Το πρόγραμμα της Βόρειας Κυνουρίας 2019-2023 της παράταξης Μαντά (pics,vid)

Πέμ, 16/05/2019 - 10:28
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Το προεκλογικό πρόγραμμα για τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας την τετραετία 2019-2023 από την παράταξη του Παναγιώτη Μαντά "Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Πολιτών" παρουσιάστηκε την Τετάρτη 15 Μαΐου.

Όπως αναφέρει στο πρόγραμμα:

Το παρόν προεκλογικό πρόγραμμα είναι ρεαλιστικό , εφαρμόσιμο ,  ειλικρινές και έχει σκοπό να  αποτελέσει  βάση απολογισμού όσον αφορά το βαθμό υλοποίησής του.

Όπως ακριβώς έχουμε αποδείξει εννέα χρόνια τώρα, τα πεπραγμένα δεν δομούνται πάνω σε κούφιες προεκλογικές εξαγγελίες αλλά  πάνω σε στρατηγικά κείμενα επιχειρησιακού και πολιτικού προγραμματισμού. Θα μπορούσε λοιπόν το προεκλογικό πρόγραμμα που κρατάτε στα χέρια σας, να συμπυκνωθεί σε μια φράση:

 

Άμεσα μετά τις εκλογές ξεκινάμε τον επιχειρησιακό προγραμματισμό της νέας τετραετίας.

 

Ότι περιέχεται στο φυλλάδιο του προγράμματος είναι οι πολιτικές απαιτήσεις της παράταξής μας για την ανάπτυξη του τόπου μας. Φιλοδοξούμε ότι θα είναι οι πολιτικές απαιτήσεις των συνδημοτών μας για να φέρουν την παράταξή μας στην Δημοτική Αρχή 2019-2023.

 

Σχόλια επισκεπτών

Εφτά νομά σ'ένα δωμά... αλλα και με ένα πρόγραμμα φίλε μου. Για να ξερουμε τι λέμε στον κόσμο και να ξέρει ο κόσμος τι ψηφήζει. Όχι με ψεμματα, βαρίδια, υποσχέσεις και χτυπήματα στην πλάτη.

ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΩ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΉΦΙΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΎΣΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΓΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΓΙΑΤΙ ΠΕΣΑΤΕ ΤΟΣΟ ΕΞΩ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ 2014 ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΙΧΑΤΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΟΤΕ . ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΤΕ . ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΑΒΑΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΡΑΧΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΣΤΡΟΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΡΑΣΤΟΥ ΚΟΡΑΚΟΒΟΥΝΙ , ΑΣΕ ΤΑ ΟΡΕΙΝΑ , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΟΥ ΠΟΥ ΠΟΥ ΠΟΥ ..... ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΕ ΜΑΘΑΝΕ ΟΛΟΙ ΠΙΑ . ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ . ΑΛΑΓΓΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ............GAME OVER

Φίλε αντώνη αν πάρεις το πρόγραμμα του 2014 θα διαπιστώσεις ότι σε μεγάλο ποσοστο έχει υλοποιηθεί. Δεν έχεις παρα να δεις το φυλλαδιο με τα πεπραγμένα που έχει διανεμηθεί και να το αντιπαραβάλεις με το πρόγραμμα του 2014.

Ο τακης παιδια θελει το χρονο του! Δεν του φτανουν 9 χρονια αντιδημαρχιας και δημαρχιας ,θελει αλλα 4 για να ξεκινησει να υλοποιει το ονειρο του για τον δημο μας. Δωστε του χρονο. Τι ζητα και αυτος . Πως θα συντηρηθουν δεκα ανθρωποι μαζι με αυτον που εχουν στηριχθει επανω του?

Επειδή υπάρχουμε ακόμα κάποιοι μαζόχες που διαβάζουμε τα προεκλογικά (ευθυμογραφήματα) προγράμματα και συζητάμε με επιχειρήματα κι όχι με αλαλαγμούς (οπαδών ή εχθρών).

-Γράφετε στο πρόγραμμα σας για Πολεοδομικούς Σχεδιασμού σε διάφορα δημοτικά διαμερίσματα που δεν έχουν. Στο Παράλιο Άστρος που έχει ΠΣ από το 1845 γιατί δεν προχωρήσατε στη διάνοιξη δρόμων που είχατε υποσχεθεί στις προηγούμενες εκλογές; Βλέπουμε πλέον το αφαιρέσατε κι από το πρόγραμμα σας …άρα σκοτάδι κι αναρχία σε αυτόν τον τομέα.

-Γράφετε για αναζήτηση πόρων από το Leader για την διάνοιξη του περιμετρικού δρόμου του Νησιού Π. Άστρους. Αφού η Περιφέρεια έχει ανακοινώσει ήδη την ύπαρξη πόρων για το συγκεκριμένο έργο; Γιατί δεν τα αποδέχεσθε; Σε περίπτωση που εκλεγείτε θα ζήσουμε ξανά άλλη μια «καταραμένη» τετραετία κόντρας και σκοταδισμού μεταξύ Περιφέρειας-Δήμου;

-Μιλάτε για δημιουργία θεματικών μουσείων ΕΝΩ το βασικό, επίσημο αρχαιολογικό μουσείο του Δήμου παραμένει ΚΛΕΙΣΤΟ!!! Θα βρείτε πόρους να ανοίξετε καινούργια και να τα λειτουργήσετε;

Ειλικρινά σταματώ γιατί θεωρώ πως το κείμενο σας είναι ένα πρόχειρο δημιούργημα – ευχολόγιο μόνο και μόνο για να γεμίσουν κάποιες σελίδες και να βγει πέρα η προεκλογική περίοδος. Με τον τρόπο αυτό δείχνετε ότι αποτελείτε επιλογή μιας ακόμα ΧΑΜΕΝΗΣ τετραετίας για τον δήμο μας…

Ας μας πει καλυτερα για το προγραμμα...... διατροφης του. Πως εχασε τα κιλα. Με ποιο τροπο, ποιος τον βοηθησε ,τι μας συστηνει. Αυτα θα εχουν καποιο ενδιαφερον. Τα υπολοιπα ειναι για να γελα κανεις. Εμεις στο αστρος περιμεναμε να μας κανει πρωτευουσα και αυτος μας εκανε νεκροταφειο. Με λακουβες στους δρομους, με κλειστα το 70% των καταστηματων της πλατειας με σχολεια τριτοκοσμικα μα το κυριοτερο με εναν βιολογικο που δεν λεει να τελειωσει. Γιαυτο σας λεω ας ακολουθησουμε καλυτερα το προγραμμα διατροφης του. Ειναι το μονο που εχει αποτελεσματα.

Εγω σε αυτο που παραδέχομαι τον Μαντά είναι ότι εκμεταλλεύτηκε θετικά και εφαρμόσιμα στο έπαρκο ότι προγράμματα υπηρχαν που πριν μερικά χρόνια δεν ξέραμε καν αν δικαιουμαστε στην περιοχη μας..οσον αφορα για το 70% κλειστων καταστηματων στην πλατεία που άκουσα σε καποια σχολια....απο ποτε εχει να ερθει στο Αστρος ο κυριος που το έγραψε?δεν νομιζω οτι φταινε οι δημοτικες αρχες για καποιο κλεισιμο καταστηματων ειναι αλλοι παραγοντες και αν θελουμε να μιλαμε για επιχειρησεις υπηρξε το προγραμμα που ειχε εξαγγειλει ως ανοικτο κεντρο Εμποριού..;αλλο αν καποιοι επαγγελματιες δεν το δεχτηκαν και ετσι να μην μπορει να υλοποιηθει για την ωρα....τοσο κατοικοι αλλα κι επισκεπτες και παραθεριστες εχουμε εχουνε να πουνε τα καλυτερα...γιατι κι υπηρεσιες καθε ειδους υπαρχουν αλλα και αξιεπαινες επιχειρησεις...ο καθε επαγγελματιας του Αστρους εχει καλη σχεση με καθε δημοτικη αρχη....το μεγαλο προβλημα ειναι και στην συνειδηση καποιων απο των κατοικων....2 παρκινγκ στο κεντρο του Αστρους κι ομως επιθυμουν να κλεινουν τα πεζοδρομια ακομα και εισοδους καταστηματων για να κανουν τις δουλειες τους μηπως να δουμε τι αλλο φταιει και αν ενημερωνομαστε καποιοι λιγο καλυτερα?....οι δημοτικες αρχες αυτο που πρεπει να κανουν ειναι να γινει διαμορφωση πεζοδρομιων ακομα και ελεγχομενης σταθμευσης και ετσι να υπαρχει προσβαση ανθρωπων που δεν μπορουν τωρα αλλα και ετσι αποσυμφορησης του κεντρου του Δημου με το κυκλοφοριακο να ναι πρωτευτον στην καλη λειτουργια των επιχειρησεων που ανεξαρτητα διατηρουμε τους χωρους ακομα και δρομους καθαρους με δικη μας ευχαριστηση και πρωτοβουλια και φυσικα να ανανεωνομαστε για να τιμαμε τον τοπο που μας ζει....επιτελους στηριξη στην τοπικη αγορα και πραξεις......λιγα λογια και ενημερωση βασικο εξαρχης

ευχαριστω θερμα

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio