Ματίνα Λεμπέση: Με δυναμισμό, πείσμα και θέληση διεκδικούμε ένα καλύτερο μέλλον (pics,vid)

Παρ, 17/05/2019 - 20:21
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Η κυρία Ματίνα Λεμπέση, υποψήφια με την παράταξη «Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Πολιτών» με επικεφαλής τον Παναγιώτη Μαντά, μίλησε στο Astros News για την υποψηφιότητά της, για τους στόχους της παράταξης την οποία στηρίζει, αλλά και για τον πόλεμο λάσπης που χαρακτηρίζει την έντονα φορτισμένη προεκλογική περίοδο.

l;

Μιλήστε μας λίγο για τον εαυτό σας, για την επαγγελματική σας πορεία, για την ενασχόλησή σας με τα κοινά.

Είμαι η μικρότερη κόρη του Γιάννη Λεμπέση και της Παναγιώτας Καμπύλη, ιδιοκτήτες του επί 40 χρόνια σουπερ μάρκετ Αφοί Λεμπέση Ο.Ε. Όπως καταλαβαίνετε, γεννήθηκα και μεγάλωσα σε μια οικογένεια ελεύθερων επαγγελματιών με έντονη επιχειρηματική δραστηριότητα. Μετά την αποφοίτηση μου από το οικονομικό τμήμα του Πάντειου Πανεπιστημίου δραστηριοποιήθηκα στον τομέα τις λογιστικής και των επενδύσεων και μέχρι αυτή τη στιγμή εργάζομαι ως συνεργάτης - σύμβουλος και υπεύθυνη αναπτυξιακών προγραμμάτων σε λογιστικό-μελετητικό γραφείο που εδρεύει στο Ναύπλιο. 

jk

Ποιοι λόγοι σας παρακίνησαν να στηρίξετε την παράταξη του Παναγιώτη Μαντά και την επομένη των εκλογών  ποιους στόχους θέτετε;

Τόσο η επαγγελματική μου ενασχόληση όσο και η έντονη εμπορική δραστηριότητα της οικογένειάς μου με παρακίνησαν να αναζητήσω τρόπους επίλυσης των καθημερινών προβλημάτων -που πραγματικά κάθε ελληνικό νοικοκυριό αντιμετωπίζει- αλλά και κίνητρα για ανάπτυξη σε ιδιωτικό και δημόσιο επίπεδο μέσα από επενδυτικά προγράμματα. Η καθημερινότητα όσο και τα όνειρα του καθενός μας δεν θα πρέπει να συναντούν ως εμπόδιο την παρατεταμένη οικονομική κρίση των τελευταίων 9 ετών.

Θα πρέπει όλοι να αναζητήσουμε τρόπους να ζούμε όπως μας αξίζει.

Το παραπάνω όραμα μοιράζεται και ο σημερινός δήμαρχος και αρχηγός της παράταξης «Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Πολιτών» Παναγιώτης Μαντάς, με τον οποίο συμπορεύτηκα. Ο χαρακτήρας και το έργο του τα τελευταία 9 χρόνια αποδεικνύουν δυναμισμό, πείσμα και θέληση για πρόοδο, στοιχεία που ταυτίζονται και με τα δικά μου οράματα για το μέλλον του τόπου μου.

hf

Μιλήστε μας για τους αναπτυξιακούς στόχους της παράταξής σας.

Λόγω της επιχειρηματικής μου δραστηριότητας μπορώ να μιλάω ώρες για τους αναπτυξιακούς στόχους της παράταξής μου.

Θα περιοριστώ στο να αναφέρω ότι όραμά μας αποτελεί η απορρόφηση των επενδυτικών προγραμμάτων που στοχεύουν στην ανάπτυξη του τόπου και στη δημιουργία θέσεων εργασίας για τους νέους - και όχι μόνο- που ζουν υπό καθεστώς ανεργίας.

Υλοποιώντας προγράμματα που στοχεύουν στη δημιουργία υποδομών, στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των πολιτών αλλά και στην ανάπλαση της χωροταξικής εικόνας του τόπου, αποκτούμε εφόδια μεγαλύτερης προσέλκυσης του τουριστικού ενδιαφέροντος και θέτουμε γερά θεμέλια για την ανάπτυξη του τόπου που ζούμε εμείς και τα παιδιά μας.

Προσφάτως αναφερθήκατε στον πόλεμο λάσπης στην πολιτική σκηνή της Βόρειας Κυνουρίας. Κάντε μας ένα σχόλιο. Πώς απαντά η δική σας παράταξη;

Κάποτε, στην αρχαία Αθήνα του 5ου αιώνα, υπήρχαν οι δημαγωγοί. Προσπαθούσαν να ασκήσουν επιρροή στον λαό προτείνοντας ευχάριστες στον πολύ κόσμο πολιτικές δίχως να έχουν την ευθύνη κα τον τρόπο της υλοποίησής τους, παρασέρνοντας έτσι τον λαό σε ψηφίσματα για την εξυπηρέτηση των προσωπικών τους φιλοδοξιών και συμφερόντων. Η δημαγωγία τους παρουσιαζόταν  μέσω της υπέρμετρης κολακείας, της υπερβολικής διαβεβαίωσης για επικείμενη  νομιμοφροσύνη. Δυστυχώς νιώθω πως κάτι τέτοιο επαναλαμβάνεται και σήμερα.

Μετά λύπης μου διαπιστώνω πως πίσω από την ανωνυμία κρύβονται άνθρωποι του πολιτικού παρελθόντος του τόπου που προσπαθούν με τον ίδιο τρόπο να επανέλθουν στα πολιτικά δρώμενα λασπολογώντας και συκοφαντώντας χωρίς αιδώ.

Το 2019 τη θέση της εκκλησίας του δήμου πήρε το διαδίκτυο και τη θέση των δημαγωγών - συκοφαντών οι «ανώνυμοι» σχολιαστές.

lo

Είστε νέα γυναίκα και ασχολείστε με την πολιτική. Με ποιον τρόπο πιστεύετε ότι μπορεί ο Δήμος να βοηθήσει τις γυναίκες εργαζόμενες και μητέρες να αντεπεξέλθουν στους ρόλους τους;

Οι γυναίκες στη χώρα μας έχουν καταφέρει να αλλάξουν πάρα πολλά πράγματα. Συμμετέχουν στη πολιτική, κατέχουν αξιώματα στους χώρους εργασίας τους που πάρα πολλά χρόνια νωρίτερα θα ήταν ουτοπικό ακόμα και να τα σκεφτούν. Με γνώμονα λοιπόν την ενεργό τους δράση, οφείλει κάθε γυναικά που διαθέτει ανησυχίες  και πιστεύει πως μπορεί να βοηθήσει στην αλλαγή της θέσης και του τόπου της να πιστέψει στον εαυτό της και να διεκδικήσει μια ενεργή θέση στην πολιτική ζωή.

Αυτό λοιπόν, το μοτίβο με παρακίνησε να ασχοληθώ και να προσφέρω αυτά που μπορώ και εγώ για τη βελτίωση της ζωής όλων μας εδώ στο Άστρος.

Video

Σχόλια επισκεπτών

Ούτε στο μικρό της δαχτυλάκι... «καμάρι μου»... για την ακρίβεια ούτε στην παρανυχίδα από το μικρό της δαχτυλάκι!

Καλή επιτυχία Ματίνα!

Μόνο μπράβο Ματινα!!! Άσε τα «καμάρια» να σε κοιτάνε πως ανεβαίνεις και να λιώνουν από τη ζήλια... η υποψηφιότητα σου έχει πονέσει πολύ οπως φαίνεται. Προχωρα όπως μόνο εσυ ξέρεις δυναμική !! Σε στηρίζουμε.
Καλή επιτυχία αν και είναι βέβαιη.

Υπερπροβολη χωρις ουσία
παροτι πιστευω στον δυναμισμο και στον επαγγελματισμο της θεωρω δεν χρειαζοταν τοση αυτοπροβολη...η ταπεινοτητα ειναι πολλες φορες το ημισυ του παντος

Καλη Επιτυχια Ματινα που θεωρω θα εχεις αλλα μην φτανουμε στο αλλο ακρο

με φιλικες διαθεσεις στο λεω

Όνομα Ανώνυμος
Ματινα καλή επιτυχία αν και αν κρίνω από τη δουλειά σου είναι βέβαιη. Θέλω να γνωρίζουν ότι η επιτυχίες σου στις εντάξεις επενδυτικών προγραμμάτων στην Αργολίδα είναι μεγάλες και είμαι μια από τις πελάτισσες του γραφείου σας που εντάχθηκε με πολύ καλή σειρά στο προγραμμα ΕΣΠΑ τουριστικά.
Τέτοιοι άνθρωποι είναι πολύτιμοι για την τοπική αυτοδιοίκηση .
Μπράβο για το ήθος και τη δυναμικότητα σου

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio