Πρωτοφανής κοσμοσυρροή στην κεντρική ομιλία Βλάση στην Τρίπολη (pics,vid)

Πέμ, 04/07/2019 - 13:44
Image
Image
Image
Image
Image
Image

«Βούλιαξε» το Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης από τους φίλους του υποψήφιου βουλευτή Αρκαδίας Κώστα Βλάση, κατά τη διάρκεια της κεντρικής προεκλογικής του ομιλίας.

Πάνω από 2000 Αρκάδες γέμισαν ασφυκτικά όχι μόνο την αίθουσα αλλά και όλους τους χώρους του πνευματικού κέντρου επιβεβαιώνοντας τη δυναμική του κ. Βλάση. Την εκδήλωση ήταν κυριολεκτικά όλοι εκεί καθώς κοντά στον κ. Βλάση βρέθηκαν ο Δήμαρχος Καλαμάτας και εκλεγμένος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας, οι εκλεγμένοι περιφερειακοί σύμβουλοι Πελοποννήσου κ.κ. Χρήστος Λαμπρόπουλος και Μανώλης Σκαντζός, ο ιδιοκτήτης και ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης κ.κ. Γιάννης Καϋμενάκης και Γιώργος Μποροβήλος, ο Δήμαρχος Β. Κυνουρίας κ. Παναγιώτης Μαντάς, ο εκλεγμένος Δήμαρχος Γορτυνίας κ. Στάθης Κούλης, ο πρόεδρος Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιάννης Τρουπής, ο πρώην Δήμαρχος Τρίπολης κ. Ιωάννης Σμυρνιώτης, ο πρώην Δήμαρχος κ. Δημοσθένης Σωτηρόπουλος, ο πρώην πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης κ. Κώστας Ταλούμης, ο πρόεδρος ΝΟΔΕ Αρκαδίας κ. Τίμος Κατσίπος, ο πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Αρκαδίας κ. Γεώργιος Λυτρίβης, ο πρόεδρος ΔΗΜΤΟ Νότιας Κυνουρίας κ. Βασίλης Σαλάκος, ο πρόεδρος Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑΜΕΑ Πελοποννήσου κ. Νικόλαος Καραλής, ο πρόεδρος Εκπαιδευτικών Α’θμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας κ. Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος, ο αντιπρόεδρος Ζαχαροπλαστών Ελλάδος κ. Ιωάννης Τερζής και πολλοί άλλοι.

Το ενωτικό αυτό πνεύμα ήταν διάχυτο και στην ομιλία του κ. Βλάση, καθώς κάλεσε όλους τους συμπατριώτες του ανεξαρτήτως χρωμάτων και ανεξαρτήτως των πολιτικών επιλογών που έκαναν στο παρελθόν να εμπιστευθούν τον ίδιο, το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στη συνέχεια, ο κ. Βλάσης ευχαρίστησε όλους τους δημάρχους, πρώην και νεοεκλεγέντες που έδωσαν το «παρών» και ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τον Γιάννη Σμυρνιώτη, «τον δήμαρχο της καρδιάς μας», όπως είπε, λέγοντας ότι η Νέα Δημοκρατία τέτοια στελέχη πρέπει να τα αξιοποιεί.

Ο κ. Βλάσης άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Στις 7 Ιουλίου ο ΣΥΡΙΖΑ θα κριθεί για όσα έκανε ως κυβέρνηση τα τελευταία 4,5 χρόνια. Οι πράξεις τους βαραίνουν περισσότερο από κάθε υπόσχεση που μπορεί να δώσουν προεκλογικά, η ζημιά που προκάλεσαν στον τόπο βαραίνει περισσότερο από κάθετί άλλο».

Ο κ. Βλάσης πραγματοποίησε εκτεταμένη αναφορά στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Αρκαδία, όπως η αυξανόμενη εγκληματικότητα στα χωριά, η υποβάθμιση των δομών υγείας (Παναρκαδικό νοσοκομείο, Κέντρα Υγείας κλπ) αλλά και η απουσία ουσιαστικών επενδύσεων, που θα θέσουν την Αρκαδία σε τροχιά ανάπτυξης. Σημείωσε μάλιστα η εφαρμογή του μελετημένου προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας, που δίνει προτεραιότητα στην υγεία, την παιδεία, την ασφάλεια των πολιτών και την οικονομία θα αντιμετωπίσει άμεσα τα προβλήματα αυτά.

«Θέλουμε η Αρκαδία να γίνει και πάλι πρωταγωνίστρια, θέλουμε να είναι όχι απλώς τόπος καταγωγής αλλά τόπος επιλογής για όλους τους Αρκάδες και κυρίως για τους νέους μας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος βουλευτής αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων.

Ο κ. Βλάσης δεσμεύθηκε πως θα είναι συνέχεια δίπλα στους συμπατριώτες του και πως θα έχει πάντα ως πρώτη προτεραιότητα το καλό της Αρκαδίας και των Αρκάδων.

Ο κ. Βλάσης έκλεισε την ομιλία του ζητώντας τη στήριξη των συμπατριωτών του διαβεβαιώνοντάς τους πως: «Στις 7 Ιουλίου αφήνουμε οριστικά πίσω μας την κρίση που μας ταλαιπώρησε τόσα χρόνια. Στις 8 Ιουλίου με μια αυτοδύναμη κυβέρνηση ΝΔ και Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη ξεκινάμε να χτίζουμε την Ελλάδα από την αρχή, μια Ελλάδα όπως την ονειρευόμαστε κι όπως θα θέλαμε να την παραδώσουμε στα παιδιά μας».

 

Πηγή:.arcadiaportal.gr

Video

Σχόλια επισκεπτών

Καλα ο κ. Μαντας αλλα και ο κ. Γκαυρος πρωτη θεση..
Και δυο καστριτες πιο πισω.. Να συγχωρατε τον πιτσιρικα κυριε Γκαυρο αλλιως θα εκλαιγες απο την πρωτη Κυριακη.. Θα περασει ο καιρος γρηγορα και δε θα εχει ξεχαστει τιποτα .. Εννοια σου!!

Ποιο Τατουλεικο εφαγαν.. Η ΝΔ στην Αρκαδια εχει ονομα Πετρος Τατουλης!! 65% Με ολο τον τοπικο ψευτομηχανισμο της ΝΔ απεναντι.. Δεν ξερουν τι θα πει Τατουλης!! Δεν εχουν δει τιποτα ακομα!

Ολος ο συνδυασμος Μαντα παρων.. ! Αυτο για να καταλαβουν μερικοι που ελεγαν οτι δεν τρεχει τιποτα..Να τα δουν οι δυο Τατουλικοι που αβανταριζαν το Μαντα και τον Καφε στον περιφερειαρχη!!!! Αισχος!

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio