Εκδηλώσεις του Συλλόγου των Απανταχού Φίλων του Παραλίου Άστρους - Κυνουρίας

Σάβ, 22/06/2019 - 17:27
Image

O Πολιτιστικός “Σύλλογος των Απανταχού Φίλων του Παραλίου Άστρους - Κυνουρίας” θα πραγματοποιήσει τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις των τμημάτων του ως εξής:

Α)  24 Ιουνίου 2019, Δευτέρα, ώρα 21:00, στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Παρ. Άστρους παραδοσιακοί χοροί από τα τμήματα παιδιών και ενηλίκων.

Β)  28 Ιουνίου 2019, Παρασκευή, ώρα 20:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Διοικητηρίου Παραλίου Άστρους ένα μεγάλο πάρτι με πολλή μουσική και χορό από τα τμήματα tumbao παιδιών.

Γ)  5 Ιουλίου 2019, Παρασκευή, ώρα 22:00, στην καφετέρια “DELMAR” latin πάρτι με πολλή μουσική και χορό από τα τμήματα latin προχωρημένων και αρχαρίων.

Δ) 12, 13 και 14 Ιουλίου 2019, (Παρασκευή, ώρα 19:00 – 22:00,  Σάββατο , ώρες 11:00 – 13:00 και 20:00 – 22:00 και Κυριακή, ώρες 11:00 – 13:00 και 20:00 – 22:00),  στην αίθουσα εκδηλωσεων του Διοικητηρίου Παραλίου Άστρους έκθεση ζωγραφικής από τα τμήματα παιδιών και ενηλίκων.

Σχόλια επισκεπτών

Εκδήλωση δεν σημαίνει χορός παντα..... Οπου παμε χορός....καλο να κρατάμε κάποια πράγματα ομως ο πιο πολύς κόσμος βαρέθηκε να βλέπει ανθρώπους σε κύκλους η σε σχηματισμούς να φιγουράρουν.....οταν κανείς μια εκδήλωση πρεπει να σκέφτεσαι κ την πρωτοτυπία, ο χορός εχει γινει η εύκολη λύση οταν κατι λεγεται εκδήλωση.

Το αν έχει βαρεθεί ο πολύς κόσμος τις εκδηλώσεις αυτές φενεται από την ποσότητα που τις παρακολουθούν.Εσυ dim πρέπει να είσαι από αυτούς που ασκούν μόνο κριτική.Μπες σε έναν σύλλογο και οργάνωσε εσύ κάτι πιο πρότυπο και πρωτοποριακό και θα σε ακολουθήσουν ολοι . Εμείς οι άνθρωποι που ασχολούμαστε με συλλόγους βαρεθηκαμε όχι να σας ακούμε να μας ασκείτε κριτική.ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ να σας ψάχνουμε στις εκλογές για να μπείτε στους συλλόγους και να προσφέρετε και εσείς κάτι.Δεν ανήκω στον συγκεκριμένο σύλλογο αλλά σε άλλον σύλλογο του Παραλίου.Καλη επιτυχία στις εκδηλώσεις που θα κάνετε και καλή δυναμη.Η κριτική είναι για τους ανίκανους.Οι ικανοί βάζουν τον προσωπικό τούς μόχθο και χρόνο για να προσφέρουν έστω και κάτι στην κοινωνία.Και ας μην αρέσει αυτό το κάτι σε όλους.

Καλα τα ειπες.....δικιο εχεις... Σε συλογο είσαι.... Ξανα χορέψετε κ περάστε καλα.... Κ οσο για τον κοσμο δεν ειναι κριτήριο, αφου ο φουκαρας κοσμος δεν εχει κατι άλλο να δει , θα περασει κ η βραδιά, τσαμπα ειναι.... Όλοι ευχαριστημένοι..... Ζητω το 1821. .................

Γι'αυτό σου λέω ότι είσαι από αυτούς που μόνο ασκούν μόνο κριτική νομίζοντας ότι αυτό που λένε είναι κάτι το διαφορετικό και το προχωρημένο.Αν διαβάσεις το πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα δεις ότι υπάρχει και έκθεση ζωγραφικής.Σιγουρα ο κόσμος που θα παρακολουθήσει τις εκδηλώσεις αυτές θα περάσει καλά.Εσυ συνέχισε να ζεις έχοντας στο ρεπερτόριο των προσωπικών σου εκδηλώσεων την μίζερη κριτική σου.Ζητω οι ΚΡΙΤΕΣ των ΠΑΝΤΩΝ.Ειναι πολύ εύκολο να κάνεις κριτική.Το δύσκολο είναι να κάνεις την αυτοκριτική σου.

Τι να μας πειτε και εσεις οι χορευτες για αυτοκριτικη. .....που την κάνατε και ειστε οι αψεγαδιαστοι και οι αριοι.....οι σταυροφοροι της παράδοσης. .. Χαλαρώστε και λιγο μην χαλάσει η τσάκιση στην φουστανέλα. ..

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio