Συσπείρωση, δύο έδρες και αυτοδυναμία το στοίχημα του Κώστα Βλάση

Τρί, 11/06/2019 - 10:07
Image

Μία εβδομάδα μετά οι αυτοδιοικητικές εκλογές έχουν περάσει πλέον σε δεύτερη μοίρα λόγω των επικείμενων βουλευτικών στις  7 Ιουλίου.

Τα επιτελεία των κομμάτων τρέχουν και δεν φτάνουν, καθώς το ενδιαφέρον για τη συμμετοχή στα ψηφοδέλτια είναι κάτι παραπάνω από μεγάλο, ιδιαιτέρως στη Νέα Δημοκρατία που είναι έτοιμη να κυβερνήσει.

Το στοίχημα της γαλάζιας παράταξης αυτή τη στιγμή είναι η αυτοδυναμία. Τα μηνύματα είναι αισιόδοξα και οι φιλοδοξίες μεγάλες. Όμως, όπως όλα δείχνουν, η αυτοδυναμία περνάει από τις μονοεδρικές και τις τριεδρικές αρκετών Νομών, όπως και αυτός της Αρκαδίας.

Ο Κώστας Βλάσης με συνέντευξη που παραχώρησε την περασμένη Παρασκευή ήταν ξεκάθαρος προς πάσα κατεύθυνση για το τι μέλλει γενέσθαι στην Αρκαδία. Δίνοντας τέλος στις «Κασσάνδρες» για την παραφιλολογία με τον Γιάννη Σμυρνιώτη, έδωσε το μήνυμα για γαλάζια συσπείρωση με μοναδικό στόχο η ΝΔ να πάρει στην Αρκαδία και δεύτερη έδρα.

Ο βουλευτής Αρκαδίας, σύμφωνα με κύκλους της Πειραιώς και όπως ο ίδιος ανέφερε στην συνέντευξη του, θέλει ισχυρό ψηφοδέλτιο στο Νομό για να επιτύχει τη μεγάλη νίκη καθώς ύστερα από τη δικαίωσή του με την Περιφέρεια και τον Παναγιώτη Νίκα, πιστεύει πως αυτό είναι εφικτό.

Το γεγονός ότι δεν έχει «κλειδώσει» το ψηφοδέλτιο του νομού, σημαίνει πως όλοι προσπαθούν για το καλύτερο δυνατό με υποψηφίους που δεν στηρίζονται σε τρίτες δυνάμεις αλλά καθαρά στον ψηφοφόρο που έχει άμεση επαφή με τον κάθε υποψήφιο, όπως και με τον νυν βουλευτή Αρκαδίας.

Είναι ξεκάθαρο πλέον πως τις τελικές αποφάσεις για την συγκρότηση των ψηφοδελτίων τις παίρνει αποκλειστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης οποίος έχει αναφέρει αρκετές φορές πως θέλει την συμμετοχή προσώπων με φρέσκιες ιδέες και όραμα για το καλό της παράταξης και της Ελλάδας

Θάνος Μπόγρης

Σχόλια επισκεπτών

Κωστάκη το μόνο σενάριο για 2 έδρες είναι με συμμετοχή της Ευης και πρωτιά και με εσένα δεύτερο. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση ακόμα κι αν κρατήσεις λιγο ακόμα την καρεκλιτσα σου θα απολογηθείς για τα ποσοστά της Αρκαδίας το βράδυ των εκλογών.

κ. Βλάση το χέρι που σε περιμάζεψε στην ΝΔ και ειδικότερα στην Αρκαδία και την περιοχή, το χέρι εκείνο του Τατούλη, έπρεπε να το σεβαστείς. Μη νομίζεις ότι μπορείς να κάνεις μπαλαμούτι με τους πιτσιρικάδες κάτω απ'τις μουριές μια ζωή. Κυριακή κοντή γιορτή κ. Βλάση μας. Τα κηρύγματα άστα στους παπάδες. Για να είμαστε ξηγημένοι. Θα σέβεστε....

Τα ίδια που έκανες στον Τατούλη, τα έκανες και στο Σμυρνιώτη .... Άρχισαν τα τούμπανα να βαράνε και τα πουλάκια να τσιουτσιουρίζουν κ Βλάση μας . Για να δεις πως κόβονται τα χαμόγελα οι προτροπές και οι παραινέσεις !!!!

μαζεψου ενργη καταντια για τουσ δρομουσ μιλουσεσ και εβγαζεσ σπυρακια εσυ περνασ απο αυτουσ τουσ δρομουσ ζητα συγνωμη που μασ αναγκαζησ να διαβαζου με τετοιεσ α κ α κ ι ε σ

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio