Αντικατάσταση μελών του Δ.Σ και Έκτακτη Γενική Συνέλευση στον Εμπορικό Σύλλογο " Ο Καρυτσιώτης"

Τρί, 16/04/2019 - 20:38
Image

                                         

Το Δ. Σ. του Σωματείου Επαγγελματιών "Ο Καρυτσιώτης", επειτα από την διαγραφή του μέλους  κα. Γεωργίας Καραματζάνη λόγω πολλών απουσιών απο τις συνεδριάσεις του συμβουλίου και την παραίτηση του αντιπροέδρου κ. Αντώνη Καρκούλη, αποφάσισε και προέβει στην αντικατάσταση τους από τα έως πρότινος αναπληρωματικά μέλη κα. Τσιούλου Χαρίκλεια και κ. Δημήτρη Μπάρλα.

Επιπλέον, υπενθυμίζουμε στα μέλη του συλλόγου την Γενική Συνέλευση που έχει προγραμματιστεί για αυριο Τετάρτη 17 Απριλίου. Τονίζουμε ότι μεσα από αυτή την Συνέλευση θα φέρουμε εις πέρας ακόμα έναν από τους αρχικούς στόχους μας. Η παρουσία όλων σας κρίνεται απαραίτητη για την πορεία του Σωματείου. 

Η σχετική πρόσκληση:

               ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Επαγγελματιών Άστρους ο Καρυτσιώτης καλεί τα μέλη του την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019 και ώρα 18:00 στην «Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου» στο Άστρος)

σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση με θέματα:

1. Εγγραφή του Σωματείου στην ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ (ΠΟΕΕ).(μυστική ψηφοφορία)

2. Επιλογή της ΠΟΕΕ ως πρωτεύουσας Ομοσπονδίας για το Σωματείο μας.

3. Διαγραφή του Σωματείου από την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και Νοτιοδυτικής Ελλάδας.

4. Τροποποίηση Καταστατικού

.Σε περίπτωση μη επίτευξης της κατά το Καταστατικό απαιτούμενης απαρτίας, η συνεδρίαση θα επαναληφθεί την Μεγάλη Τετάρτη 24 Απριλίου 2019, ίδια ώρα, στο ίδιο μέρος

Σχόλια επισκεπτών

κυριε ανωνυμε με ολο το σεβασμο που τρεφω προς το ατομο σου ασε με να λαβω θεση για να ενα ζητημα που εχει γραφτει λανθασμενα..εχω ηδη δωσει την παραιτηση μου στα μελη του Δ.Σ.οι λογοι που ημουν απουσα ηταν γιατι το Δ.Σ.δεν βρηκε μια μεση λυση ουτε ωστε να περεβρισκομαι κι εγω στις συναντησεις μιας και το ωραριο συμπιμπτε με δευτερη εργασια μου και το ειχα δηλωσει εξαρχης.....κι αυτος ο λογος της παραιτησης μου....Ευχαριστω θερμα και καλο θα ηταν και η σελιδα κι διαχειριστες να διασταυρωνουν πριν γραψουν το οτιδηποτε..
Με εκτιμηση προς ολους
Καραμαντζανη Γεωργια...

Επειδή η παραπληροφόρηση οργιάζει στις μέρες μας

δεν ειχα θελησει να δηλωσω τους λογους παραιτησης μου απο το Σωματειο Επαγγελματιων ο''Καρυτσιώτης''εδω

αλλά θεωρώ οτι για να μπουν τα πραγματα στην θεση τους θα ηταν αδικο προς τον εαυτο μου αλλα και τον ρολο μου ως επαγγελματιας να μην το εκανα
γιατί τονιστηκε και σε ανακοινωση του Σωματειουοτι ηταν λογω απουσιων μου απο συνεδριασεις
γιατι αυτο μαλλον βολευε να γραφτει ισως.(δεν γνωριζω)

Θα πω ενα ευχαριστώ στους Επαγγελματιες που με στήριξαν στις εκλογές
και τιποτα δεν τελειωνει
τόσα χρόνια ειμαι αρωγός σε πολλές προσπάθειες με χορηγιες και προσφορές και πάντα ανοικτή την πόρτα μου προς ολους και θα συνεχιζω να μαι υπερ ενος ενιαου κεντρου στον τόπο μας με καλυτερη προσβαση στις επιχερησεις μας καλυτερες κυκλοφοριακες ρυθμισεις και με καλη εικονα ως προς τις υπηρεσιες και την εξυπηρετηση και παντα με κοινο στοχο

ΜΑΓΑΖΙΑ ΑΝΟΙΚΤΑ

Ευχαριστω!!

και παραθετω την παραιτηση μου

ΑΣΤΡΟΣ 12/4/2019

Απο Καραμαντζανη Γεωργια του Σταύρου

Προς ΔΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ
Ο''ΚΑΡΥΤΣΙΩΤΗΣ''

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Με το παρον εγγραφο υποβαλλω την παραιτηση απο το ΔΣ του Σωματειου παροτι υπηρξα μελος αυτου παροτι υπηρξα μελος αυτου μετα απο ψηφοφορια επαγγελματιων

ο λογος της παραιτησεως μου ειναι ο εξης

οταν ειχα υποβαλλει εξαρχης την ανησυχια μου για το ωραριο των συνεδριασεων κι οτι συμβαδιζε με ωραριο δευτερης εργασιας μου παντα τα υπολοιπα μελη του ΔΣ προφασίζονταν την γνωμη της πλειοψηφίας κι οχι να βρεθει μια μεση λυση ωστε να μπορει εκλεγμενο μελος του ΔΣ να προσελθει σε συνεδριασεις σταματωντας ετσι τον ενεργο ρολο αυτου.

Με αποτελεσμα να μην εχω παραστει σε καμμια απο τις συνεδριασεις
οχι γιατι δεν ηθελα αλλα γιατι ενω ειναι δικαιωμα του καθε ΔΣ να βρισκει λυσεις
μετα λυπης μου δεν το εκανε αποδεικνυοντας καθολους κλιμα συνεργασιας προς το ατομο μου,το αντιθετο μαλιστα.

κανοντας με να πιστευω οτι πολλους βολευε αυτο μετα απο επικριτικα σχολια που ειχαν πεσει στην αντιληψη μου ακομα και να μην εχω σωστη σταση / συμπεριφορα απο αυτο (ΔΣ) οταν ζητουσα και παλι αλλαγη ωρας ουτ ωστε να κανω αυτο που ψηφιστηκα,να παρευρισκομαι στις συναντησεις/συνεδριασεις αυτου και να κανω αυτο που θα μπορουσα και μεσω της δουλειας μου να φερω εις περας.

Κι ειναι κριμα να υπαρχουν τετοια φαινομενα μιας και τα Δ.Σ.εκλεγονται απο επαγγελματιες το περισσοτερο ποσοστο κι οχι απο την πληθωρα ή μόνο απο τους ψηφους μεταξυ των μελων αυτου..

Η πορτα μου κι επιχειρηση ανοικτη προς τα μελη του Δ.Σ.του Σωματειου
& ως ενεργος επαγγελματιας παραμενω μελος του Σωματειου αλλα οχι του ΔΣ απο την στιγμη που ευκολα κι αναιτια κανουν διαγραφη και δεν υπαρχει καμμια βαση συνεργασιας και μεσης λυσης απεναντι σε μελος εκλεγμενο ξανατονιζω απο επαγγελματιες.

Με εκτιμηση

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio