Μαντάς: Γιώργο Καμπύλη, στην πολιτική δεν κρυβόμαστε πίσω από τις λέξεις

Παρ, 31/05/2019 - 13:08
Image

Το debate που αποφύγατε, δεν αφορούσε εσάς. 

Δεν πρόκειται για μια προσωπική η φιλική συζήτηση. Αφορούσε και αφορά τους Δημότες μας. Σκοπός μου ήταν, χωρίς στημένους δημοσιογράφους, να απευθύνουμε ο ένας στον άλλον ερωτήσεις, ώστε να δείξουμε και οι δυο ότι μπορούμε να αντιπαρατεθούμε στην ουσία και με πολιτισμό. 

Γιώργο Καμπύλη, στην πολιτική δεν κρυβόμαστε πίσω από τις λέξεις.

 

Σχόλια επισκεπτών

Πίσω απ' τις λέξεις κρύβεται ο Αλέξης... Και που είσαι Τάκη... Τόσα χρόνια βασιζόμενος στην πλειοψηφία σου, καλά έκανες κάποιες φορές, τους είχες συνδέσει όλους. Αλλά δεν θα ήταν πιο όμορφο και πιο ανδρικό να ζητούσες debate πριν τον πρώτο γύρο για να ακούσουμε όλοι όλους σας; Τώρα ψαχνε κι εσύ να εξηγήσεις το όνειρο του Ναβουχοδονόσορ.

κ Μαντά τη συζήτηση με τους πολίτες που λες πως ήθελες να κάνεις, την έκλεψες από το Βεκιαρη που στο πρόγραμμα του ανακοίνωσε live συζητήσεις με τους πολίτες και από κοινού να λύνονται τα προβλήματα... ομω ς εσύ το αποφάσισες αυτό σε λάθος χρόνο... κ. Μαντά εσύ και το επιτελείο σου έχετε κουράσει , έχουμε βαρεθεί να σας βλέπουμε 9 χρόνια γερασατε στο πόστο του δημάρχου και των αντιδημάρχων αυτός ο καφές τι επαγγελετε άραγε χμ αντιδήμαρχος και είναι καλός επαγγελματίας έχει πείρα τώρα πια .Δεν είναι τυχαίο που παίρνει 1000 ψήφους κάθε φορά και δεύτερος από εσάς 500 .. Όπως λέμε κορυφαίος γιατρός. Κορυφαίος αντιδήμαρχος καλός επαγγελματίας... κουρασατε Χωνέψτε το και φύγετε με αξιοπρέπεια

Τι έγινε παιδια;;;;Δεν έχει έτοιμη την απάντηση η επικοινωνιολόγος και πιάσανε δουλειά οι λασποτηρες; συνέχισε ρε Μαντά να τους φέρνεις σε δύσκολη θέση και προ εκπλήξεως!βγάζε τη μία ερώτηση μετά την άλλη!.οσο για τη δική μας απαντηση θα τη δώσουμε την Κυριακή!.

Προς το παρόν κρύβεται πίσω από τις λέξεις κι τα γραφικά. Κρύβεται Επίσης από τον τατουλη που τον κυνηγά. Κρύβεται από τους υποψήφιους του που πούλησε. Τη Δευτέρα όμως θα κρύβεται κι από όλους εμάς.

Ωραίες απαντήσεις από ανώνυμους.. μονο...επωνύμως μόνο ο Μαντάς μιλάει... καμπύλη, επειδή δεν μπορούσες να πας στο ντιμπέιτ, θα μπορούσες να στείλεις το δαλιανη η τον κατση...

Βρε σεις εκεί του Μαντά χοιρότεροι από τον Αλέφαντο καταντησατε όπως τότε αυτός με το τηλέφωνο του Δούρου. Για δε με παίρνει τηλέφωνο ο Δούρος.... Πέστε του να με πάρει τηλέφωνοοοοο... Γιατί δεν με θέλει σε dibate ο Καμπύληςςςςςςςς.... Πέστε του να με θέλειιιιιιιιι.... Και κλάαααααμα η κυρία ρε παιδάκι μου !!!!

κ. Μαντα αποχωρήστε παρακαλώ με αξιοπρεπεια αποχωρήστε ,δε σας παίρνει αλλο το βλεπετε μην εθελοτυφλείτε και εσείς και η παρέα σας οι δημότες βόρειας Κυνουρίας δε σας θέλουν, αφήστε να δοκιμαστούν και άλλοι , μην ειστε μοναχοφάγοι σας βαρεθήκαμε ιδιοι και ιδιοι 9 χρόνια κουράσατε ...

Κουταμάρες.Αποφάσισες ντιμπέιτ τελευταία στιγμή χωρίς καμία συνεννόηση,καμία οργάνωση και περίμενες ο Καμπύλης να ανταποκριθεί.
Δουλειές του ποδαριού μόνο για τις εντυπώσεις για να πεις ότι κάτι έκανες.Αν πραγματικά ήθελες κάτι τέτοιο είχες πολύ χρόνο πριν τις εκλογές να το προτείνεις.
Σίγουρα τότε θα το επικροτούσαν όλοι και δύσκολα θα ελεγαν όχι οι υπόλοιποι.
Τώρα ολα γίνονται εκ του πονηρού

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio