Εκδήλωση στην Μελιγού για την Β' Εθνοσυνέλευση (pics,vid)

Παρ, 03/05/2019 - 19:28
Image

Εκδήλωση " Η Μελιγού στην Β' Εθνοσυνέλευση" διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μελιγούς στην κεντρική πλατεία του χωριού, την Πέμπτη 2 Μαΐου.

Στην έναρξη της εκδήλωσης, τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση, ακολούθησε η κατάθεση στεφάνων στην προτομή του Θεοδώρου Κολοκοτρώνη.

Πραγματοποιήθηκε παρουσίαση παραδοσιακών χορών και τραγουδιών, ενώ η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό Ύμνο που έψαλλαν όλοι οι παρόντες μαζί στραμμένοι στην προτομή του  Ήρωα του 1821.

 

Σχόλια επισκεπτών

Τη λέτε ωρέ παιδιά.Εδώ δεν έχουν αφήσει γάμους ,κηδείες,πανηγύρια,η πρόσκληση τους πείραξε.Άλλωστε ανακοίνωση υπήρχε στα τοπικά ΜΜΕ..Μάλλον μυρίζει μπαρούτι στην Μελιγού και δεν πατάνε το πόδι τους.Γιατί άραγε?

Αγαπητά δαλιανοκαμπυλακια, τελευταία δεν ασχολείστε και πολύ με το προσφιλές σας σπορ της ανώνυμης Λασπολογίας. Γιατί? Μήπως έχετε όλα επιστρατευτεί για να ταξετε προσλήψεις με σκοπό την ψήφο? Έχετε όλα βγει στο δρόμο με τα μηχανάκια? Μήπως κάτι δε σας βγαίνει? Πολλά τα σκαμπιλια Ε?.....Μας λείψατε πάντως....

Ο Καμπύλης δε σου φταίει σε τίποτα,ούτε μπορείς να τον κατηγορήσεις για κάτι. Κάνε αυτοκριτική και άφησε ήσυχους τους άλλους.Η ημερομηνία των εκλογών εξ' άλλου είναι κοντά.Λίγο υπομονή και θα τελειώσουν όλα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio