Εγκαίνια για το εκλογικό κέντρο της «Πρωτοβουλίας Αλλαγής» στο Άστρος

Τετ, 24/04/2019 - 17:36
Image

Με χαρά σας προσκαλούμε στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού μας «Πρωτοβουλία Αλλαγής» στην κεντρική πλατεία Άστρους,  την Τρίτη 30 Απριλίου στις 20:00.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα!

Σχόλια επισκεπτών

Η ΑΛΛΑΓΗ πρώτα και απ'όλα θα έπρεπε να ξεκινάει από τους ανθρώπους που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο σας.ΑΛΛΑΓΗ σημαίνει πετάω την συνήθεια του παλιού και εντάσω κάτι νέο.ΑΛΛΑΓΗ κρατώντας τα παλιά δεκανίκα σημαίνει υποταγή.Σε ποιον ή ποιους άραγε;Σε αυτούς που οι ίδιοι οι σημερινοί υποστηρικτές τους έδιωξαν ή μάλλον έκαναν το παν για να φύγουν τις προηγούμενες τετραετιες;ΑΛΛΑΓΗ γιατί και σε τί; Σε αυτούς που εκμεταλλεύονται συγκυρίες τραβώντας μια ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ δημοσιοποιώντας την για να κερδίσουν εντυπώσεις με σκοπό να δυσφημίσουν μια κατασταση..όχι κυριοι αυτό δεν σημαίνει ΑΛΛΑΓΗ.
Ετούτος ο τόπος αξίζει και πρέπει να αλλάξει.Για το καλό όλων μας για το μέλλον των παιδιών μας.Αν κύριοι της ΑΛΛΑΓΗΣ είχατε καταλάβει έστω και το ελάχιστο της σημασίας της λέξης που έχετε ως σημαία!!!

Αλλαγή στο όνομα και στον επικεφαλη κάνατε. Ο κ. Καμπυλης είναι εξαιρετικος ανθρώπος αλλά κακά τα ψέμματα. Ο ΔΑΛΙΑΝΗΣ ΓΙΏΡΓΟΣ ΚΑΙ ΕΥΣΤΡΆΤΙΟΣ κάνουν κουμαντο. Είστε το παλιό σύστημα κάτι σαν την ΝΔ που θέλει να ρίξει τον ΣΎΡΙΖΑ δήθεν για το καινούριο. Γιώργο καμπύλη εάν ήθελες να γράψεις ιστορία στο δημοβέπρεπε να τους πας εκεί που πρέπει αυτούς γιατί τώρα δε σε βλέπω για πολλά. Όσον αφορά τα παλικάρια της ΝΔ που έχεις βάλει να παίρνουν τηλέφωνα και να σαμποταρουν να ξέρεις ότι έχει αντίθετα αποτελέσματα σε όλα τα χωριά. Είμαι ένας πρώην ψηφοφορος πλέον. Σταμπες και άτομα πρώην που θέλουν να βγουν στην επιφάνεια δεν τους θέλει ο τόπος. Α είδα στηνία πλατεία προχθες το Γιώργο Δαλιανη και μου έκανε εντύπωση, 4 χρόνια έχουμε να τον δούμε από τις εθνικές εκλογές.

Πάλι κατηγορείς τον.Καμπυλη; Αυτά που χρησιμοπεις εναντιον του είναι κακοήθειες. Δεν.μπορεις να του προσάψεις τίποτα είναι ακέραιος.Εξ.αλλου ότι είχε να.δωσει αυτη η δημοτικη αρχη το έδωσε.Αλλαζουμε σελίδα.γιατι παραγνωριστηκε το πραγμα

TI ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΑΛΙΑΝΗΣ ΝΑ ΓΥΡΝΑΕΙ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΣΑΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΜΠΥΛΗ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΨΗΦΟ ΤΟ 2014 ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΑΣΕ ΑΓΝΟΗΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ. ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΩΡΑ? ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΝΕΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΙΛΑΜΕ? ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΤΟΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ. (ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ)! ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ Ο ΜΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΕΡΟΣ1. ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ... ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

Η μαύρη προπαγάνδα δεν περνάει. Ο κόσμος και μνήμη έχει και γνώση έχει. Γιατί στρέφεσαι με μανία και μένος συνεχώς εναντίον του Καμπύλη; Σε τι μπορείς να τον κατηγορήσεις; Για ποιο πράγμα μπορείς να τον κρίνεις και να τον κατακρίνει; Τα όσα γράφεις είναι κουταμάρες και λόγια κούφια. Βρες επιχειρήματα για να τον κατηγορήσεις.

Οι συμβουλατορες του κάνουν επίθεση. Υπουλα όπως κάνει και το κόμμα τους. Οι Δαλιανεοι μόνο κακό του κάνουν και θα το δείτε στις εκλογές. Έχουν βάλει τους αντιπαθητικους τύπους να παίρνουν τηλέφωνο σπίτι σε σπίτι για ψήφο Ότι έκανε η ΝΔ όλα τα χρόνια δηλαδή. Μακριά από δαυτους.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio