Τατούλης: Είμαστε εδώ για να υπερασπιστούμε τον περιφερειακό θεσμό (pics,vid)

Κυρ, 02/06/2019 - 23:46
Image

Μετά τη μονομαχία στήθος με στήθος που έδειξε τελικό νικητή στην Περιφέρεια Πελοποννήσου τον Παναγιώτη Νίκα, ο απερχόμενος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης έκανε δηλώσεις από το εκλογικό του κέντρο στην Τρίπολη:

«Στις εκλογές οι πολίτες αποφάσισαν. Η Νέα Πελοπόννησος πειθαρχημένη στην υπεράσπιση των θεσμών αποδέχεται το αποτέλεσμα. Όμως, είμαστε εδώ όλοι μαζί για να τονίσουμε ότι η ''Νέα Πελοπόννησος'' που χάραξε έναν πρωτοπόρο δρόμο είναι παρούσα και θα είναι παρούσα για να υπερασπιστεί όσα πέτυχε με τους πολίτες, απέναντι σε οποιαδήποτε αντίληψη λαϊκισμού, χειραγώγηση της αυτοδιοίκησης και του περιφερειακού θεσμού».

Ο κ. Τατούλης υπογράμμισε ότι η παράταξή του, ενωμένη, είναι εκεί για να πει «ότι είναι συνταγματική υποχρέωση να τηρούν απολύτως τη θεσμική θωράκιση της αυτοδιοίκησης».

Είμαστε εδώ για να αποδείξουμε ότι η χώρα δεν ανορθώνεται μέσα από διχαστικά ζητήματα. Αυτό το μεγάλο βήμα της απλής αναλογικής θα το υπηρετήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις.

Περισσότερες εικόνες στο arcadiaportal.gr

Σχόλια επισκεπτών

Λοιπόν όλοι οι δεξιοι ψήφισαν νικα. Ντροπή τους και μόνο. Και ο κρεμμυδας γράφει ότι ο τατουλης δεν έκανε έργα και ψήφισε νικα ρε δε ντρέπεστε λιγάκι....σας έφτιαξε το παραλιο κόσμημα και εσύ βγαίνεις και τον κατακρινεις. Αλλά τέτοιοι είστε ψεύτες και ανταρτες του κωλου. Μπεεε είπε ο μητσοτακης και μαζεύτηκατε στο μαντρι προβατακια.

Μέχρι και εσένα Πέτρο μου κατάφεραν να κοροϊδέψει ο κόσμος δεν θα κατάφερναν το Μαντά!!!!!! χαχαχαΤο σενάριο είχε αρχή , μέση και τέλος.Ολοι το κατάλαβαν.Φανηκε άλλωστε από το ποσοστό σε όλη την περιφέρεια που πήρες.Το κόμμα βρήκε τρόπο να σε εξαφανίσει.Ο αντάρτης περιφερειάρχης έπρεπε να πέσει....... εξήγησε το μπας και το καταλάβουν μερικοί μερικοί

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio