Με άρωμα Κυνουρίας το γαλάζιο ψηφοδέλτιο στην Αρκαδία;

Παρ, 14/06/2019 - 13:31
Image

Εν αναμονή της ανακοίνωσης των ψηφοδελτίων του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας στην Αρκαδία, που αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, εντός της ημέρας, σας παρουσιάζουμε τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με τα γυναικεία ονόματα που ακούγεται ότι θα περιλαμβάνονται σε αυτό, ύστερα και τον αποκλεισμό της κυρίας Εύης Τατούλη από το ψηφοδέλτιο του κόμματος.

Κατ' αρχάς, πρέπει να πούμε ότι η κυρία Πηνελόπη Γαβρά, προσωπικότητα με βαρύτητα στην Αρκαδία, έχει ξεκαθαρίσει από το Πάσχα ότι δεν θα συμμετάσχει στις εκλογές.

Πέρα από αυτό, το κόμμα επεξεργάζεται την πιθανή υποψηφιότητα της κυρίας Φωτεινής Δαλιάνη, η οποία είναι αρχιτέκτων - μηχανικός με καταγωγή από τη Βόρεια Κυνουρία και με εξαιρετικά ενεργή παρουσία στα κοινά, αφού στις αυτοδιοικητικές εκλογές έθεσε υποψηφιότητα με την παράταξη του Γιώργου Πατούλη στην Περιφέρεια Αττικής.

Ακόμη, ακούγεται το όνομα της κυρίας Βάλης Παπαηλίου, κόρης του Γιώργου Παπαηλίου, ιδιοκτήτη της Αρκαδικής Τηλεόρασης, η οποία είχε θέσει υποψηφιότητα για μια θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο της Γορτυνίας.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει ακόμα μία υποψήφια, από τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας, αλλά οπωσδήποτε τίποτε δεν είναι βέβαιο ως αυτή την ώρα.

 

Σχόλια επισκεπτών

Καλή περίπτωση για τους....Κύνουρους η υποψηφιότητα της κ.Δαλιάνη, αλλά μην την υπερεκτιμάμε κι όλας πριν την ακούσουμε,πριν της μιλήσουμε. Το ότι συμμετείχε σε ένα ψηφοδέλτιο άλλης περιοχής εστω σε περιφερειακό επίπεδο,δεν της προσθέτει εξαιρετική παρουσία στα κοινά στην Αρκαδία... Ετσι κι αλλιώς οι μέρες περνάνε. Θα προκάνει ή δεν θα προκάνει που αναρωτιόταν ο μακαρίτης ο Χαρίλαος και δεν θα είναι απλά ένα εύκολο θύμα του αριβισμού του Βλάση ;

Η ΓΙΑΤΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΡΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΝΔ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ξεχαστετο ΘΑ ΑΣΧΟΛΕΙΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ βλεπουμε!!!!!!!!!!!!!!!!Αυτο ξετρύπωσα για τώρα!!!!!!!!!!!!!

Ειμαι η Χριστιάνα η Γαρδικιώτη!

Μαθαίνω απο την "ΠΛΑΤΕΙΑ-θαμώνες της" και απο το "Astros News" ότι κατεβαίνω με την Ν.Δ.!!??!!?? Δεν θα έπρεπε να το ξέρω πρώτη βρε παιδιά?

2 εκδοχές υπάρχουν
α) ότι καποιος/οι με θέλουν και με εμπιστεύονται παράφορα -πιο πολύ και απο τους αποφασίζοντες άρα δίνει "ΤΕΛΟΣ" στις ατέρμονες συζητήσεις και πολλές κουβέντες πράγμα που με τιμά ιδιαιτέρως και
β) οτι αποφασίστηκε και δεν παίζει το όνομα μου πλέον άρα ΤΕΛΟΣ το νταχτιρντι των σχολίων γιατι το ψηφοδέλτιο ειναι ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟ (αρα κάποιος/α που ξέρει εκ των εσω πληροφορίες)!
Βέβαια καλό θα ήταν τα πράγματα να ήταν κάπως αλλιώς και να τηρούντο οι ΤΥΠΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ...οπως π.χ. να ελάμβανα ενα τηλέφωνο απο τον ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ Ν.Δ., να δεχόμουν και μετα να ανακοινόταν ΔΗΜΟΣΙΑ στα ΜΜΕ - Astrosnews, κτλ!
Αυτή η σπέκουλα στους καφενέδες της ΠΛΑΤΕΙΑΣ του Αστρους και την ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ Ριβιέρα δεν εχει να κάνει με την πραγματικότητα και καλό θα ήταν ΑΝΩΝΥΜΟΙ να μην ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΑ ...γιατί κάπως έτσι γεννιούνται και ανδρώνονται τα "ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ - άλλοτε πολύ θετικά, άλλοτε αρνητικά"!!!

ΕΠΙ ΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ...

136 σκεπτόμενοι/ες πολίτες, φίλοι/ες στον ΔΗΜΟ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ - και 380 ανά την επικράτεια ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ της δουλειάς μου στο "MERAKI PEOPLE" με τίμησαν με το ΑΝΩΤΑΤΟ δώρο της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ μας: ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ στις Ευρωεκλογές με το ΑΚΚΕΛ (Αγροτικό Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας)

Σηματοδότησαν έμπρακτα την ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ στο πρόσωπο μου και την ελπίδα που φέρνω για ενα ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ και ΟΡΓΑΝΙΚΟ μέλλον βασισμένο σε μια ΑΝΑΓΕΝΝΗΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ και ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ κυρίως για τους νέους και τις γυναίκες, μέσω εξαιρετικά καινοτόμων ΔΡΑΣΕΩΝ για τον νευραλγικό ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ και όχι μόνο!

Η Γεωργία με την βοήθεια της ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ( smart Agriculture) μπορεί και πρέπει να συντελέσει στην διατήρηση και καλυτέρευση του ΠΛΑΝΗΤΗ μας αλλά και στην βοήθεια που χρειάζεται η Ελληνικη Υπαιθρος για να γίνει ο ΠΛΕΟΝ ΤΙΜΗΜΕΝΟΣ και ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ΚΛΑΔΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ...και να κρατήσει τα παιδιά στον τόπο μας!

Εργάζομαι λοπόν όχι σαν αρριβίστρια "καλοχαιρέτας" πολιτικός αλλά χρόνια τώρα ΣΕ ΠΕΙΣΜΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ και ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ, για να δημιουργήσω τις κατάλληλες συνθήκες για το ΑΝ είσαι ΝΕΟΣ , ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ να μπορούσες να γίνεις και επιχειρηματίας υπαίθρου ΤΣΕΛΙΓΚΑΣ, ΨΑΡΑΣ, ΑΓΡΟΤΗΣ, ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΣ, και αυτό να είναι τίτλος τιμής και ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ! Παράγεις την τροφή που κρατάει υγιείς ολους τους υπόλοιπους και φροντίζεις και τον ΠΛΑΝΗΤΗ... τι πιο αξοπρεπές απο αυτό για το μέλλον των παιδιών σου και του ΕΘΝΟΥΣ! Η τιμή μεγάλη και η χαρά περίσσια γιατί ξέρω ότι εχω αγγίξει με την δουλειά μου τις ψυχές τους και το μυαλό των ανθρώπων που με τίμησαν και στο ΔΗΜΟ και στην ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ.
Τωρα πρέπει να αποδείξω με ΠΡΑΞΕΙΣ ότι στην ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΘΑΥΜΑΤΑ... ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ/ΟΥΣ για την φήφο σας.

Επιστρεφω στην δουλίτσα μου το "Meraki People" για να οργανώσουμε την πρώτη παραγωγική μονάδα μανιταριών σε κλαδιά ελιάς ...με μια μικρή εγγεκριμένη Ευρωπαική υποστήριξη απο το Πρόγραμμα "Inclusilver" Kάνουμε τα λόγια ΠΡΑΞΗ με την μεταφορά τεχνολογίας απο την Σερβική εταιρεία EkoFungi στα χωριά του ΠΑΡΝΩΝΑ!! https://www.systemekofungi.com/ Τωρα αν μας προκύψει και το ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΤΡΟΦΗΣ και ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ... θα το συναποφασίσουμε εν καιρώ γιατι θα είμαστε ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ προσ ΜΙΜΙΣΗ στην επικράτεια ολάκαιρη!

Καλη επιτυχία στις/στους υποψηφίους βουλευτές/ινες της περιοχής μας...Ο ΛΑΟΣ της περιοχής που κρίνει συνήθως απο τις πράξεις και το ΗΘΟΣ θα γεννησει το αποτέλεσμα της κάλπης !

Μετα τιμής

ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΓΑΡΔΙΚΙΩΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ(Τζίμη)

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Μητσοτάκης όχι απλά θα πάρει τηλέφωνο αλλά θα πραγματοποιήσει ο ίδιος την δεύτερη επίσκεψη του στο Άστρος για να προτείνει προσωπικά την υποψηφιότητα.

η Χριστιανα ειναι ενα κεφαλαιο για την περιοχη μας .Οσο ποιο γρηγορα το καταλαβουν οι διοικουντες το Δημο τοσο πιο συντομα θα υπαρχει αναπτυξη στο δημο μας .

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio