Αύριο η Ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση για τον Πανθυρετικό

Σάβ, 18/05/2019 - 21:40
Image

Ο «ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΣ Α.Ο. ΑΣΤΡΟΥΣ» καλεί τα μέλη του, αύριο, Κυριακή 19 Μαΐου 2019 και ώρα 19:00 μ.μ. στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί σε αίθουσα του ιδρύματος «ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ & ΛΕΩΝΙΔΑ ΖΑΦΕΙΡΗ», με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Α) Διοικητικός & οικονομικός απολογισμός για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 &

Β) Διεξαγωγή εκλογών και ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Το Δ.Σ.

Σχόλια επισκεπτών

Ελπιζουμε το Νεο Δ.Σ. να ερχετε σε πληρη συνεργασια με ολους τους επαγγελματιες της περιοχης κι οχι κατα προσεγγιση οπως γινεται τα τελευταια χρονια......ετσι θα αλλαξει και η εικονα με τις κατεβασμενες πινακιδες χορηγων εντος του γηπεδου και ισως αντικατασταθουν με καινουργιες οπως το βλεπω εγω σαν οπαδος και σαν φιλος της περιοχης και δεν ξερω αν ειναι κι αυτος ο λογος...δεν ειμαι επαγγελματιας για να γνωριζω...αλλα καλο ειναι να υπενθυμιζουμε πραγματα...

Καταρχην δεν απαντω σε ανθρωπου που βαζουν την ανωνυμια του μπροστα ,αν ημουν επαγγελματιας θα μιλουσα στο συμβουλιο της ομαδας που εχουν κανει πολλες επιχειρησεις κι οχι εδω....το να βλεπουμε μονο αυτο που μας συμφερει κι οχι οτι καποιος ανθρωπος λεει κατι αληθες και αληθοφανες γιατι νομιζω οτι οι περισσοτερες ομαδες της περιοχης εχουν και καποιους χορηγους που το περισσοτερο ποσοστο ειναι επαγγελματιες σωστα?ε στην συγκεκριμενη ομαδα μου κανε εντυπωση πόυ δεν υπαρχαν περα απο 2-3 .μηπως πρεπει να δειτε τι γινεται γυρω σας?λεω εγω τωρα....οπως και να χει μαθετε να ακουτε πριν απαντησετε δεν ξερω αν ειστε μελος του Συμβουλιου....αυτο!να ειστε καλα...

Παιδεία με όλο τον σεβασμό στον Συμβούλιο. Με ποιον γνώμονα είχαμε μετά από ένα διάστημα τον προπονητή που αποχώρησε εντός ομάδος και θα ήθελα να μάθει ο κόσμος αν ισχύει ότι έπαιρνε έναν πολύ καλό μηνιάτικο με βάση την πορεία της ομάδος .συν διαμονή κλπ αν υπάρχει κάτι λάθος σε αυτό ας διαψευστεί προσέξτε το λέω γιατί με αυτό το συνολικό ποσό μπορούσες να επενδύσεις σε άλλους τομείς όπως να φτιαχτεί το υπόλοιπο γυμναστήριο της ομάδος Και αλλά πράγματα που θα βοηθούσαν την λειτουργικότητά της ομάδας. Είμαστε λίγοι που έχουμε απομείνει αλλά ας κάνουμε μια φορά το κάτι παραπάνω το αξίζει η ιστορία μας .

σε προσφατα σχολια που διαβασα και θα ηθελα να στηριξω την φιλη ΕΝΕΡΓΗ ΠΟΛΙΤΗΣ δεν ξερω αν ειναι επαγγελματιας η οχι...αλλα και να ειναι για τετοια αντιμετωπιση? μιλα για ενα μεγαλο ποσοστο επαγγελματιων του Αστρους που σκεφτομαστε το ιδιο....οι συλλογοι και τα σωματεια μας θυμαστε μονο τις γιορτες και στα μαγαζια μας δεν σας εχουμε δει παρα με κυαλια...γιατι ψεμματα σας ειπε?αντι να κοιταξτε να ειστε ενα συμβουλιο να βοηθαει ολη την ευρυτερη περιοχη ειστε μονο σε 2-3 καλα κανουν οι ανθρωποι ισως σας δινουν χορηγιες ισως ειναι σωστη στην δουλεια τους αλλα οταν ονομαζεσαι Συλλογος ειναι Συλλογικο.....τα εμεις και ολοι σας πεθανανε.....τωρα αν δεν γινεται κατι ομαδικο και οι χορηγοι αποσυρονται οπως εγινε σε Νικηταρα..και δεν αγωνισθηκε φετος καθολου οπως εγινε σε Βρασιατη οπως και σε εσας.....αν δεν υπαρχει ομαδικοτητα θα χασετε την μπαλα...αρα η εν λογω που της επιτεθηκατε καποιοι ειπε θα δανειστω μια λεξη της...το αληθοφανες....Καλη συνεχεια σε οτι κι αν κανετε με γνωμονα να ακουτε!!

Όποιοσδήποτε θέλει να πει κάτι,να εκφράσει τα παραπονά του ή απλώς να παρακολουθήσει την διαδικασία μπορεί να έρθει την Κυριακή στην Γενική Συνέλευση του συλλόγου.Αν μη τι άλλο ο Πανθυρεατικός τηρούσε πάντα τις δημοκρατικές διαδικασίες,γι αυτό όλοι μαζί να δημιουργήσουμε ένα νέο ακόμα πιο ισχυρό συμβούλιο!

Συφωνω απολυτα,οποιος θελει η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ειναι παντα ΕΛΕΥΘΕΡΗ κ ανοιχτη προς ολους,φιλους της ομαδας και μη, οποτε οποιος θελει ας ερθει μαζι με την παρουσια του(και οχι πισω απο ενα πληκτρολογιο) να πει οτι θελει και να ρωτησει οτι θελει το συμβουλιο, οσοι αγαπαμε την ομαδα και την καθε ομαδα, οφειλουμε τουλαχιστον στις Συνελευσεις να ειμαστε παρων....ραντεβου το απογευμα!

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio