Ανακοινώθηκε το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Αρκαδία

Τρί, 18/06/2019 - 14:17
Image

Λίγο πριν από τις 14:00 την τρίτη 18 Ιουνίου, έκλεισε το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Αρκαδία. Υποψήφιος θα είναι ο νυν βουλευτής του Νομού Κώστας Βλάσης και η λίστα συμπληρώνεται με τους: Γιάννη Κατσίρη, Νικόλαο Γιαννακόπουλο, Μαρία Λυτρίβη και Βάλλη Παπαηλίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ουσία πρόκειται για ένα «αντι-τατουλικό» ψηφοδέλτιο, αφού τόσο ο Γ. Κατσίρης όσο και ο Ν. Γιαννακόπουλος πήγαν κόντρα στον Πέτρο Τατούλη, με τον συνδυασμό του οποίου είχαν εκλεγεί περιφερειακοί σύμβουλοι.

Να αναφέρουμε επίσης ότι από τις γυναικείες υποψηφιότητες δεν θα είναι υποψήφια η υποσχόμενη Φωτεινή Δαλιάνη.

Με το ψηφοδέλτιο αυτό η Νέα Δημοκρατία φιλοδοξεί να σηκώσει ψηλά την παράταξη στην Αρκαδία.

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Βλάσης Κωνσταντίνος - Ιατρός (Ορθοπεδικός)

Γιαννακόπουλος Νικόλαος - Πολιτικός Μηχανικός

​Κατσίρης Ιωάννης - Εκπαιδευτικός

Λυτρίβη Ιωάννα - Φιλόλογος

Παπαηλίου Βασιλική - Ιστορικός

Σχόλια επισκεπτών

Το χειρότερο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην ιστορια της στο νόμο από το 1974. Μίζερο και ηττοπαθες για πρώτη φορά φτιαγμένο επάνω σε ένα πρόσωπο. Μικρυνατε τη ΝΔ για να φανούν κάποιοι μεγαλύτεροι από το μπόι τους.

Το μόνο που μπορεί η Ν.Δ. να φιλοδοξεί με αυτό το ψηφοδέλτιο, όχι την παράταξη να σηκώσει ψηλά, αλλά μαύρες πλερέζες να κατεβάσει.... Α βρε φουκαράδες νεοδημοκράτες.... Εσείς που είχατε αναδείξει έναν Καλτετζιωτη, έναν Κωστόπουλο , Έναν Τατούλη, έναν Λυκουρέντζο και τόσους άλλους αξιόλογους βουλευτές, τι σας έμελε να υποστείτε.... Κάτι για άρματα και για νταούλια πιστεύω ότι τα ξέρετε !!!

Φατρίες,ομάδες,κλίκες ,κι όποιος υπερισχύσει. Εσείς τι λέτε υπάρχει καμιά δημοκρατική διεργασία επιλογής στελεχών; Τι ρόλο έχει η ΝΟΔΕ;
Τουλάχιστον ο ΣΥΡΙΖΑ εφάρμοσε την απλή αναλογική και είναι ένα πολύ μεγάλο βήμα για την τοπική αυτοδιοίκηση .

Bαρίδια είναι εκείνοι που με την τακτική .................... απερίγραπτη βέβαια κατάρτισαν το ψηφοδέλτιο. Που είναι οι συλλογικές διαδικασίες; Που είναι η δυναμική των ανθρώπων;Ποια κριτήρια προτιμάτε για να επιλέξετε έναν υποψήφιο; Που είναι το ανοιχτό κόμμα;

ΤΩΡΑ ΒΛΑΣΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΒΕΡΙΚΟΚΟ.ΤΟ ΑΣΤΡΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΛΕΙ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΜΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΑΝΤΖΟ.ΑΣΤΡΙΝΟΙ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ................ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio