Γ. Καμπύλης: Ανακοίνωση μετακίνησης ετεροδημοτών

Πέμ, 30/05/2019 - 21:04
Image

Την Κυριακή 26/5 έγινε το πρώτο βήμα για την μεγάλη αλλαγή στον Δήμο μας.

Ο τόπος μας, χρειάζεται άλλη μια φορά να βρεθούμε όλοι μαζί και την ερχόμενη Κυριακή να οριστικοποιήσουμε τη μεγάλη νίκη για την "Πρωτοβουλία Αλλαγής" και τον Γιώργο Καμπύλη.

Όσοι ετεροδημότες επιθυμούν να μετακινηθούν από την Αθήνα για τις εκλογές την Κυριακή 2 Ιουνίου, μπορούν να επικοινωνήσουν και να δηλώσουν συμμετοχή στο εξής τηλέφωνο: 6987740627, καθώς και με όλους τους συμβούλους του συνδυασμού.

Λεωφορεία θα αναχωρήσουν από την Αθήνα με προορισμό το Άστρος και επιστροφή αυθημερόν Αθήνα.
Δυνατότητα μετακίνησης και σε όλα τα χωριά του Δήμου.

Όλοι μαζί μπορούμε και θα νικήσουμε!
Καμία ψήφος χαμένη για τον Δήμο μας!

Γιώργος Καμπύλης

Σχόλια επισκεπτών

Τα λεωφορεία θα σε σώσουν.Να περιμένουμε τον κάθε Αθηναίο να ψηφίσει για το ποιον δήμαρχο θα έχω εγώ εδώ να λύνει τα προβλήματά μου.Σαν να μην μας τα λέτε καλά, ακόμα δεν βγήκατε.Αλλά το ξέχασα ,εδω θα ψάχνετε για ντόπιο να παρευρεθεί στα συμβούλια, στους ψηφοφόρους θα κολλήσουμε?Απο Αυστραλία κάτι παιδιά που θέλουν να ψηφίσουν, μήπως βάλεις κανένα λεωφορείο?

Αυτή που θα έρθουν άμα δεν σε ψηφίσουν τι θα κάνεις?
Και επισης θα έρθουν οι Αθηναίοι να ψηφίσουν για το καλό του τόπου μας αυτοί ας ψηφίσουν για το καλό της Αθήνας δεν ξέρουν δεν νιώθουν την γη εδώ ..Έτσι κ Αλλιός και να βγείτε δήμαρχος δεν θα τους νοιάζει και πολλή.

Και τη δεν κάνατε για να πάρετε της εκλογες......Λυπάμαι αυτόν τον τόπο γιατί θα γυρίσει πίσω 20χρονιαΛυπάμαι του νέους μένοντας εδώ θα βάλτο σουν. ...Μάλλον αυτός ο τόπος τελικά πέρνει ότι του αξίζει. ..!!!!!!!!!!!!

Καλά να πάθει και ο Τατούλης που βοήθησε τον Καμπύλη.
Τώρα που βγαίνουν οι καμπυλικοί υπέρ του Νίκα ας έρθει να πάρει πάλι ψήφο από εμάς που είμαστε με τον Μαντά.Μας πούλησες Πέτρο και θα το πληρώσεις ,δε σου πάει ο νους πόσο,μεθαύριο.
Πάνω από 2000 σταυρούς θα χάσεις από εμάς που σε ψηφίσαμε στον πρώτο γύρο.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio