Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Πολιτών: To Πρόγραμμα για τη Βόρεια Κυνουρία 2019-2023

Δευ, 20/05/2019 - 10:26
Image

Το παρόν προεκλογικό πρόγραμμα είναι ρεαλιστικό , εφαρμόσιμο ,  ειλικρινές και έχει σκοπό να  αποτελέσει  βάση απολογισμού όσον αφορά το βαθμό υλοποίησής του.

Όπως ακριβώς έχουμε αποδείξει εννέα χρόνια τώρα, τα πεπραγμένα δεν δομούνται πάνω σε κούφιες προεκλογικές εξαγγελίες αλλά  πάνω σε στρατηγικά κείμενα επιχειρησιακού και πολιτικού προγραμματισμού. Θα μπορούσε λοιπόν το προεκλογικό πρόγραμμα που κρατάτε στα χέρια σας, να συμπυκνωθεί σε μια φράση:

 

Άμεσα μετά τις εκλογές ξεκινάμε τον επιχειρησιακό προγραμματισμό της νέας τετραετίας.

 

Ότι περιέχεται στο φυλλάδιο του προγράμματος είναι οι πολιτικές απαιτήσεις της παράταξής μας για την ανάπτυξη του  τόπου μας. Φιλοδοξούμε ότι θα είναι οι πολιτικές απαιτήσεις των συνδημοτών μας για να φέρουν την παράταξή μας στην Δημοτική Αρχή 2019-2023.

Μαντας προγ

Μαντας προγρ

μαντας προγ

μαντας προγ

Μαντας προγ

Μαντας προ

Μαντας προγ

ΜΑντας προγ

Μαντας προγ

Μαντας προγ

Μαντας προγ

Μαντας προγ

Μαντας προ

Μαντας προγ

Μαντας προγρ

Σχόλια επισκεπτών

Πολιτισμός Τουρισμός .
Κύριε Δήμαρχε, ας αφουγγραστούμε λίγο την τοπική κοινωνία, δεν είναι ποτέ αργά, ας προσθέσουμε θα ανοίξουμε οριστικά και αμετάκλητα το αρχαιολογικό μουσείο Άστρους και αυτά που έχουμε και μας ξέρουν αναμφισβήτητα όλοι οι Έλληνες ,τον ταλαίπωρο “Ιερός Χώρο ” της Β’ Εθνοσυνέλευσης των Ελλήνων, που μπορεί να ανοίξει άμα θέλουμε χωρίς να ξοδεύσουμε ούτε ένα ευρώ, τελεία και πάβλα .

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio