Πέτρος Τατούλης: «Δύο μεγάλα έργα της Περιφέρειας στη Βόρεια Κυνουρία βαίνουν προς ολοκλήρωση»

Δευ, 13/05/2019 - 16:01
Image

Προς ολοκλήρωση βαίνουν τα δύο μεγάλα έργα της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την υδροδότηση του παραλίου Άστρους και του Κορακοβουνίου στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας, όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα 13 Μαΐου 2019 ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά την έγκριση υπογραφής των συμβάσεων των έργων από τη Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας.

«Ξεπεράσαμε μετά από επίπονες προσπάθειες σημαντικά γραφειοκρατικά προβλήματα και είμαστε έτοιμοι να μπούμε στην υλοποίηση δύο πολύ σημαντικών έργων ύδρευσης» τόνισε ο Πέτρος Τατούλης και σημείωσε ότι πρόκειται για δύο έργα εξαιρετικής σημασίας για την περιοχή, το «Βασικό αγωγό τροφοδότησης υδρευτικού ύδατος κεντρικής δεξαμενής οικισμού Παραλίου Άστρους» και «Βασικό αγωγό τροφοδότησης υδρευτικού ύδατος κεντρικής δεξαμενής Κορακοβουνίου», που χρηματοδοτούνται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Πελοπόννησος 2014 – 2020, με 2 εκατομμύρια ευρώ.

Με το παραπάνω ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ μπαίνει τέλος στα όσα αναφέρονται το τελευταίο διάστημα για την μη υλοποίηση του σημαντικού αυτού έργου δειχνοντας πως η Περιφέρεια ξεπέρασε όλα τα προβλήματα και τα εμπόδια που άφηναν το έργο πίσω

Σχόλια επισκεπτών

Πέτρος εγγύηση! Αν είχε αντάξιο δήμαρχο θα είχε απογειωθεί ο τόπος αλλά κακοπέσαμε την περασμένη 5ετία. Πάμε για νέα χρυσή 4ετία με νέα και ανοιχτά μυαλά για μια ουσιαστική συνεργασία να απογειώσουμε τον δήμο μας!

Συγχαρητήρια στον Μαντά. Πλήρης επαλήθευση των λεγόμενών του τόσο περί άρτιων μελετών όσο και περί συνεργασίας με όλους με μόνο στόχο το καλό του Δήμου. Που είναι τώρα οι κύριοι που ομιλούσαν περί κόντρας Μαντά - Τατούλη και περί fake news?

ΜΑΝΤΑ-ΣΚΑΝΤΖΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ.
ΜΠΡΑΒΟ ΠΕΤΡΑΝ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ : ΠΟΥΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.!!!!!!!!!!!!!!ΟΙ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΣΤΡΟΥΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΟΥΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΝΙΞΟΥΝ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΙΤΕΡΑ.

Απορία!!!
Πως γίνεται μετά το κράξιμο που έφαγε η κόρη του Περιφεριαρχη προχθές απ' τους κατοίκους στο Κορακοβούνι για τις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές σήμερα να ανακοινώνεις τα έργα υδροδότησης στο Κορακοβούνι και Παράλιο Άστρος??? Τυχαίο το γεγονός φαντάζομαι!!!!

Πετρο γλεντα τους . Κατι Σκαντζους και Μανταδες τους εχεις για πλακα . Ειναι αληθεια πως οταν εμαθαν για τα εργα που ανακοινωσες πεταγαν τις καρεκλες σε κεντρικο καφενειο ;; Τελικο χτυπημα ηταν αυτο . Game Over Τακη . Καληνυχτσ Μανωλη καληνυχτα Μαντα

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio