Θεματικό πάρκο Ελιάς στο Άστρος

Mon, 02/04/2018 - 17:38

Το πρώτο στάδιο εργασιών για τη δημιουργία του Θεματικού Πάρκου Ελιάς, στο ΕΠΑ.Λ. Άστρους, τελείωσε με επιτυχία και με εντυπωσιακά αποτελέσματα που ξεπέρασαν κάθε προσδοκία μας.

Μεταφυτεύτηκαν στο χώρο του Πάρκου οι δέκα πρώτες υπεραιωνόβιες ελιές, ηλικίας 1500 τουλάχιστον χρόνων,  ενώ παράλληλα έχει συγκεντρωθεί ένας σημαντικός αριθμός μοναδικών και σπάνιων αντικειμένων, εργαλείων και μηχανημάτων, συνυφασμένων με την καλλιέργεια και επεξεργασία της ελιάς, τα οποία μετά την απαραίτητη συντήρηση θα εκτεθούν στην κατάλληλη και οριστική τους θέση.

Ευχαριστούμε θερμά για την ανταπόκριση στο κάλεσμά μας , την ευγενική τους δωρεά λιόδεντρων, εργαλείων και μηχανημάτων καθώς και τη σημαντική τους βοήθεια, έως σήμερα, τους συμπολίτες μας:

κ. Βασίλειο Φάκλαρη

κ. Σωτήριο, Αναστάσιο και Δημήτριο Καψάλη

κ. Ευάγγελο και Ιωάννη Θεοδωρόπουλο

κ. Καρρά-Θεοδωροπούλου Ελένη

κ. Δημήτριο Καμπουρολιά

κ. Νικόλαο Δαλιάνη

κ. Παναγιώτη και Αναστάσιο Φάκλαρη

κ. Δημήτριο Κοδέλλα

κ. Νικόλαο Τσάφο

κ. Βασίλειο Γαλάνη

κ. Λάμπρο Κουρόγιωργα

κ. Δημήτριο Βλάχο

κ. Ευστράτιο Μπάρλα

κ. Ηλία Καραγιαννη

Ευχαριστούμε, επίσης, θερμά: τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρο

την οικογένεια Αβραντίνη τη Διαχειριστική Επιτροπή του Κληροδοτήματος Παναγιώτη Γιαννούκου και τους ενοικιαστές των ελαιοκτημάτων.

Comments

Submitted by Αστρινός on Mon, 02/04/2018 - 18:20 Permalink

Όταν οι όποιοι φορείς συνεργάζονται και οι πολίτες βοηθούν τότε γίνονται πραγματικά θαύματα. Συγχαρητήρια στο ΕΠΑΛ, στον Δήμο και σε όλους τους πολίτες που βοήθησαν.

Submitted by Ανώνυμος on Tue, 03/04/2018 - 07:45 Permalink

Μακαρι και οι συλλογοι και τα τοπικα συμβουλια των χωριων μας να κανουν παρομοια εργα και να αξιοποιησουν τους κρυμενους και παρατημενους θησαυρους που διαθετουν. Δεν πιστευω ο δημος να τους αρνηθει καθε βοηθεια που θα χρειαστουν.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
katafigio