Συζήτηση με τους κατοίκους στο Ξηροπήγαδο για τον Παναγιώτη Μαντά (pics)

Σάβ, 18/05/2019 - 13:11
Image

Σήμερα, στις 21:00 θα είμαστε στον Αγιο Πέτρο σε μια προεκλογική συζήτηση με τους κατοικους. Μια συζητηση με βαση το προγραμμα μας και τα πεπραγμενα μας. Για αυτα που κάναμε, για αυτα που δεν κάναμε και για αυτά που πρέπει και μπορούμε να κάνουμε.

Φωτογραφίες από τη χθεσινή συζήτηση στο Ξηροπήγαδο. Μια συνάντηση που το χωριό την είχε ανάγκη για να ενημερωθεί, να ενημερώσει και να εκφράσει τη στήριξη του.
Ευχαριστούμε όλους για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν στη διαχείριση μεγάλων παρεμβάσεων και σημαντικών έργων, για αυτούς. Η ορατή καθημερινότητα είναι η μια όψη της ευθύνης μας. Οι αφανείς παρεμβάσεις για την ανάπτυξη, η άλλη όψη. Χωρίς μεγαλοστομίες, υποσχέσεις και προεκλογικά Θα.
Πάντα με πρόγραμμα, γνώση και σχέδιο.

Σχόλια επισκεπτών

Αφού ξεπεράσαμε το σοκ της κατά κάποιον τρόπο δημόσιας παραδοχής των λόγων που κατεβαίνουν κάποιοι υποψήφιοι ( προσωπικα συμφέροντα και κάλυψη τους) άρχισαν και οι φανφάρες εντός χωριών. Πλήθος κόσμου στα Βέρβενα "βούλιαξε το τσερενι" έγραψε κάποιος. Η αλήθεια;; 20-30 άτομα με τα μισά από αυτά να διαμαρτύροντε για αυτά που δεν έγιναν κάνοντας τον αντιδήμαρχο να βραχνιασει προσπαθώντας να καλύψει τις ιαχές του πλήθους. Θα επανέλθω

Δήμαρχε, επειδή σε άκουσα στο Ξηροπήγαδο, να κάνω μερικά σχόλια έστω και ανώνυμα αφού ούτε προσβάλλω ούτε βρίζω.
1) Καταρχήν καλωσόρισες στο χωριό μας που είχαμε να σε δούμε από τις προηγούμενες εκλογές. (συνηθισμένη τσκτική των υποψηφίων)
2) Έδωσες ζωντάνια στο χωριό μας αφού έφερες και την παρέα σου, πάνω απο είκοσι άτομα μετρημένα. (Ευχάριστο αυτό γιατί κάποιοι μάλλον ήρθαν πρώτη φορά κι εμείς θέλουμε να μας μαθαίνουν λόγω τουριστικών επιχειρήσεων που διαθέτει το χωριό)
3)Μας είπες ότι λυπάσαι για το κακό προεκλογικό κλίμα που διαμορφώνουν τα ανώνυμα σχόλια στα μέσα. Δε μας είπες για το κλίμα που διαμορφώνουν τα επώνυμα άρθρα που έχουν την υπογραφή σου (α) οι νεκροθάφτες του Άστρους και β) οι εκλογές έχουν ήδη κριθεί στο Ξηροπήγαδο και σε άλλα τρία χωριά.
Και θέλω πραγματικά να σε ρωτήσω: να πάω να ψηφίσω στις 26 Μαΐου ή είναι περιττό αφού το αποτέλεσμα του χωριού μου έχει κριθεί;
Αυτά τα λίγα, ειλικρινά καλοπροαίρετα
Καλή επιτυχία σε σένα και στα δικά μας τα παιδιά που εκτός από τον πρόεδρο δεν τα έχουμε δει ποτέ πουθενά και σε καμία εκδήλωση του χωριού μας να βάζουν πλάτη.(κι ας είναι κάποιοι εκλεγμένοι των προηγούμενων εκλογών)

Η επίσκεψη Μαντά ήταν απόλυτα πετυχημένη!!!
Μαζευτήκανε γύρω στα 90 άτομα..
Εσύ που ήσουν εκεί φίλε Ξηροπηγαδιώτη γιατί δεν έκανες κάποια ερώτηση στο Δήμαρχο να σου απαντήσει ;;;
Προφανώς δεν έκανες,όπως δεν εκαναν και αυτοί που τον χειροκρότησαν διότι είχε καλύψει όλες τις απορίες.

Όσο για τους υποψήφιους που λες ότι δεν έχουν προσφέρει στον τόπο,θα έπρεπε να δείχνεις περισσότερο σεβασμό σε ανθρώπους και οικογένειες που όλοι γνωρίζουν ότι έχουν δώσει και συνεχίζουν να δίνουν την ψυχη τους για να πάει ο τόπος μπροστά.
Και που αν θέλεις να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου σίγουρα θα έχουν βοηθήσει και εσένα προσωπικά!

αφου ειχες τοσες αποριες ρε αδερφε, γιατι δεν εκανες μια στο μαγαζι ,να ρωτησεις τον Τακη απο κοντα? Φοβοσουν οτι θα σου εδινε απαντηση , κ εκατσες στο σπιτακι σου??Η μηπως τον ακουγες απο το διπλανο μαγαζι για να εχεις τροφη για τον Γιωργακη?? Οι δικοι σας δλδ που εχουν σκασει απο την Αθηνα, ερχονται Ξηροπηγαδο οταν κατεβαινουν τα Σ/Κ για να σας δουν, κ γι αυτο θα τους ψηφισετε?

Στο Τσερένι επανέρχομαι είχε ? άτομα είτε σας αρέσει είτε όχι.Απαντήθηκαν τα πάντα!!!!Το ξέρετε πολύ καλά κύριοι πόσοι ήταν.Τα είδατε,τα μάθατε,δεν το αντέχετε.Εσεις πόσους είχατε???? και δεν εννοώ συμβούλους. Πείτε στον κόσμο να μάθει την αλήθεια.Ότι και να λέτε το κάστρο του Μαντά έδειξε την δύναμή του...

Φίλε παντογνώστη..Και οι ίδιοι ξέρετε ότι από τα βέρβενα δεν θα πάρετε ψήφους Αφού έχετε μόνο ένα υποψήφιο που δεν μπορεί να φτάσει τον καφέ ούτε στο μικρό του δαχτυλάκι..Γι'αυτό άσε αυτά που λες 20-30 μην τα μπερδεύεις αυτά τα άτομα ήταν σε εσάς στον κ.Μαντα ήταν 100 και άτομα που είπαν βέβαια σε φυσιολογικά πλαίσια τα παράπονα τους και τους τα έλυσε όλα ο δήμαρχος με τον αντιδήμαρχο....Οι ψευδείς και λάθος πληροφορήσειπληροφορήσειςς τέλος πια που γυρνάτε σε χωριά που δεν είχατε ξανά πατήσει ποτέ στην ζωή σας .... αλλά έρχεται η ωρα για δικαίωση τσιρακια των ***..??

O Mαντάς είχε 100 άτομα στα Βέρβενα και 90 στο Ξηροπήγαδο.
Ο Καμπύλης είχε 7 στα Βέρβενα και 20 στο προπύργιό του ,την Μελιγού.
Στο Ξηροπήγαδο την πρώτη φορά που πήγε όλος ο συνδυασμός τον περίμενε μόνο ένας υποψήφιος του.Γι αυτό και ξαναπάει σήμερα.
Οι τοπικές κοινωνίες μιλάνε με κάθε τρόπο.

ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ ΚΑΜΥΛΗ. ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΠΥΛΗ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΚΡΙΝΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ.ΓΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΧΑΠΙΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΠΙΕΣΗ
:

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio