Καμπύλης: Ελεύθερα οι πολίτες να επιλέξουν τους καλύτερους (pics)

Παρ, 24/05/2019 - 23:10
Image
Image
Image

Η τελευταία προεκλόγική ομιλία του Γιώργου Καμπύλη πραγματοποιήθηλε στον Άγιο Ανδρέα και τα κεντρικά σημεία που αναφέρθηκε ήταν τα εξής:

Ήταν πολιτική απόφαση να μην δώσουμε παραταξιακό χρώμα στα τοπικά συμβούλια. Ελεύθερα οι πολίτες να επιλέξουν τους καλύτερους.

Προτεραιότητες για τον Αγ. Ανδρεα:

-Πρώτη προτεραιότητα να αποκτήσει ο Αγ. Ανδρέας Δίκτυο Βιολογικου Καθαρισμού.

 -Άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος ύδρευσης. Καλύτερη αξιοποίηση του υδροφόρου ορίζοντα.

-Το ζήτημα της καθαριότητας των κοινοχρήστων χώρων.

- αντιμετώπιση της διάβρωσης της ακτής παραλίας αγ. Ανδρέα

-Λιμενικό έργο. Κρατάμε την υπόσχεση του ΓΓ. πριν λίγο καιρό αλλά πρέπει να γίνει αλιευτικό καταφύγιο.

-Αντπλημμυρικα έργα στον Βρασιατη.

-Ίδρυση στο Δήμο γραφείου κτηνοτροφίας γεωργίας αλιείας. Ταυτόχρονα συντήρηση των αγροτικών δρόμων. Εμείς θα συνεργαστούμε με την Περιφέρεια ως θεσμός.

Ολοι μας ζήσαμε τις επιπτώσεις των κακών σχέσεων με την Περιφέρεια.

Προτεραιότητες Πραστου:

-Σε συνεργασια με την Περιφέρεια να αναβαθμιστεί η οδική σύνδεση Αγ. Ανδρεα - Πραστου και το εσωτερικό οδικό δυκτιο του Πραστου.

 -Ανάδειξη της ιστορικής πολιτιστικής κληρονομιάς του Πραστου. Της ιστορικής πρωτεύουσας της Τσακωνιας.

 -Έργο διαπλάτυνσης της εισόδου του Πραστου για καλύτερη κυκλοφοριακή λειτουργία.

Ρωτήθηκε για τον Παιδικό Σταθμό αν θα φύγει από τον Αγ. Ανδρέα. Είπε ότι έχει ψηφιστεί ήδη από το ΔΣ να γίνει στο πρώην σχολείο Μελιγους μεγάλος Παιδικός Σταθμός για όλο τον Δήμο. Εμείς συμφωνούμε σε αυτό με την απερχόμενη δημοτική αρχή και θα το υλοποιήσουμε. Θα εξασφαλίσουμε την μετακίνηση όλων προς τον νέο παιδικό σταθμό.

Ρωτήθηκε από κάτοικο για το Αρκαδικό Χωριό και τα πολλά προβλήματα. "Εμείς δεν δίνουμε υποσχέσεις. Είναι μια πολύπλοκη ιστορία και δεν θέλουμε να πούμε ψέματα. Αν δεν λυθεί το πρόβλημα εκκαθάρισης της ΔΕΠΟΣ δεν μπορούμε να παρέμβουμε. Γνωρίζουμε όλα τα προβλήματα και θέλουμε με αξιοπιστία να τα αντιμετωπίσουμε"

Προς υποψ. Τοπικούς συμβούλους "θα συνεργαστούμε με όλα τα τοπικά συμβούλια και θα σεβαστούμε τις αποφάσεις τους. Γνωρίζουμε ότι θα έχουν αυξημένες αρμοδιότητες και ευθύνες"

Ρωτήθηκε για αυτό που είπε ο Μαντας για 'παραλιακή Αγίου Ανδρέα': Πολλά πράγματα που ειπώθηκαν έχουν γίνει ερήμην του ΔΣ, πρώτη φορά τα ακούσαμε. Αν δεν ολοκληρωθεί ο Γεν. Πολε. ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ δεν μπορούμε να απαντήσουμε αξιόπιστα. Μόνο υποσχέσεις. Να ολοκληρώσουμε πρώτα τον ΓΠΣ, να έχουν λόγο σε αυτό οι πολίτες και τα τοπικά συμβούλια και μετά θα μπορούμε να προχωρήσουμε"

Σχόλια επισκεπτών

Άστο καμπύλη. Αυτά τα ψηφίστε ελεύθερα θα έπρεπε να τα πεις στον αδερφό σου όταν έγραφε αυτά που έφτασε. Τώρα που ο Μαντάς απέδειξε ανωτερότητα, τώρα θυμήθηκες το ψηφίστε ελεύθερα. Ακόμα και προχθές στο Άστρος έλεγες άλλα. Τελικά είσαι πολύ μεγάλος κωλοτούμπες. Ο Δημήτρης δεν είναι ο μόνος.....

Έχει δίκιο ο φίλος παραπάνω..είδαμε φάτσες τις οποίες δεν είχαμε ξαναδεί στον Αγιανδρεα!
Το έχει παραδεχτεί και ο επικεφαλής τους άλλωστε!
Άνθρωποι επίσης που εδώ και χρόνια επέχουν από το χωριό, ξαφνικά το θυμήθηκαν!
Κάποιοι υποψήφιοι για γελια!
Λίγος ο Γιώργος..πολύ λίγος!

Άστο καμπύλη. Αυτά τα ψηφίστε ελεύθερα θα έπρεπε να τα πεις στον αδερφό σου όταν έγραφε αυτά που έφτασε. Τώρα που ο Μαντάς απέδειξε ανωτερότητα, τώρα θυμήθηκες το ψηφίστε ελεύθερα. Ακόμα και προχθές στο Άστρος έλεγες άλλα. Τελικά είσαι πολύ μεγάλος κωλοτούμπες. Ο Δημήτρης δεν είναι ο μόνος.....

Μαζέψανε όλους στους ξένους για να μας πουν μετά ότι είχε κόσμο ο Άγιος Ανδρέας;;;; Τελευταία ομιλία του καμπύλη δεν ήταν?? Μόνος του θα έρχοταν??? Ελάτε όλοι να φανούμε πολλοιιιιιιιιιι!!!!!!!Οι περισσότεροι δεν ήξεραν καν που ήταν ο Άγιος άνδρεας με GPS ήρθαν!!!!

Καμπύλη άλλαξε σελίδα και συ και οι υποψήφιοι σου, να δούμε πως θα ξεκαβαλησετε το καλάμι και συ και οι υποψήφιοι σου και αυτοί που σε συμβουλεύουν. Τις ομιλίες σου άραγε ποιος τις γράφει, τις σκέφτεσαι πριν τις εκφωνήσεις; τρέμει από το φόβο. Άμα βγεις δημαρχος η Βόρεια Κυνουρία θα πάτωσει

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio