Σύμβουλοι Βεκιάρη: Δεν θα δώσουμε «γραμμή»

Παρ, 31/05/2019 - 08:00
Image

Δήλωση των εκλεγέντων δημοτικών συμβούλων Παναγιώτη Κολοστούμπη και Βασίλη Πετράκη

Δημότες του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας

Σας ευχαριστούμε που μας τιμήσατε με την ψήφος σας, και μας εκλέξατε στο Δημοτικό Συμβούλιο. Είναι μια μεγάλη, προσωπική τιμή για εμάς.

Συγχαίρουμε τους δύο υποψηφίους δημάρχους, κ.κ. Καμπύλη και Μαντά, που πέρασαν στον δεύτερο γύρο. Δεν θα δώσουμε «γραμμή», υπέρ του ενός ή του άλλου, γιατί κανέναν δεν βλέπουμε σαν εχθρό μας. Ο συνδυασμός μας αποτελείται από ελεύθερους πολίτες, όπως ελεύθεροι πολίτες είναι και αυτοί που μας ψήφισαν. Ο καθένας θα κρίνει και θα ψηφίσει όπως νομίζει. Το ίδιο θα πράξουμε και εμείς σαν πρόσωπα.

Όποιος και αν εκλεγεί δήμαρχος, στο Δημοτικό Συμβούλιο, μαζί με τον επικεφαλής του συνδυασμού μας, Βασίλη Βεκιάρη, θα είμαστε μια δύναμη διαλόγου, συνεργασίας, κριτικής, ενότητας. Θα είμαστε η φωνή του δημότη.

Σχόλια επισκεπτών

ΜΑΝΤΑΣ-ΣΚΑΝΤΖΟΣ ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΑΝ ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΔΟΛΙΑΝΑ!!!!!!
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΙ ΔΟΛΙΑΝΙΤΕΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.
ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ.
ΟΙ ΔΟΛΙΑΝΙΤΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ!!!!! ΚΥΡΙΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ (ΕΝΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ) ΤΑ 80 ΜΟΝΟΚΟΥΚΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΣΤΑ ΔΟΛΙΑΝΑ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΑΚΡΙΒΑ!!!!!!!

Δεν σεβαστηκατε κυριοι του Μαντα τον τιμιο και αγνο αγωνα που καναμε για το χωριο μας και μπουκαρατε να μας διαλυσετε . Εσεις που καθε 4 χρονια μας θυμοσαστε . Φτανει πια. ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ . Οι δολιανητες εβαλαν μυαλο πλεον και θα το δειτε την κυριακη

Δολιανίτη ,τα Δολιανά ήταν ανέκαθεν το πιο δημοκρατικό χωριό της Αρκαδίας .Αν νομίζεις ότι θα ψηφίσουμε δεξιό υποψήφιο είσαι γελασμένος.Δεν το μαγαρίζουμε ποτέ όσο και να το θέλεις.

ο λασπολόγος παντού μπροστά, προσπαθεί με κάθε τρόπο να στρέψει τα χωριά εναντίον του κυρίου καμπύλη με χίλιες δυο κουταμάρες και χίλια δυο ψέματα. Λυσσαλέα προσπαθούν με νύχια και με δόντια να κρατηθούν στην εξουσία. Τόσο πολύ είναι αναντικατάστατοι; Περίεργο μα περίεργο !!!!!!!!!!!!!!!!!! Αλλάζουμε σελίδα για το καλό του τόπου και των πολιτών. Εννιά χρόνια , ότι ήταν να κάνετε το κάνατε. Με το ζόρι να μείνετε άλλα τόσα; Που σας βρήκαν εσάς!!!!!!!!!!

Δολιανιτες με μαύρο δάκρυ θα κλαίτε γιατί δεν καταλάβατε ότι το αστρος έβγαλε δικό του δήμαρχο παιδί του αγιαννη εσύ τι θέλετε λίγο τσιμέντο σε κανένα δρομάκι αντε και στο τσακίρ κέφι μια μπουλντόζα να ανοίγει κανενάν δρόμο ο αγιαννης όμως και το αστρος ?????????

Εισαστε τραγικοι. Διχαζετε τα χωρια μας για να μεινετε στην εξουσια. Οι Δολιανιτες αν ηταν ευχαριστημενοι απο τον δημαρχο δεν θα προσπαθουσαν να κανουν ανεξαρτητο συνδυασμο για το χωριο. Ειδαν την εγκαταληψη κ κινηθηκαν εξυπνα. Μακαρι να το ειχαν κανει ολα τα δημ.διαμερισματα. Μην τρομαζετε κ απειλειτε τον κοσμο με ελεγχους στι δουλειες τους ζουμε στο 2019. Ελεος πια. Δεν σας φταιει κανεις που εισαστε ανεπαγγελτοι και δηλωνετε μισθωμενοι αντιδημαρχοι και προεδροι επιτροπων. Εστω κ τελευταια στιγμη δειξτε συνεση κ αφηστε τον κοσμακη να αποφασισει αυτος για την τυχη του.

Οι Δολιανίτες έχουν τον δικό τους Δήμαρχο- Πρόεδρο- Σύμβουλο όλα σε ένα, που λέγεται ...........................
Για το λόγου του αληθές ήταν και επί Σκαντζου και επί Μαντά και τώρα υποστηρίζει Καμπύλη.

Είστε αστείοι τελικά Καμπυλικοί μα και Μαντικοι και καλά οι Καμπυλικοι θελουν να δοκιμαστούν και αυτοι ,εσεις οι μαντικοί δε βαρεθήκατε ? δε μουχλιάσατε στο δημαρχείο ? ή έχετε γίνει μούμιες? βαλσαμώσατε πια εκεί μέσα , αλλά τόσες παχουλές έμμισθες θέσεις εχει το εργοστάσιο ... γιατί δεν έρχεται και στην Ελλαδα ο νόμος ....2..... 4ετιες και αντε γεια .....?

Ειμαστε δημοκρατικοι πολιτες και δε δεχομαστε υποδειξεις για το τι θα κανουμε απο καμια φασιστικη, αντιδημοκρατικη κουφαλιτσα.Ειμαστε υπευθυνοι και αυτοβουλοι πολιτες.Υποδειξεις στα γιδια που δεν εχουν προσωπικοτητα.Για την ωρα παρτε το μηνυμα μας.Την Κυριακη θα παρτε τα @@@@@@@ μας?

Βασίλης βεκιαρης ο μόνος κερδισμένος= κερδισμένοι ο δήμος και τα Δολιανα. Όλη την εβδομάδα έχουν περάσει από τα Δολιανα 3 φορές ο καθένας. Πότε τόσα χρόνια δεν είχαν έρθει. Τα Δολιανα θα βγάλουν δήμαρχο!

τα παραμελησε ολα τα χωρια γιαυτο και επιασε πατο στα περισσοτερα.σαν δεν ντρεπεστε να εκβιαζεται τον κοσμο για την καρεκλα....ολοισας μηδενος εξερουμενου....και εσεις οι ανριδημαρχοι ολοι αργοσχολοι λυσατε για να μην χασετε το χιλιαρικο και εκβιαζετε...ο αλλος ειπε στην δικαστικο αντιπροσοπο ειμαι αντιδημαρχος και του ειπε κια καμαρωνεις?δεν ντρεπεσε γιαυτο το ωραιο σχολειο που εχετε και το εχετε αφησει σε αυτα τα χαλια?τον ντροπισε τον γαμπρακα τησ ευτυχιας.....αχαχχαααααααααα!!!!!!!!!!ποσο ξεφτιλες πια.

Όλα τα παραμελημένα μικρά χωριά του δήμου αν δουν μια άσπρη μέρα θα την δουν από την φωνή των Δολιανών. Αν οι εκλεγμένοι των Δολιανών νοιαστούν λίγο και για όλα τα υπόλοιπα μικρά χωριά, σε αυτό το τόπο θα υπάρξει πρόοδος. Απο τους Δολιανίτες όλη η Βόρεια Κυνουρία περιμένει πολλά.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio