Ράμπες ΑμεΑ τοποθετούνται σε Τυρό και Λεωνίδιο

Πέμ, 20/06/2019 - 13:49
Image

Δύο νέες ράμπες για άτομα με περιορισμένη κινητικότητα τοποθετούνται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου σε Τυρό και Λεωνίδιο. Αυτό ανακοίνωσαν η θεματική αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου κια ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας κατά τη συνεδρίαση του ΠεΣυ στην έδρα της Περιφέρειας στην Τρίπολη την Τετάρτη 19 Ιουνίου.

Έτσι, οι λουόμενοι με κινητικά προβλήματα θα μπορούν να απολαύσουν το μπάνιο τους.

Μάλιστα, η κυρία Νικολάκου ρώτησε τον κ. Γιαννακούρα αν θεωρεί αυτότο έργο μεγάλο ή μικρό, καθώς κατά την προεκλογική εκστρατεία ένα από τα επιχειρήματα του κ. Παναγιώτη Νίκα ήταν ότι η Περιφέρεια κακώς ασχολείται με μικρά έργα.

«Είναι ένα μεγάλο έργο», απάντησε ο κ. Γιαννακούρας.

Πηγή: arcadiaportal.gr

Σχόλια επισκεπτών

Μπήκε μωρέ....γκρινιάρηδες !!!! Εκείνη που υποσχέθηκε και υλοποίησε πέρυσι η περιφέρεια, ο απερχόμενος δήμαρχος έσπευσε να φωτογραφηθεί χαμογελαστός βερμουδοφόρος δίπλα της ως δικό του έργο,προεκλογικός χρόνος γαρ τότε, και την επομένη εγκαινιάσθει και παραδόθηκε επίσημα προς χρήση από την περιφέρεια.... Αλλά και φέτος από τις ανακοινώσεις και πόζες για την επανατοποθέτηση, φαίνεται πως κάπου αλλού εξακολουθούν να ταξιδεύουν. Απομνημονευμάτων συγγραφή

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio