Μαντάς: Η παραλία Αγίου Ανδρέα θα γίνει επιτέλους παραλιακή, αφού τα νέα όρια του οικισμού θα είναι από το χεροννήσι έως τον Βρασιάτη (pics)

Τρί, 21/05/2019 - 23:53
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Το βράδυ της Τρίτης 21 Μαΐου ο Παναγιώτης Μαντάς πραγματοποίησε ανοικτή προεκλογική ομιλία στην πλατεία του Άγιου Ανδρέα με την συμμετοχή του κόσμου να είναι μεγάλη .

Ο κύριος Μαντάς αφού έκανε ένα μικρό απόλογισμό για τα έργα που έχουν γίνει στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας αναφέρθηκε σε ένα ένα γεγονός που αφόρα την παραλία του Άγιου Ανδρέα

Στην παραλία του Άγιου Ανδρέα έχει χωροθετηθεί η μεγαλύτερη επέκταση οικισμού στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας. Η παραλία Αγίου Ανδρέα θα γίνει επιτέλους παραλιακή, αφού τα νέα όρια του οικισμού θα είναι από το χεροννήσι έως τον Βρασιάτη

 

Αγαπητοί Συμπολίτες μου,

ξξδξξ

Φίλες και φίλοι,

Σας ευχαριστώ όλους, από τα βάθη της καρδιάς μου, για την αποψινή σας παρουσία. Η παρουσία σας σήμερα εδώ στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα νίκης προς κάθε κατεύθυνση.

Η παρουσία σας εδώ και η στήριξή σας, στέλνει το ξεκάθαρο μήνυμα ότι εκτιμήσατε την έντιμη και αποτελεσματική προσπάθειά μας για τη Βόρεια Κυνουρία τα χρόνια της θητείας μας. Τότε κάναμε τη νέα αρχή, τώρα όλοι μαζί θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για το μέλλον που αξίζει σε όλους μας.

Φίλες και φίλοι,

Για πέντε χρόνια μίλησα σε αρκετές πλατείες και αναφέρθηκα σε πολλά και διαφορετικά κοινά. Όλα αυτά τα χρόνια όμως δύο στιγμές έμειναν και θα μείνουν χαραγμένες περισσότερο στη μνήμη μου.

Α. Το 2014 όταν πιεσμένος από τις εξελίξεις στο θέμα της δημοσιονομικής διόρθωσης για το λιμάνι του Παραλίου Αστρους, πήρα μόνος το Αυτοκίνητο και πήγα μια βόλτα στην παραλία στο Χεροννήσι. Εκεί, ένας πατριώτης σας,  με ρώτησε: «Τι συμβαίνει , τι πρόβλημα έχεις?» Του είπα ότι δεν είναι ότι θα πληρώσουμε τα 4 εκατομμύρια, αυτό θα το κερδίσω. Αλλά δε θέλω να μου καταμαρτυρούν ότι αποτύχαμε,  μέχρι να δικαιωθούμε. Γιατί έτσι κάνουν.

Μου απάντησε: «Όταν σου λένε τέτοια, να έρχεσαι εδώ σε εμάς που σε αγαπάμε.…….»

Β. Η δεύτερη στιγμή είναι αυτή η στιγμή σήμερα, εδώ. Όπως σας είπα, για πέντε χρόνια μίλησα σε αρκετές πλατείες και αναφέρθηκα σε πολλά και διαφορετικά κοινά. Έμαθα λοιπόν να βλέπω τη στάση του κόσμου στον οποίο απευθύνομαι. Και διαπιστώνω ότι βρίσκομαι ανάμεσα σε ανθρώπους που με αγαπούν….

------------------------------------------------------

Συνδημότες και Συνδημότισσες,

Εμείς ξεκινώντας το 2010 αλλάξαμε τις ισορροπίες, και εγκαινιάσαμε μια νέα εποχή.  

ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ, ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑΣ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ  ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΛΕΟΝ.

Στοχεύσαμε και στοχεύουμε στην επίλυση καίριων ζητημάτων για τον τόπο μας. Θέσαμε και θέτουμε προτεραιότητες που  βελτίωσαν και θα βελτιώσουν την καθημερινότητα κάθε συμπολίτη μας.

Το κάναμε για την καλύτερη λειτουργία του Δήμου και για το συμφέρον των δημοτών μας. Θέλουμε το πάσης φύσεως δυναμικό του Δήμου μας να παράγει άμεσα αποτελέσματα στην ισόρροπη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση κάθε δημότη σε κάθε οικισμό, χωρίς εξαιρέσεις.

Με τα έργα που κάναμε, τα έργα που δρομολογήσαμε και είναι στο στάδιο της υλοποίησης και τα έργα που σχεδιάζουμε για την επόμενη θητεία μας, διεκδικούμε την υλοποίηση ενός σχεδίου πραγματικής ανάπτυξης για την περιοχή μας που να βασίζεται στα μεγάλα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα.

ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΜΑΣ.

ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΙΚΑΝΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟΤΕΡΟ  ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ!!!

-----------------------------------------------------

ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΦΟΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ

Στη συνέχιση της άντλησης  πόρων μέσα από ευρωπαϊκά προγράμματα χρηματοδότησης ΕΣΠΑ. Αποδείξαμε, στη χειρότερη περίοδο για τη χώρα μας, ότι μπορούμε να απορροφήσουμε ευρωπαϊκούς πόρους για αναπτυξιακά έργα στο Δήμο μας. Σε αυτή την τραγική οικονομική περίοδο για τη χώρα μας, εμείς στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας με σκληρή δουλειά, περικοπή της σπατάλης και σωστή διαχείριση,  καταφέραμε έναν καταχρεωμένο και ανυπόληπτο Δήμο να τον νοικοκυρέψουμε και να τον κάνουμε αξιόπιστο σε όλους, παρόλο που οι κρατικοί πόροι προς τους Δήμους μειώθηκαν στο 80% περίπου.

Καταφέραμε με το σύνολο των ενεργειών μας, με ομαδική σκληρή δουλειά αιρετών και υπηρεσιών, να πραγματοποιήσουμε και να δρομολογήσουμε πράγματα, που δεν είχαν γίνει ούτε στις καλές εποχές των παχέων αγελάδων που το χρήμα έρρεε άφθονο προς τους Δήμους.

Και όλα αυτά με απόλυτη νομιμότητα, διαφάνεια, εντιμότητα, αξιοπιστία και σεβασμό στα χρήματα των δημοτών μας και του ελληνικού λαού.

Το γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο, ο πυλώνας της ανάπτυξης και της προστασίας για τον τόπο μας, έχει ολοκληρωθεί και έχει πάρει την έγκριση του πρώτου και δεύτερο σταδίου. Απομένει η έγκριση του τρίτου και τελικού σταδίου για να γίνει νόμος του κράτους.

Στην παραλία του Άγιου Ανδρέα έχει χωροθετηθεί η μεγαλύτερη επέκταση οικισμού στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας. Η παραλία Αγίου Ανδρέα θα γίνει επιτέλους παραλιακή, αφού τα νέα όρια του οικισμού θα είναι από το χεροννήσι έως τον Βρασιάτη. Δεν το κάναμε για να εξυπηρετήσουμε φίλους και ψηφοφόρους. Το κάναμε γιατί ήταν το κυρίαρχο θέμα που βάλατε ως προτεραιότητα το 2014 εδώ. Το κάναμε γιατί πιστεύουμε στη δυναμική του τόπου μας. Του τόπου σας.

Το έργο της ύδρευσης της παραλίας, έχει αποδοθεί για χρήση από το 2015.

Η χρηματοδότηση της πλατείας από το πρόγραμμα leader έχει ήδη εγκριθεί. Οι μελέτες και οι εγκρίσεις είναι έτοιμες.

Οι ακτές μας βασανίζονται έντονα από τη διάβρωση. Η καταστροφή είναι ανυπολόγιστη σε περιουσίες και υποδομές. Το Λιμάνι σας είναι έρμαιο της καταστροφής, της αυθαιρεσίας και των πρωτοκόλλων κατεδάφισης της αρχαιολογίας. Είπαμε την Αλήθεια, χωρίς υπαινιγμούς και εξυπνάδες. Ότι ο Δήμος δεν μπορεί μόνος του να κάνει αυτά τα έργα. Υπάρχουν σήμερα όμως πλέον τα καλά νέα.

Η απόφαση του υπουργείου Ναυτιλίας που ορίζει το ΥΠΟΜΕΔΙ ως φορέα εκτέλεσης του έργου του Λιμανιού Άγιου Ανδρέα έχει υπογραφεί. Η χρηματοδότηση του Έργου με 2.5 εκ. ευρώ έχει υπογραφεί. Η μελέτη έχει ήδη ανατεθεί σε ειδική  μελετητική εταιρεία λιμενικών έργων. Το έργο προχωρά όπως όλα τα έργα που ξέρουμε εμείς να προχωράμε… και ναι , είναι υπόσχεση. Μπορούμε να το πούμε πλέον..

Πρίν μια εβδομάδα δημοσιεύτηκε πρόσκληση του ΕΣΠΑ Περιφέρειας Πελοποννήσου για χρηματοδότηση έργων αντιδιαβρωτικής προστασίας. Η πρώτη ενέργεια της νέας Δημοτικής αρχής θα είναι η υποβολή φακέλου χρηματοδότησης. Και θα ενταχθούμε, όπως εντασσόμαστε σε όλα τα έργα που διεκδικούμε από το 2011 μέχρι σήμερα. Είναι πλέον αποδεκτό από όλους. Δε χρειάζεται η κομματική σχέση, η πολιτική υποτέλεια, το χτύπημα στην πλάτη με τον Περιφερειάρχη για να προσελκύσεις πόρους. Χρειάζεται συνεργασία, γνώση, οργάνωση και συνέπεια. Χρειάζεται αυτό που εμείς κάνουμε.. 

Με αποδείξεις πλέον

Και όλα αυτά χωρίς καμιά έκπτωση στις υποχρεώσεις του Δήμου και στις υπηρεσίες προς τους δημότες.

Είμαστε ο Δήμος με τα χαμηλότερα δημοτικά τέλη από τους 26 της Πελοποννήσου. Τι σημαίνει αυτό? Αν κάποιος έχει ένα σπίτι 100τ.μ. στον Αγιο Ανδρέα, πληρώνει για το Δήμο 60 ευρώ το χρόνο. Αν το σπίτι ήταν στο Λεωνίδιο, θα πλήρωνε 170ευρώ. Αν ήταν στην Τρίπολη, θα πλήρωνε 210 ευρώ. Ατο Αργος 270ευρώ. Με αυτά τα χρήματα, οι Δήμοι πληρώνουν τον ηλεκτροφωτισμό και την καθαριότητα. Και ενώ εμείς έχουμε τα φθηνότερα δημοτικά τέλη, έχουμε συγχρόνως επεξεργασία απορριμμάτων, αποκατεστημένη χωματερή και το καλύτερο σύστημα αποκομιδής. Λεωνίδιο , Τρίπολη και Άργος, όπως και οι 22 από τους 24 Δήμους της Πελοποννήσου, δεν έχουν τίποτα από όλα αυτά.   

Η δουλειά μας αναγνωρίστηκε σε πανελλήνιο επίπεδο. Το κέντρο φιλελεύθερων μελετών Μάρκος Δραγούμης, πρόσφατα μας κατέταξε δευτέρους σε πανελλήνιο επίπεδο από τους δήμους της κατηγορία μας για το Δείκτη αποτελεσματικότητας της πολιτικής μας. Και το κέντρο φιλελεύθερων μελετών Μάρκος Δραγούμης δεν είναι κάποιο ινστιτούτο που μοιράζει διακρίσεις και βραβεία επ αμοιβή. Το κύρος και η αναγνώριση συνοδεύουν το κύρος και την αναγνώριση των μελών του και των μελετητών που συνεργάζονται με αυτό.

Δουλέψαμε και δουλεύουμε ακόμα και σήμερα με τα κεφάλια κάτω. Απαλλαγμένοι από  τοπικισμούς, απαλλαγμένοι από κομματικά χρίσματα, απαλλαγμένοι από υποσχέσεις, συμφωνίες και ταξίματα. Με ότι είχαμε και έχουμε απέναντι μας δηλαδή.

Φίλες και φίλοι.

Και το απέναντι, επιστρέφει πάλι. Επιστρέφει ύστερα από τέσσερα χρόνια στο γύψο. Ο αντίπαλος μας του 2014 ο Γιώργος Δαλιάνης επέλεξε ένα εξάμηνο μετά τις εκλογές να παραιτηθεί και να μπει η παράταξη του στην αγρανάπαυση. Έκαναν το μόνο που γνωρίζουν καλά τόσα χρόνια. Περίμεναν τις επόμενες εκλογές. Τις τωρινές. Για να μαζέψουν ότι πιο τοπικιστικό, ότι πιο κομματικό, ότι πιο οικογενειοκρατικό, ότι πιο ψεύτικο και υβριστικό δυναμικό έχουν, για να εξαπολύσουν ένα κύμα υποσχέσεων, συνεργασιών, απειλών, ενόχλησης. Ένα κύμα που κορυφώθηκε στην απεγνωσμένη προσπάθεια συγκρότησης των ψηφοδελτίων τους.  Και όπως ήταν φυσικό, απέτυχαν. Αφού διαλάλησαν ότι είμαστε ξένοι, ότι είμαστε απατεώνες, και αποτυχημένοι, ότι είμαστε ΣΥΡΙΖΑ, ότι είμαστε ΝΔ, ότι είμαστε ΚΙΝΑΛ, με αυτά και άλλες προσωπικές ύβρεις για εμάς, ζήτησαν από τους συνδημότες μας να στελεχώσουν συνδυασμούς στα τοπικά συμβούλια. Και αυτοί τους γύρισαν την πλάτη.

Ανακάλυψαν τότε τη σανίδα σωτηρίας του Κλεισθένη. Στην ανάγκη να καλύψουν την αποτυχία του διχαστικού, προκλητικού και εκβιαστικού λόγου τους, ανακάλυψαν την «Ανεξαρτησία των τοπικών κοινωνικών» Οι Αγιαντρίτες και οι Πραστιώτες γνωρίζετε καλύτερα από όλους ποιοι είναι αυτοί οι «Ανεξάρτητοι». Οι Πρώην Αντιδήμαρχοι με τα πολλά γαλόνια υποχρεώσεων και εκβιασμών στην πλάτη τους.

Και το είπαμε σε όλους τέσσερα χρόνια πριν. Γιατί πάνω από την πολιτική, πάνω από την παρουσία μας στη Δημοτική Αρχή, υπάρχει μια κόκκινη γραμμή που έχουμε πεί ότι δεν την ξεπερνάμε. Την προσωπική μας υπόληψη και την διατήρηση της σχέσης που είχαμε μαζί σας πριν ασχοληθούμε με τα κοινά. Δεν έχουμε λόγο ούτε σκοπό ούτε ανάγκη να πούμε ψέματα και να τάξουμε λαγούς με πετραχήλια.

Το σχέδιο των «ανεξάρτητων» δεν πέτυχε παντού. Σε 4 κοινότητες του Δήμου μας, οι εκλογές για τις τοπικές κοινότητες κρίθηκαν πριν από την κάλπη. Βέρβενα, Κορακοβούνι , Ξηροπήγαδο και ο Αγιος Ανδρέας που βρισκόμαστε σήμερα, έχουν συνδυασμό που κέρδισε την τοπική κοινότητα για την επόμενη τετραετία. Το συνδυασμό μας.

Η πορεία για τη νίκη της Κυριακής ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα στα Κάτω Βέρβενα και το Ξηροπήγαδο. Συνεχίστηκε στο Αγιο Πέτρο και σήμερα εδώ μαζί σας, βγήκε για πρώτη φορά έξω,  στις πλατείες.

Θα συνεχιστεί Αύριο και μεθαύριο και την Παρασκευή θα είμαστε όλοι στη πλατεία του Αστρους. Το κέντρο του Δήμου μας. Εκεί που σφραγίσαμε τη νίκη μας δυο ακόμα φορές. Το 2010 και το 2014. Θα το κάνουμε σίγουρα και την Παρασκευή.

Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Φτάσαμε στην τελική ευθεία των εκλογών. Για χρόνια μιλούσαμε εμείς κι εσείς. Ακούσαμε, διορθώσαμε, ξεχάσαμε, κάναμε λάθη και παραλείψεις.  Δεχθήκαμε και ακούσαμε την κριτική σας. Τώρα όμως, η ευθύνη και η εξουσία να επιλέξετε είναι σε εσάς. Οι εκλογές δεν είναι κρίση, είναι σύγκριση.

Σε αυτό το σημείο, για να επιβεβαιώσετε οι ίδιοι την διαφορά ανάμεσα στους ανθρώπους που διεκδικούν την ψήφο σας, σας παρακαλώ να ρίξετε μια συγκριτική ματιά στα έντυπα των προγραμμάτων των δυο συνδυασμών.

Να διαπιστώσετε μόνοι σας τι σημαίνει πλήρες εμπεριστατωμένο, κοστολογημένο και ρεαλιστικό πρόγραμμα και τι σημαίνει απλή γενικόλογη έκθεση ιδεών. Γιατί με αυτό έχουμε να αντιπαρατεθούμε σήμερα. Με ανθρώπους που χωρίς σχέδιο για τον τόπο, αναφέρουν λέξεις και αοριστολογίες στο πρόγραμμα τους και το διακοσμούν με ωραίες φωτογραφίες.

Εμείς δε ζητάμε να επιλέξετε με βάση το συναίσθημα. Ζητάμε να δείτε οι ίδιοι την πρόταση μας για τον τόπο, τη δική τους πρόταση και να επιλέξετε…

Αγαπητοί μου συνδημότες,

Εμείς, στην Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Πολιτών, τόσο ως παράταξη όσο και ως δημοτική αρχή μιλάγαμε και μιλάμε καθημερινά με τους πολίτες, αφουγκραζόμαστε τα προβλήματα και τις ανάγκες τους. Είμαστε σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τους συμπολίτες μας, προσιτοί και δεκτικοί σε κάθε αίτημα και πρόβλημα συλλογικό ή ατομικό. Οι πόρτες του Δημαρχείου όλα αυτά τα χρόνια ήταν πάντα ανοιχτές για όλους τους δημότες χωρίς διακρίσεις. Πορευτήκαμε δουλεύοντας σκληρά, με απλότητα, ταπεινότητα, χωρίς τη συνηθισμένη  έπαρση και αλαζονεία που χαρακτηρίζει τους ανθρώπους της εξουσίας. Μας ξέρετε και μας γνωρίζετε όλους. Γιατί εμάς δε μας ενδιαφέρει και δεν μας γοητεύει η εξουσία για την εξουσία. Μας ενδιαφέρει να αγωνιζόμαστε για το καλό του τόπου μας και των ανθρώπων του.

Αυτό που ζητάμε είναι και πάλι η δική σας στήριξη.

Σας ευχαριστώ !!!

Σχόλια επισκεπτών

Μαντάς μεγαλύτερο ποσοστο φετος στον Αγιο Ανδρεα και Πραστό. Δεν εχει αντίπαλο. Όλα τα λεφτά ήταν το άδειασμα στον Πετρή και η απουσία του Σκαντζού.
Φαίνεται οτι παρατησες τα βαρίδια και προχωράς με νέα παιδιά..
Καλη επιτυχία..

Αφού δεν θες το χτύπημα στην πλάτη του Περιφερειάρχη γιατί ανέβηκες τις σκάλες της περιφέρειας πριν 2 μήνες με τους συμβούλους σου δήμαρχε;Το λιμάνι μήπως είναι αρχαιολογικός χωρος και ειναι δύσκολο να γιατι οτιδήποτε;

Όσον αφορά το λιμάνι, από όσο γνωρίζω, την τελευται τετραετία έχουν γίνει δύο φορές εργασίες εκβάθυνσης, έχοντας ακολουθηθεί όλες οι προβλεπόμενες νόμιμες διαδικάσιες έκδοσεως των σχετικών αδειών απο όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες. Μπορούν να το επιβεβαιώσουν, όσοι έχουν σχέση με το γραφικό λιμάνι του χωριού μας.

Τη λέξη αποδοθεί για χρήση την είδα στο έργο ύδρευσης της παραλίας, δεν είδα τη λέξη αποδοθεί σε άλλο έργο. Για είναι κατανοητό όμως τι έχει γίνει στον Άγιο Ανδρέα όλα αυτά τα χρόνια 2010-2019 καλό θα είναι να υπάρχει ένα πίνακας που να δείχνει ποια έργα έχουν ολοκληρωθεί και ποια άλλα σε τι στάδιο βρίσκονται .

Άλλο ένα μεγαλεπήβολο ψέμα.....Χερονήσι - Παραλία Αγ. Ανδρέα έχουν χαρακτηρισθεί ως αρχαιολογικοί χώροι....Οπότε πάπαλα οι όποιες εξαγγελίες για κάτι άλλο πέραν των υφισταμένων κι εν πολλοίς ελεγχομένων !!!

Όσα χρόνια παρακολουθώ ομιλίες του Μαντά έχω ένα να πω. Ο λογος και το χάρισμα του είναι κάτι που ελάχιστοι δήμαρχοι στην Ελλάδα εχουν. Παρ όλο που είμαι ενάντια στις ιδέες του Τάκη πιστεύω ότι θα είναι και πάλι δήμαρχος, χωρίς όμως να βάζω το χέρι μου στη φωτιά

Εντάξει κι εδώ κόσμος μόνο απο Αγιο Ανδρεα ειναι οπως γινεται και σε ολα τα χωρια..ο κοσμος δεν παει στις ομιλιες δεν θελει να δειξει ποια ειναι η προθεση του γιατι ειναι μικρη κοινωνια και θες καλως η κακως ερχονται με ολους σε επαφη.....ολα θα φανουν εις καλπην εις μερα 26η!!

Αν αφαιρέσεις τους υποψηφίους από την πλατεία πόσοι μένουν;
Εννιά χρόνια στον Άγιο Ανδρέα ποια έργα έγιναν; Προσέξτε την είσοδο , άλλο σχέδιο δεν υπήρχε ή άλλο υλικό. Τα λόγια περισσεύουν!

ΜΑΝΤΑ ΤΟ ΕΚΑΨΕΣ ΠΑΛΙ. ΡΕ ΦΙΛΕ ..ΚΟΨΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΙΣ ΠΑΠ@@@ΕΣ . ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΝΔΡΕΑ??ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΟΥ ΜΕΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΙΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΤΑΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ. ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ??ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΤΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ?? ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΡΚΕΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΤΙΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΟΥ . ΓΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ

Πο ρε τι βαθυστόχαστος οικιστικός συλλογισμός.... Η παραλία θα γίνει παραλιακή... Ποιος τη χάρη σας ορεινοί.... Πιάνετε σειρά να ορεινοποιηθούν τα ορεινά σας, να βουνοποηθουν τα βουνά σας και να γίνουν τα μούτρα σας κρέας....

Βρε καμπύλη, δώσε μεροκάματο σε κανέναν σχολιαστή της προκοπής.. Ο Μαντάς ήξερε πολύ καλά τι έλεγε. Τα όρια οικισμού της παραλίας αγίου Ανδρέα δεν φτάνουν στη θάλασσα. Τα άλλαξε ο Μαντάς με το πολεοδομικό σχέδιο. Ιλα γραμματα για εσενα θα μου πεις...Καλά, δεν είναι ανάγκη να πληρώνεις και τοπογραφο για σχολιαστή. Ρωτα όμως κανέναν πριν ειρωνευτεις. Πάλι με την ουρά στα σκέλια θα φύγεις..

Κανετε αντιπολίτευση στο Μαντά απο το πληκτρολογιο. Δυο-τρεις εμφανιζεστε για δεκατρεις. Δεκτόν. Όμως, πολιτική και εκλογές απο το πληκτρολόγιο δεν μπορειτε να κανετε. Τί είπε μεχρι τωρα ο Καμπυλης; Γιατί δεν κάνει συγκεντρωσεις στα χωριά; Γιατι δεν εκανε τοπικα συμβούλια; Δε φτάνει το Μαντά ουτε στο μικρο του Δαχτυλακι.. Για μεχρι την πλατεια του Αστρους ειναι ο τυπος..

Πίστευα ότι το βρόντημά σας θα ήταν ελεγχόμενο, μετά από αυτά που είδα στην πλατεία του Αγίου Ανδρέα διαπίστωσα ότι το βρόντημά σας θα είναι ανεξέλεγκτο. ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ : Γιατί η φωτογραφία σας δεν πάρθηκε από την είσοδο της πλατείας μπροστά στον Άγιο Κωνσταντίνο . Όρε χάλια που θα είχατε. Στο καφέ Κάπελας κάθονταν από νωρίς περίπου 50 ΑγιαντριτοΠραστιώτες ουδείς Δικό σας. Στην γωνία καφέ Φιστόκου μαζεύονταν σιγά - σιγά οι υποψήφιοί σας κλπ. από τα άλλα χωριά περίπου μια πατουλιά 50 υποψηφίων και οι λιγοστοί γνωστοί οπαδοί σας από τον Άγιο Ανδρέα μετρημένοι στα δάκτυλα των δύο χεριών και κάτι 15 τον αριθμό. Στο 3ο μαγαζί της πλατείας, πιτσαρία Παπαγάλος κάθησαν περίπου 30 άτομα ουδέτεροι για τις δημοτικές παρατάξεις. ΣΥΝΟΛΟΝ 145 - 150 Αυτή ήταν η ανταπόκρισή σας για όλα τα μεγάλα και μικρά έργα που κάνατε την 9ετία σας ως δημοτική αρχή. Εννέα χρόνια τα ίδια ΘΑ και ΘΑ και ΘΑ Ανάβαλος, Παραλία το 2012 και ΠΆΛΙ Ανάβαλος και Πάλι Παραλία το 2014 και τώρα για 3η φορά ΠΑΛΙ ΘΑ και ΘΑ και ΘΑ Ανάβαλος και Παραλία. Δεν βαρεθήκατε να λέτε συνέχεια τα ίδια ΨΕΜΑΤΑ στους Αγιαντρεώτες. Εκτός και για λόγους οικονομίας χαρτιού Εκφωνήτε πάντα την ίδια ομιλία.
Σε πήρανε πρέφα οι Αγιαντρεώτες κ. ΜΑΝΤΑ και θα το εισπράξεις την απαντησή τους για τα ΨΕΜΑΤΑ σου την Κυριακή στην ΚΑΛΠΗ. Όσο για τον ΠΡΑΣΤΟ προνόησες και δεν εξηγγειλες ΤΙΠΟΤΑ γιατι δεν έκανες ΤΙΠΟΤΑ τα 9 χρόνια που πέρασαν Γι αυτό και οι ΠΡΑΣΤΙΩΤΕΣ δεν σου οφείλουν ΤΙΠΟΤΑ την Κυριακή στην ΚΑΛΠΗ. ΚΑΛΗΝΥΚΤΑ σας κ. ΜΑΝΤΑ από τους ΑγιαντριτοΠραστιώτες.

Ρε Μαντά το μπιρσιμ είχες φέρει στον Άγιο Ανδρέα; οι φωτογραφίες δε λένε την αλήθεια.. Ο καμπύλης είχε πολύ περισσότερο κόσμο στην μεγάλη συγκέντρωση του Αγίου Ανδρέα... είσαι για τα σίδερα ρε φίλε....

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio