Πέτρος Χάρβαλος: Χαλαρώστε για να περάσουμε καλή μάχη προεκλογικής περιόδου, χωρίς πισώπλατα μαχαιρώματα

Σάβ, 11/05/2019 - 15:53
Image

Επιστολή Πέτρου Χαρβαλου

Αγαπητοί φίλοι επιλέγω άλλη μία φορά επώνυμα να εκτεθώ στην κρίση σας δεδομένου ότι είμαι ένας, ανάμεσα σε ίσους συνοδοιπόρους του συνδυασμού "ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ" υποψήφιος σύμβουλος για την Κοινότητα Παραλίου Άστρους. Επιλέγω αυτή τη χρονική στιγμή γιατί τώρα πλέον όλοι οι συνδυασμοί έχουν ανακοινωθεί.

Οι (πρωτόγνωρες για εμάς) φήμες που διοχετεύτηκαν όλο αυτό το διάστημα, για κάποιους ανθρώπους που τόλμησαν να συμμετάσχουν, από κάποιους που μάλλον ξέρουν τα κατατόπια και το πώς θα κινηθούν φάνηκαν να έχουν αποτέλεσμα.

Στη φήμη ότι κατεβαίνω υποκινημένος από συγκεκριμένη δημοτική παράταξη και ότι αυτό στο τέλος θα φανεί είχαμε τα εξής αποτελέσματα:

1.Αποχώρησαν (ενώ είχαμε συμφωνήσει) δύο μέλη που είχαν δηλώσει δυναμικά ότι θα συμμετάσχουν στη νέα αυτή προοπτική.

2.Διαπιστώθηκε ατολμία σε νέους ανθρώπους, που θα ήταν σίγουρα χρήσιμοι στη συνέχεια, ώστε να μη συμμετάσχουν τελικά στο συνδυασμό. Τελικά παρά τη λυσσαλέα προσπάθεια κάποιων (που την έχουν ομολογήσει κιόλας) τα καταφέραμε και οι τολμηροί βρέθηκαν.

Και στις δύο περιπτώσεις η φήμη είχε αποτέλεσμα, γιατί κανείς από τους παραπάνω δεν ήθελε (δικαιολογημένα καθώς φαίνεται) να συμμετάσχει στην (άκουσον-άκουσον) διάσπαση του χωριού, παρά την προσωπική μου διαβεβαίωση ότι αυτό δεν ήταν η αλήθεια, αλλά ένα τέχνασμα των ΦΙΛΩΝ.

Δεν κατάφερα να πείσω γιατί μάλλον υπάρχουν λίγοι άνθρωποι που με ξέρουν κι οι πιο πολλοί δεν γνωρίζουν ότι δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός (Μαυρογιαλούρος) Σχετικά με την επιστολή και την αποδοχή της πρότασης γνωστού συμπατριώτη και φίλου μου για γενική συνέλευση το Σάββατο του Λαζάρου στο διοικητήριο με σκοπό να πάμε σε κοινό ψηφοδέλτιο θέλω να επικαλεστώ τη μαρτυρία του ιδίου, όπου παρά τις δυσκολίες ( μιάς και υπήρχε σύσταση ήδη του ψηφοδελτίου κατά τα 4/5) ανταποκρίθηκα και δεύτερον την ομολογία του, ότι την ιδέα αυτή του τη μεταβίβασα προσωπικά πριν από περίπου ένα χρόνο μεσημέρι, στο Γαλαξία.

Κάποιοι με αποκάλεσαν ΕΧΘΡΟ. Κάποιοι κυκλοφορούν φήμες, για υστεροβουλία και σκοπιμότητα της υποψηφιότητάς μου. Κάποιοι συνεχίζουν να με χαρακτηρίζουν ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟ. Αντιθέτως όλοι βλέπουν ότι δεν είμαστε όλοι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ όπως δηλώνουμε. Φαίνονται κάποιοι, να επιλέγουν να βρίσκονται πολύ συχνά παρέα με Υποψήφιους, κι εμάς τελικά να παρουσιάζουν ως ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΥΣ. Χαλαρώστε βρε παιδιά. Είπαμε να υπηρετήσουμε τον τόπο μας και να μην συμμετέχουμε μόνο στην υψηλή κριτική. Δεν ήρθαμε να διχάσουμε. Δεν έχουμε ξαναθητεύσει.

Η σχέση μου με το Δήμαρχο ,πέρα από την προσωπική γνώμη του κάθε ελεύθερου πολίτη, περιορίζεται σε μία καλή συμφωνία για το γήπεδο (την οποία στήριξε ο λαός μας στη Γενική Συνέλευση της ομάδας μας και όλες οι Δημοτικές παρατάξεις,όπου και τους ευχαριστήσαμε γι αυτό) και την τόλμη κάποιας διοίκησης να υπηρετήσει την ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ (όπως την αποκαλούμε εσχάτως).

Χαλαρώστε για να περάσουμε καλή μάχη προεκλογικής περιόδου, χωρίς πισώπλατα μαχαιρώματα. Δεν θα το κάνουμε αυτό πρώτοι... αλλά αν προκληθούμε θα μιλήσουμε όπως ξέρουμε. ΕΠΩΝΥΜΑ. Είμαστε ανοιχτοί και προτείνουμε το δημόσιο διάλογο που δεν έγινε, να γίνει τελικά όποτε και όποιοι το θελήσετε στο διοικητήριο, για να έχουν την ευκαιρία οι συμπατριώτες ψηφοφόροι μας να γνωρίσουν με ποιούς έχουν να κάνουν, να μεταφέρουμε τα οράματά μας και να δεσμευτούμε απέναντί τους. Για το πότε θα το συμφωνήσουμε.

Με τιμή και πραγματικά φιλική διάθεση προς όλους

Πέτρος Χάρβαλος.

Σχόλια επισκεπτών

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio