Παναγιώτης Νίκας: Η Αρκαδία θα είναι βασική μας προτεραιότητα (pics,vid)

Δευ, 03/06/2019 - 19:41
Image
Image
Image
Image
Image

Στην Αρκαδική πρωτεύουσα βρέθηκε λίγες ώρες μετά την εκλογή του ο νέος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, συνοδευόμενος από τους συνεργάτες του και παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Θερμή ήταν η υποδοχή που επιφύλαξαν οι φίλοι και οι συνεργάτες του κ. Νίκα στο ξενοδοχείο «Μαίναλον» στην πλατεία Άρεως στην Τρίπολη.

Ο νυν δήμαρχος Καλαμάτας και νέος περιφερειάρχης Πελοποννήσου που θα αναλάβει καθήκοντα από την 1 Σεπτεμβρίου, σε αυτή την πρώτη του συνέντευξη στην Τρίπολη, ευχαρίστησε όλους όσοις συνέβαλαν στο θετικό αποτέλεσμα για την παράταξη «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο».

Κάναμε έναν έντιμο αγώνα και θα διοικήσουμε με δικαιοσύνη και αντικειμενικότητα

Όπως τόνισε ο κ. Νίκας, η Αρκαδία και η Τρίπολη θα έχουν προτεραιότητα, μιας και υπάρχουν πολλά προβλήματα στον νομό που πρέπει να επιλυθούν.

«Η Αρκαδία είναι η ψυχή του έθνους μας, η Τρίπολη θα είναι η παντοτινή πρωτεύουσα της Πελοποννήσου» ξεκαθάρισε προσθέτοντας ότι είναι αντίθετος στην ιδέα της ενιαίας Πελοποννήσου.

Ο νέος περιφερειάρχης δήλωσε ότι πρόθεσή του είναι να προωθήσει έργα σημαντικά που θα οδηγήσουν στην ανάπτυξη, πάντα σε συνεργασία με τους φορείς και με τους δήμους.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις αναπτυξιακές εταιρίες σημειώνοντας ότι αυτές θα υπάρξουν, αναφέροντας πως ό,τι και αν παραλάβει από τον απερχόμενο περιφερειάρχη θα το ελέγξει προσεκτικά.

Ο περιφερειάρχης δεν είναι τοπικός πρωθυπουργός, εμείς θα συνεργαστούμε με οποιαδήποτε κυβέρνηση

Κλείνοντας την αρχική του τοποθέτηση,  μίλησε για τον «Κλεισθένη» ο οποίος δεν θα  φέρει κανένα αποτέλεσμα. Όπως δήλωσε, «πρέπει να κάνουμε κάθε προσπάθεια για να λειτουργήσει το περιφερειακό συμβούλιο με κάθε νομιμότητα»

Έπειτα ο κ. Νίκας δέχθηκε ερωτήσεις δημοσιογράφων για τις αναπτυξιακές, αλλά και για το αν επικοινώνησε μαζί του ο κ. Τατούλης ύστερα από το εκλογικό αποτέλεσμα.

Σε ερώτησή μας για το αν έχει αποφασίσει ποιοι θα είναι οι νέοι αντιπεριφερειάρχες, ο κ. Νίκας απάντησε ότι είναι νωρίς ακόμα για τέτοιες αποφάσεις, αναφέροντας ότι οι 77 συνεργάτες του που ήταν δίπλα του σε αυτό τον αγώνα  θα αξιοποιηθούν.

Θα κουβεντιάσω με τους συνεργάτες μου, οι 100 μέρες που ακολουθούν, θα είναι μέρες συζητήσεων και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να λειτουργήσουμε με την απλή αναλογική

Έφη Καστραντά

Πηγή: arcadiaportal.gr

Σχόλια επισκεπτών

Ρε 21:20 ο Σκαντζος απλος περιφερειακος συμβουλος θα ειναι οπως ηταν ο Μπακουρης...Λαμπροπουλος αντιπεριφερειαρχης οποτε μην κανεις ονειρα...το Μεσογειο και τον Αγιαννη απο φωτογραφια θα βλεπει απο δω και περα

Ο Μανώλης έκανε αγώνα για να πέσει το οχυρό του πετραν και τα κατάφερε...όσο για μεσογειο και αγιαννη μην νομίζεις ότι τον ένοιαζε και καθόλου και ούτε τον νοιάζει...άλλους τους τσούζει εκεί γύρω γύρω στην πλατεία και εσένα μάλλον απ' ότι φαίνεται

Ο Τατούλης κέρδισε στην Αρκαδία με αρκετή διαφορά. Αν αυτό το θεωρείς ήττα έχεις πρόβλημα. Μην συγκρίνεις το Σκαντζό με το Τατούλη που έκανε 30 χρόνια να βρει την πρώτη του ήττα

ΠΡΟΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΜΑΝΤΡΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΟΜΑ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΙΝΕΣ!!!
Ναι η Αρκαδία τίμησε τον Τατούλη παρά την κάθοδο ολόκληρου του κομματικού μηχανισμού εναντίον του. Ελα όμως που έρχονται και βουλευτικές εκλογές και η ΝΔ κυνηγάει την αυτοδυναμία και κάθε ψήφος είναι πολύτιμη ; Πως θα αντιδράσει ο κορμός, ο πυρήνας των υποστηρικτών Τατούλη ; Aς μην αυτοπροβάλλεται ο κ. Βλάσης και βαυκαλίζεται με την ιδέα του Αρκαδάρχη. Με την εμπλοκή του στο θέμα Τατούλη αλλά ΚΥΡΙΩΣ στα δημοτικά δρώμενα,έχει κάνει πολλούς ,μα πάρα πολλούς να τον περιμένουν στη γωνία. Και το τονίζω αυτό χωρίς καμία επιφύλαξη. Από την άλλη πλευρά εχουν σε όλους τους τόνους οι ΝΔκράτες ξεκόψει τη συμμετοή της Παρασκευής Τατούλη στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. Δικαίωμα τους φυσικά. Μήπως όμως κι αυτό είναι..βλασικός δάχτυλος που θέλει ,όπως προανέφερα, να το παίξει Αρκαδάρχης και σε δεδομένη συμμετοχή της κ. Τατούλη δεν βλέπει ούτε με τηλεσκόπιο πρωτιά ; Nαι του βγήκε η προσπάθεια σε αγαστή σύμπνοια με τον κ. Σκαντζο, που έκανε να φαγωθεί ( ; ) ο Τατούλης. Κι ο κ. Σκαντζός το έλαβε το μήνυμα στη Β.Κυνουρία που πάτωσε το πουλέν του.Τώρα όμως είναι άλλου είδους οι βουλευτικές εκλογές. Και ποια μπορεί να είναι τα δυνατά πολυσυλλεκτικά ονόματα που θα φέρουν ψήφους στη ΝΔ ; Γιατί υπάρχει και το άλλο σενάριο που λέει : ΔΕΝ φορτώνουμε το ψηφοδέλτιο με βαριά ονόματα για να πάρει και το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κάποιους σταυρούς εδώ στην Αρκαδία οι οποίοι θα προέρχονται κυρίως από τον ΣΥΡΙΖΑ, για να μειωθεί το ποσοστό του. Παίζει βέβαια και η πιθανότητα επαναδραστηριοποίησης του κ. Λυκουρέντζου, οπότε πάλι λογικά καίγεται ο Βλάσης λόγω του ότι αυτοί που τον καρτερούν πως και πως, δεν θα φύγουν γι άλλες πολιτείες από τη ΝΔ αλλά παραμένουν στηρίζοντας άλλον υποψήφιο κι "εκδικούμενοι" ταυτόχρονα.Είναι ενήμερος άραγε ο κ. Μητσοτάκης γι αυτούς τους σχεδιασμούς ή θα την πατήσει εδώ στην Αρκαδία στο ταβάνι των ψήφων τελικά , όπως ο κ. Τσίπρας με τους εκλογολόγους στατικολόγους κι αναλυτές των υπογείων του Μαξίμου ; Eδώ είμαστε για να δούμε ποιος θα δικαιωθεί.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio