Οι πρώτοι πέντε σε σταυρούς στη Βόρεια Κυνουρία

Πέμ, 30/05/2019 - 13:26
Image

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τον δεύτερο και τελευταίο γύρο των δημοτικών εκλογών, με τους «μονομάχους» να είναι έτοιμοι για να μάθουν τις τελικές προτιμήσεις των πολιτών οι οποίοι θα κληθούν να προσέλθουν στις κάλπες.

Το Astrosnews.gr  λίγο πριν από την Κυριακή 2 Ιουνίου, συγκέντρωσε αυτούς τους δημοτικούς συμβούλους που έχουν τους περισσότερους σταυρούς στις δύο επικρατέστερες παρατάξεις στη Βόρεια Κυνουρία  που ήταν υποψήφιες στις εκλογές 2019.

Από την παράταξη «Πρωτοβουλία Αλλαγής»  του υποψήφιου δήμαρχου Βόρειας Κυνουρίας Γιώργου Καμπύλη  είναι οι εξής:

Όνομα

Ψήφοι

Κατσής Δημήτρης

510

Πλακοκέφαλης Θεμιστοκλής

490

Δαλιάνης Ιωάννης

468

Καμπύλης Ιωάννης

426

Καμπύλης Κωνσταντίνος

422

 

Από την παράταξη του νυν δήμαρχου κ. Μαντά και υποψήφιου δήμαρχου με την παράταξη «Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Πολιτών»  είναι οι εξής:

Όνομα

Ψήφοι

Γκαύρος Δημήτρης

942

Λυτρίβης Γιώργος

502

Βλάχος Χρήστος

406

Παπαγιαννόπουλος Αλέξανδρος

403

Σαβούρδος Πέτρος

377

Ο αγώνας που έγινε από όλους τους υποψήφιους και από τις δύο παρατάξεις ήταν μεγάλος και οι δύο παρατάξεις  «κονταροχτυπήθηκαν»  για την επικράτησή τους στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας.

h

Σχόλια επισκεπτών

πφ ....βαρεθήκαμε να βλέπουμε τους ιδιους και τους ίδιους , ίδια πρόσωπα, ίδια ονόματα ,ακόμα και αυτούς που ήταν στο χρονοντουλαπο , παλι στο προσκήνιο γερασμένο τον βγάλτε και μύρισε ναφθαλίνη ... αφού έχετε σκοπό να βαλσαμωθείτε στο δημαρχείο καντε και κανα μποτοξ να αλλάξετε πρόσωπα ....αλήθεια τι επάγγελμα δηλώνετε ?? επάγγελμα : αντιδήμαρχος ... εχουμε ξεχάσει και πιο ήταν το παλιο σας επάγγελμα ... κύριοι ,έχετε κουράσει και έχετε κουραστεί .....

Αυτα μονο στην πρωτοβουλια αλλαγης τα βλεπεις..Να ειναι το αγκαλια οι ακλεγμενοι με τους αλλους που δεν εκλεχθηκαν..Στην αλλη παραταξη πουλησανε κοσμο και τωρα τους περιμενει πανωλεθρια..

ΤΟ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΣΤΡΙΝΩΝ -ΑΓΙΟΠΕΤΡΙΤΩΝ-ΚΑΣΤΡΙΤΩΝ-ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ-ΠΡΑΣΤΟΥ ΑΠΕΦΑΣΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΜΠΥΛΗ.
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΟΛΙΑΝΙΤΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΜΠΥΛΗ.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΦΘΑΡΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΜΠΥΛΗ.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΜΑΝΤΑ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ***
ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ -ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΝΤΗ ΓΙΟΡΤΗ.
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΜΠΥΛΗΣ ΜΕ ΚΑΘΑΡΗ ΝΙΚΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΒΛΑΣΗΣ+ΣΚΑΝΤΖΟΣ+ΜΑΝΤΑΣ+ΛΥΤΡΙΒΗΣ=ΤΕΛΟΣ-ΤΕΛΟΣ-ΤΕΛΟΣ
ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΑΣΤΡΙΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΣ
ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΙΣΧΥΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΘΑΡΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΜΠΥΛΗ.

Για τον κύριο ......πάμε να βγάλουμε αγιαννήτη..........Πάλι ο κύριος λασπολόγος .......Η μαύρη προπαγάνδα δεν πιάνει. Ότι και να κάνεις ότι και να πεις οι πολίτες έχουν επιλέξει δήμαρχο για την επόμενη τετραετία και είναι λογικό. Δε θέλουμε κατεστημένα , εννιά χρόνια αυτή η δημοτική αρχή ότι είχε να δώσει το έδωσε. Λυσσαλέα παλεύεις και παλεύετε να μείνετε στην εξουσία, αυτό είναι πολύ κακό. Δεν υπάρχουν άλλοι πολίτες στο δήμο για να προσφέρουν; Εσείς είστε αναντικαταστατοι; Κάντε και λίγο αυτοκριτική, αναλογιστείτε πως πολλά πράγματα δεν τα κάνατε καλά, αλλά ούτε και τα πήγατε καλά. Τι φοβάστε αν αλλάξει η δημοτική αρχή;

Θέλουμε Δαλιανη ρε παιδιά, τον ξέρουμε χρόνια, αυτή είναι αλλαγή.Μια αλλαγή να πάμε πάλι στα παλιά, να τα θυμηθούμε πάλι.Δαλιανεοι , η βιτρίνα που βάλατε το Γιωργάκη για να ξαναβγείτε στο προσκήνιο, δεν θα πιάσει!Γυρίστε σπίτι σας , πολύ στο βούρκο μας είχατε ρίξει.Γιωργάκη, θα σε φάνε οι κηφήνες...

Οι τρεις ή πέντε του ΒΕΚΙΑΡΗ είναι λεπροί? Δεν του αναφέρετε καθόλου. Οι Δολιανίτες θα χτυπάνε τα νταούλια και άλλοι θα χορεύουν το χορό της κοιλιάς.
Αφιερωμένο για τους παραπάνω 5+5 πρώτους, στο χωριό τους , στα Δολιανά έλεγαν το παροιμιώδες: ....................τώρα που θα πας στο άλλο κόσμο πες στους συγχωριανούς μας ότι έχουμε τον Π.......... τον Π............ πρόεδρο και θα καταλάβουν σε ποια κατάσταση είμαστε. Αυτά για τους ΣΩΤΗΡΕΣ μας.

Παντως σε μια χωρα δημοκρατικη που υποτιθεται υπαρχει ελευθερια λογου εσεις επιλεγετε να ανεβαζετε μονο τα σχολια που κατηγορουν τον κο Μαντα.. Μπραβο σας!! Αν ειναι να βγει ο Καμπυλης επειδη σκαβετε τον λακκο του αντιπαλου του και αποθεωνετε αυτον, ειμαστε για κλαματα..Για να δουμε.. αυτο το σχολιο θα το ανεβασετε ή μεινει κι αυτο αδημοσιευτο?? Γιατι αυτη η σελιδα ειναι για ολους και οχι για να υποστηριζει πολικτικα καποιον..ετσι πιστευα τουλαχιστον μεχρι χθες..

ΜΑΝΤΑ ΘΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ σε κανά εξάμηνο όσοι παραπονιόσαστε ότι δεν εβγαινε στις ταβέρνες και στα καφενεία να μπεκροπίνει αλλά καθόταν αθόρυβα στο γραφείο του να δουλεύει για το Δήμο.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio