Πολιτικός πολιτισμός από την παράταξη Μαντά στο Παράλιο Άστρος

Παρ, 24/05/2019 - 09:51
Image
Image
Image
Image
Image

Το βράδυ της Πέμπτης ο Παναγιώτης Μαντάς μαζί με μέλη της παράταξής του βρέθηκε στο Παράλιο Άστρος για την προεκλογική του εκδήλωση, η οποία εξελίχθηκε σε διάλογο με τους πολίτες, ο οποίος χαρακτηρίστηκε από πολιτικό πολιτισμό σε αντίθεση με την όξυνση των τελευταίων ημερών.

Ο κ. Μαντάς ανέπτυξε το πρόγραμμα και τις προθέσεις του για το Παράλιο Άστρος αλλά και για τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας, αναφέρθηκε στο θέμα που αφορά το Λιμάνι και είπε χαρακτηριστικά: «Εδώ δεν ήρθαμε να κάνουμε απολογισμό έργων αλλά για να μιλήσουμε για το καλύτερο που μπορεί να γίνει στην περιοχή».

Ο κ. Γκαύρος με τη σειρά του ανέφερε πως η δημοτική αρχή έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε, πως διατήρησε το Παράλιο Άστρος αλλά και τον Δήμο γενικότερα καθαρό από τα απορρίμματα, ότι μπορεί να έγιναν λάθη και υπογράμμισε: «Είμαστε εδώ να σας ακούσουμε και σας κοιτάμε στα μάτια για να σας ζητήσουμε να πάμε μαζί το Δήμο μας εκεί που του αξίζει».

Στον χώρο όπου πραγματοποιήθηκε η ομιλία βρέθηκαν και οι υποψήφιοι για την ΤΚ του Παραλίου Άστρους, κκ. Κωνσταντίνου και Χάρβαλος οι οποίοι απηύθυναν ερωήματα και πραγματοποίησαν διάλογο με τον κ. Μαντά και τα υπόλοιπους υποψηφίους της παράταξης «Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Πολιτών» με τη συζήτηση και τον διάλογο να κρατούν για αρκετή ώρα, δίνοντας απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που τέθηκαν.

Σχόλια επισκεπτών

Μερικοί μερικοί πρέπει να καταπιαν τη γλωσσα τους χθες. Ο Δημαρχος απάντησε σε όλα και εβαλε πολλά πράγματα στη θέση τους. Για παράδειγμα: Υστερα απο πολλά μισόλογα του Προεδρου, του είπε: Για να καταλάβετε όλοι, ο κ. Κωνσταντίνου θέλει τα καταστήματα να κλείνουν τη μουσική στις 11 το βράδυ. Εμείς εχουμε αποφασίσει να κλείνουν στις 2 και θα αποφασίσουμε για το καλοκαίρι να κλείνουν στις 3. Τί δεν καταλαβαίνετε;

"Πολιτικός αυταρχισμός" έπρεπε να είναι ο τίτλος, από την παράταξη που δέχθηκε την καταχρηστική διαγραφή εκλεγμένου προέδρου γιατί κινήθηκε νομικά εναντίον δημοτικής απόφασης που η ελληνική δικαιοσύνη είχε οριστικά κρίνει ως παράνομη. Κι αντί να γίνει παραδοχή του λάθους διόρθωση της απόφασης (που τελικά έγινε ούτως ή άλλως γιατί το επέβαλε η δικαιοσύνη) ΔΙΕΓΡΑΦΗ ο πρόεδρος που είχε δίκιο!!! Απίστευτα πράγματα... όσο για την μουσική αυτό είναι το λεγόμενο "η μπάλα στην εξέδρα" και ρίξε ρίξε λάσπη κάτι μένει. Αλλά να τελικά που από τη λάσπη κάποιο θα πνιγούν την Κυριακή το βράδυ...

Μεγαλε ΜΑΝΤΑ εισαι πολυ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!ΕΤΣΙ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ,μια ζωη το παραλιο προβλημα με τις μουσικες σε ολη την ελλαδα μονο εκει ειχαν προβλημα....ρε ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΠΑΝΤΟΥ και μαζι οι ΙΑΧΕΣ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ!!!

Εκαθόμανε ως γνωστόν εκεί επαραπέρα ήτονε κι άλλοι κάμποσοι παραδίπλα και απολάμβανα μια πράσινη παγωμένη όταν εκ πρώτης όψεως φαίνεται ένα λεφούσι νοματέων να ρχονται κατά πάνω μας... Κάτσανε ακάλεστοι και στο δικό μου το τραπέζι... Είπα να τους αποδιώξω αλλά βλέπεις μ έπιασε το ευγενικό μου και είπα να μην τους προσβάλλω τους ανθρώπους.. Αρχίνησαν να μιλάνε για έργα και ημέρες... Τηράω την άλλη μέρα στο Astrosnews και τι να δω.... Την αφεντομουτσουνάρα μου και τους άλλους καφενόβιους να παίζουμε άθελά μας τους κομπάρσους στη σαπουνόπερα μέγα πλήθος μα χωρίς πάθος... Κλαίω....

Πολιτικός αυταρχισμός φίλε μου είναι όταν αυτό που έχεις μάθει να κάνεις στην προσωπική σου ζωή δηλαδή.μηνύσεις να συνεχίζεις να το κάνεις και όταν είσαι πλέον πολιτικό πρόσωπο.Εκλεγουμε κάποιον για πρόεδρο του χωριού και όχι για δικαστικό κλητήρα.Οσο για το θέμα της μουσικής ο πρόεδρος μιας κοινότητας πρέπει να βρει μια λύση συμβιβαστική και όχι διχαστική για την κοινωνία.Τα μέλη της κοινωνίας της οποίας ηγείται οφείλει και επιβάλλεται να τα κρατήσει ενωμένα.Μαζευοντας υπογραφές για να κλείνει η μουσική νωρίς παίρνεις το μέρος της μιας πλευράς και ταυτόχρονα οδηγείς τα μέλη της κοινωνίας σε σύγκρουση μεταξύ τούς.Αυτο σημαίνει ότι είσαι ανίκανος να διοικήσεις.Σε τέτοιου είδους προβλήματα όπου και οι δύο αντικρουόμενες πλευρές έχουν δίκιο επιβάλλεται η λύση συμβιβασμού την οποία όμως ο τοπικός πρόεδρος του Παραλίου ποτέ δεν βρήκε.

Άμα δεν σε άρεσε αδερφέ η παρέα μας,να την έκανες σε άλλο μαγαζάκι.Δεν σε ανάγκασε κανείς να κάτσεις.Αμα είναι μεγάλη η αλλά παρέα κ δεν μας αρέσει, την κανα..!Αν είναι σαν την παράταξη σου, τρεις κ ο κούκος, κάνετε γενική συνέλευση κ σε περίπτερο!

Sam
Πάντα τα σχόλια που γράφεις περιέχουν πολιτικά επιχειρήματα ατράνταχτα. Μήπως είσαι υποψήφιος σε κατάσταση πανικού; ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ αδερφέ.

Αν ήσουν από το Παραλιο fake Παραλιωτη θα γνώριζες ότι οι υπογραφές δεν μαζεύτηκαν από τον Πρόεδρο αλλά από διακεκριμένο όμιλο του χωριού και μάλιστα ήταν και 300 τον αριθμό. Επώνυμα και υπεύθυνα 300 Αστρινο-θαλασσινοι δεν ζητούσαν να σταματήσει η μουσική όπως ψευδως και λαικιστικως χρησιμοποιείται για μικροπολιτικους λόγους. Άλλωστε σχεδόν όλοι όπως και ο πρόεδρος είναι πελάτες και στηρίζουν τα μαγαζιά μας. Οι υπογραφές μαζεύτηκαν για να προστατευτει ο χαρακτηρισμό "παραδοσιακό" που πήγαν να καταργήσουν κάποιοι μαυρογιαλουροι στο βωμό του προσκαιρου εκλογικού κέρδους. Ο πρόεδρος το μόνο που έκανε ήταν να μεταφέρει το αίτημα μας στο δημοτικό συμβούλιο. Ούτε μήνυση έκανε ουτε πείραξε κανέναν. Αν οι επιχειρηματίες μεταξύ τους τρώγονται δεν φταίει ούτε ο πρόεδρος ούτε το παραδοσιακό που κρατάει την ταυτότητα του Αστρους, την αρχιτεκτονική, το προστατεύει από την αναρχία και δίνει ψωμάκι σε πολύ κόσμο. Δεν θα γίνουμε Λουτράκι για κανέναν δημαρχισκο.

Μάλλον εσύ είσαι FAKE αλήθεια.Εμενα ο ίδιος ο πρόεδρος με προσέγγισε και μου είπε να υπογράψω και μάλιστα με το επιχείρημα ότι άμα δεν χαρακτηριστεί παραδοσιακός ο οικισμός θα παίζουν τα μαγαζιά μουσική μέχρι το πρωί και θα γίνουμε Μύκονος.ο διακεκριμένος όμιλος του χωριού αποκλείεται να βγήκε να μαζέψει υπογραφές γιατί τα μέλη του δεν εμφανίζονται ποτέ στο χωριό.Ειναι εκτός πιάτσας και το γνωρίζουν όλοι στο Παράλιο αυτό.Πως είναι δυνατόν άνθρωποι που δεν βγαίνουν απτό σπίτι τους να να γυρνάνε να μαζέψουν υπογραφές?300 αστρινοθαλασσινοι αποκλείεται.300 νοματαιοι μπορεί.στο Παράλιο ζω και γνωρίζω πράγματα φίλε μου.

Αν είσαι όντως από το Παραλιο τότε πρόσεχε τι ακούς και που την βάζεις την υπογραφή και την... ψηλή... Αλλιώς έγιναν τα πράγματα δες δημοσιεύματα του astrosnews να τα θυμηθείς. Θα τα πούμε από Δευτέρα πιο ήρεμα με ουζάκι.

Δεν χρειάζεται να ανατρέξω στα δημοσιεύματα του astrosnews για να δω πως έγιναν τα πράγματα γιατί πολύ απλά τα ζω εδώ και χρόνια.Αν εσύ βάζεις τα δημοσιεύματα ενός site πάνω από τα βιώματα σου τότε πάω πάσο.δεν σχολίασα κάτι που άκουσα αλλά κάτι που βίωσα.Και άμα και εσύ ζεις πραγματικά στο Παράλιο ξέρεις πολύ καλά ότι αυτό που περιέγραψα είναι αλήθεια και συνέβη.Οσο για την υπογραφή και την ψηλή πάντα προσέχω και δυσκολεύομαι που να την βάζω γιατί δεν χωράει παντού.το ουζακι ευπρόσδεκτο

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio