Οι πολίτες μιλούν για τον δήμαρχο Βόρειας Κυνουρίας (vid)

Δευ, 20/05/2019 - 13:43
Image

Για τον δήμαρχο Βόρειας Κυνουρίας Παναγιώτη Μαντά και για το έργο του μιλούν τρεις συμπολίτες μας .

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τις ευχές για τον ίδιο άλλα και τους συνεργάτες του για τις επικείμενες εκλογές.

Οι καλές συνεργασίες, οι φιλίες, η αλληλοεκτίμηση και ο αλληλοσεβασμός δεν είναι πάντα δεδομένα στην άσκηση των καθηκόντων ενός Δήμαρχου.

Παρακάτω μια εικόνα μέσα από μάτια τρίτων συμπολιτών μας.

Τους ευχαριστώ όλους για τα καλά τους λόγια....

 

Σχόλια επισκεπτών

Η απόψη του κ. Ρουσιά, μετακλητού υπαλλήλου στο γραφείο του υπουργού εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος είχε την εκπληκτική εμπειρία να ΜΗΝ εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος στα ΝΕΑ ΛΙΟΣΙΑ με την παράταξη που κέρδισε κι έβγαλε 32 Συμβούλους !!! (ήταν κάτω κι από τους 32) έχει ιδιαίτερη βαρύτητα κι αξία! Με τέτοιες στελεχάρες προχωράει η δημόσια διοίκηση και διαπρέπουν οι δήμοι!! Μοίραζε υποσχέσεις για (ανύπαρκτο) χρήμα Μαρίνε και προχώρα γερά μπροστά

Δηλαδή τι; Δεν εκλέχθηκε στο Δήμο Ιλίου και τον καθιστά ανίκανο για οτιδήποτε άλλο;;; Λες και δεν ξέρουμε ποια είναι τα χαρακτηριστικά αυτών που εκλέγονται στα ΔΣ των Δήμων...Εγώ βλέπω ένα νέο παιδί με άποψη και ουσία που τον εκτιμούν σε όλη την χώρα για τη δουλειά του.
Επ ευκαιρίας, πες εσύ που ξέρεις τα πολλά έναν νέο επιστήμονα που ήταν υποψήφιος το 2014 σε δήμο της Αρκαδίας και εκλέχθηκε. Κάποια στιγμή πρέπει να σοβαρευτούμε ως κοινωνία και ως δημότες αν θέλουμε ο τόπος μας να πάει παρακάτω...

Ο Ρουσιας είναι αναγνωρίσιμος σε όλη τη χώρα. Ανεξάρτητα από κόμματα, όλη η Ελλάδα γνωρίζει τι έκανε ο κ. ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ. Εκτός από εσάς και τον Καμπύλη, που δε θέλουν τα χρήματα.....

Μέχρι τώρα δεν έχουμε δει τι χρώμα έχουν τα λεφτά του Φιλόδημου, μόνο σούρτα-φέρτα προεκλογικά πυροτεχήματα και παραγοντιλίκια. Και μετά τις εκλογές ούτε μας είδαν ούτε μας ξέρουν... κλασσικά πράγματα

Η Σουλτάτου που ο Δήμαρχος εχει φέρει ουκ ολίγες φορές για συναυλια ειναι συμπολιτισσά μας;;;
Οι υπόλοιποι που εμφανίζονται μήπως εχουν σχεση εξαρτησης με το Δήμο;;;; Για ρωτήστε πραγματικούς συμπολίτες.. Δεν θα βρέχει..θα σας φτύνουν!!!

Και ποιος λέει ότι αυτός που ψηφίζει Μαντά ψηφίζει και ΣΥΡΙΖΑ.Εσεις τα λέτε.Και Μαντά ψηφίζουμε και ΝΔ ψηφίζουμε και ΑΣΤΡΙΝΟΙ είμαστε.Και ότι γουστάρουμε θα κάνουμε.Δεν είμαστε άνθρωποι της κωλοτουμπας.Ουτε πρώην εχθροί και τώρα αδέρφια να αγκαλιαζομαστε.Ξαφνικα όλοι αγαπημένοι.Ειμαστε άνθρωποι της δουλειάς.Αυτα που κάνετε τα βλέπουμε.Το ότι δεν αντιδρούμε όπως εσείς δεν σημαίνει ότι δεν βλέπουμε ή δε γνωρίζουμε.Οταν θα το καταλάβετε ΑΝ το καταλάβετε θα είναι αργά.Εμεις πάντως για δουλειά θα πάμε την επόμενη μέρα.Εσεις που θα είστε????

Κάθε δημοτική αρχή ότι έχει να δώσει το δίνει το πολύ σε οχτώ χρόνια. Μένοντας παραπάνω δημιουργούνται γκέτο, κλίκες, κατεστημένα,ομάδες ...................πράγμα που δεν τιμά αλλά και δεν προάγει τη βελτίωση της κάθε κοινωνίας. Ουε κι αλίμονο αν περιμένεις κάποιον 12ή 16 χρόνια για να παράγει έργο. Χάσαμε το τρένο. Κάθε νέο ως επί το πλείστον έχει να προσφέρει πιο πολλά από ένα παλιό. Όπως για παράδειγμα αυτοσκοπός της κάθε δημοτικής αρχής έπρεπε να είναι τα νερά του αναβάλλου, πράγμα το οποίο δεν προχώρησε καθόλου. Αν δεν παράγει η περιοχή πως θα έρθει ανάπτυξη; Aν είχε γίνει αυτοσκοπός αυτό το έργο είμαι σίγουρος πως θα κόντευε να τελειώσει. Αυτά είναι αναπτυξιακά έργα. Ακόμα διαφήμιση και υποδομές για την ανάπτυξη του τουρισμού!

Η ΒΟΥΒΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ θα δώσει την απάντησή της την Κυριακή.
Μην νομίζετε κύριοι του Καμπύλη ότι οι τρελλές πιέσεις που κάνετε στον κόσμο,οι προσωπικές συκοφαντικές επιθέσεις στον Μαντά και τους υποψηφίους του,η ανώνυμη λάσπη του διαδικτύου,θα έχουν αποτέλεσμα.
Εχετε εξοργίσει τον κόσμο που αναγκάζετε να σας πει ότι θα σας ψηφίσει για να ησυχάσει.
Από την άλλη μεριά δε γίνονται ούτε πιέσεις ,ούτε τίποτα.Ζητάνε μόνο μια φορά κατ εντολήν Μαντά και δέχονται ευγενικά το όχι.
ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΘΟΥΣ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio