Χιλιάδες κόσμου στο Παράλιο Άστρος για το Πάσχα

Τρί, 30/04/2019 - 12:58
Image

Χιλιάδες κόσμου βρέθηκαν στο Παράλιο Άστρος τις ημέρες του Πάσχα. Η παραλιακή κωμόπολη που έχει κερδίσει το ενδιαφέρον των επισκεπτών βούλιαξε από το πλήθος τις άγιες ημέρες που προηγήθηκαν, αποδεικνύοντας ότι η συστηματική δουλειά που γίνεται από τον Δήμο, τους φορείς και τους επαγγελματίες της περιοχής αποφέρει καρπούς.

Τα μαγαζιά ήταν όλα ανοιχτά και έτοιμα ακόμα και για το πραγματικά μεγάλο πλήθος των επισκεπτών του Παραλίου Άστρους και δεν σταμάτησαν να εξυπηρετούν τον κόσμο ούτε λεπτό. Οι επισκέπτες περιηγήθηκαν στις ομορφιές της περιοχής και απόλαυσαν τον ήλιο και τη ζέστη στην προβλήτα του νέου λιμανιού, στις παραλίες, αλλά έκαναν και μια βόλτα στα γύρω χωριά.

Όλα είναι έτοιμα και για την Πρωτομαγιά αύριο, καθώς αναμένεται δεύτερο μεγάλο κύμα επισκεπτών.

Η τουριστική σεζόν ανοίγει με τους καλύτερους οιωνούς για το Παράλιο Άστρος.

Σχόλια επισκεπτών

Αν ειχαμε και πεζοδρομιο μεχρι τα παρκιν απο το λιμανι, θα μας ελεγες και φιλικο μερος για τους τουριστες. Τωρα τα καροτσακια τα πηγαινουν απ το δρομο. Μισο μετρο πεζοδρομιο με τις κολωνες πανω.

Τελευταίο μέτρο πεζοδρομίου κατασκευαστηκε στο Π. Άστρος επί Γεωργίου Δαλιανη. Έκτοτε, οι φοβεροι "δήμαρχοι των εκατομμυρίων" δεν έφτιαξαν ούτε μισή πλάκα... Ποιος ψηφίζει άλλωστε με κριτήριο τα πεζοδρόμια και τους δρόμους; αλλά είναι τα κριτήρια και γιαυτα μόνο δούλεψαν

Σταματήστε να δυσφημείτε τον ευλογημένο αυτόν τόπο για μια χούφτα ψήφους! Είστε ανήθικοι και επικίνδυνοι!!! Οι αναγνώστες αυτού του ιστολογίου δεν είναι μόνο ψηφοφόροι του δήμου μας, έτσι διωχνετε τους τουρίστες.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio