωνία του με τον Ιάσωνα Κοκκινάκο πραγματοποιώντας έτσι τις πρώτες δύο ηχηρές καλοκαιρινές μεταγραφές.

 

Comments

Submitted by Μελιγιοτες on Sat, 13/07/2019 - 01:14 Permalink

Ρε παιδιά όποιος ξέρει να μου απαντήσει γιατί πήραμε Κοκκινάκο ενώ έχουμε πυρ?...Μήπως έφυγε από την ομάδα ο πυρ ?

Submitted by Anonymous on Sat, 13/07/2019 - 02:21 Permalink

Εντάξει τώρα.....Ενα δυο καλά πανηγυράκια να σκαρώσουν οι...ερμήδες, και κανένα δίσκο ανάμεσα στα ημίχρονα των αγώνων συν τις χορηγίες κρυφές,ανώνυμες και φανερές, τα έβγαλαν τα έξοδά τους κι έμεινε και ο φώλος για την άλλη χρονιά.... Τώρα με πλάκα ή στα σοβαρά. Πρόεδροι και μέλη κοινοτικού συμβουλίου, πολιτιστικού, ερμή ,φίλων ορεινής Μελιγούς κι ότι άλλο συλλογικό υπάρχει στο χωριό, διαπλέκονται με την έννοια πως τα ίδια άτομα υπάρχουν μέσα σε όλα. Να δούμε ποιος θα είναι ο κερδισμένος και ποιος ο ριγμένος... Ελπίζουμε πως οχι το χωριό σαν κοινότητα. Γιατί στην κοινότητα και στο χωριό ζούμε όλοι .Οι ερμήδες και οι άλλες συλλογικότητες πολλούς δεν τους ενδιαφέρουν ούτε ρούπι. Το νου σας λοιπόν. Γιατί υπάρχει το καρτέρι στη γωνία.

Submitted by Anonymous on Sat, 13/07/2019 - 11:57 Permalink

Προς τι οι ανώνυμες κριτικές; Ιδού η καθημερινότητα , ιδού τα προβλήματα, ιδού η κοινωνία. ΕΜΠΡΟΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΚΡΙΤΙΚΟΙ;

Submitted by Δάντης on Sat, 13/07/2019 - 13:29 Permalink

Κύριε 02¨21 για να συνυπάρχουν τόσα χρόνια οι σύλλογοι αρμονικά σημαίνει ότι υπάρχει καλή συνεργασία μήπως το ότι άτομα είναι μέσα σε όλα είναι το μυστικό.
Καλό θα ήταν να βοηθούμε όλοι γιατί αυτοί οι σύλλογοι δίνουν ζωή στο χωριό.
Αφήστε τα καρτέρια και Ελάτε μαζί μας κάντε τις κριτικές σας και τα σχόλια πρόσωπο με πρόσωπο βάλτε ιδέες στο τραπέζι οι πόρτες είναι ανοιχτές μόνο κερδισμένοι μπορούμε να βγούμε από την συνεργασία κοινότητα,εκκλησία,σύλλογοι,πολίτες.

Submitted by Anonymous on Sun, 14/07/2019 - 01:15 Permalink

Δεν στοχευομεν πρωταθλημα απαραιτητως.να πλαισιωσουμε μια πενταδα νεων ικανων παικτων με πεντε στυλοβατες και εναν εξαιρετο προπονητη ωστε να παιχτει ωραιο ποδοσφαιρο να χαιρονται τα παιδια οι παραγοντες οι φιλαθλοι και ισως καποιο απο τα νεα παιδια εκτοξευτει επι καλογιαννιδη σε μεγαλο συλλογο.δηλαδη πολυ καλη οργανωση και οχι προχειροτητες.

Submitted by Ερμής on Sun, 14/07/2019 - 05:36 Permalink

Γιατί 14:22 είδες καμία ανακοίνωση ότι πάμε για πρωτάθλημα άμα έρθει καλώς να έρθει και να σίγουρος ότι εμείς θα το τιμήσουμε και θα πάμε στην άλλη κατηγορία όχι σαν κάτι άλλους που κρύφτηκαν.πολυ πρεμουρα σας έχει πιάσει με τη Μελιγού

Submitted by Anonymous on Sun, 14/07/2019 - 11:08 Permalink

Μπορεί η Μελιγού να έχει ακολουθήσει την μοίρα όλης της δόλιας της πατρίδας σχετικά με τη φτώχεια και την ερήμωση κι ακόμα περισσότερο, αυτοί όμως που έχουν απομείνει, αλλά και διαχρονικά, συνεργάζονται σε όλα τα επίπεδα. Κοινότητα, σύλλογοι, εκκλησία. Οι συνεργασίες αυτές για όσους θέλουν και ξέρουν, μπορούν άνετα να χρησιμοποιηθούν ως βάση ενεργειών και δράσεων για πολλούς. Ίσως να αναρωτηθεί κανείς... Όλα ρόδινα είναι; Προφανώς και όχι. Τα όποια όμως"ζηζάνια" ακόμα κι ενστικτωδώς απομονώνονται, αποβάλλονται ή περιθωριοποιούνται με αποτέλεσμα, κατά κανόνα,ή να συμπλεύσουν με τους υπόλοιπους,ή να μένουν έξω του νυμφώνος. Λίγοι είμαστε και κανείς δεν περισσεύει. Πρωτίστως όμως πρέπει να διαφυλάξουμε το όλον.
πΔ.

Submitted by ΔΗΜΟΤΗΣ on Mon, 15/07/2019 - 07:36 Permalink

Σχόλια μελιγιωτων για τα πανηγύρια, κουφαλιτσες πετραδάκι πετραδάκι (χρήματα) διελυσατε και εσείς το αρκαδικό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Σε λίγα χρόνια θα χαιρόμαστε να σας δούμε εκεί που σας αξίζει.

Submitted by ενας γνώστης on Mon, 15/07/2019 - 12:40 Permalink

Δημότη, αν εύχεσαι όλοι όσοι βάλανε το χρήμα στην καθημερινότητα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου να διαλυθούν, σε διαβεβαιώ οτι ο Ερμής θα είναι από τις τελευταίες ομάδες που θα καταθέσουν σφραγίδα.οι συγκυρίες κυρίως οι συμπεριφορές και οι τρόποι που έχανε τα παιδιά του ο Ερμής έκαναν τον αρχιτσιγγούνη να ανοίξει την στρόφιγγα του χρήματος.... εαν θες τα αναλύω

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
katafigio