Αδέσποτα κατασπάραξαν αρνιά στο Άστρος (pics,vid)

Δευ, 12/03/2018 - 11:54
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Απίστευτες εικόνες αντίκρισε κάτοικος στο Άστρος και ιδιοκτήτης αρνιών όταν είδε κατασπαραγμένα τα αρνιά  του που έβοσκαν σε περιφραγμένο χωράφι του.

Πρόκειται για 17 αρνάκια στα οποία επιτέθηκαν αδέσποτα σκυλιά σκοτώνοντάς τα.

Σε απόγνωση είναι οι κάτοικοι του Άστρους με τα αδέσποτα σκυλιά να έχουν γίνει εφιάλτης τους, αφού κάθε βράδυ σκυλιά κάνουν επιδρομές κοντά στον Βιολογικό όπου μαζεύονται και τρώνε και τραυματίζουν  ό,τι ζώο βρουν μπροστά τους, ακόμη και σε περιφραγμένο χώρο.

Να αναφέρουμε ότι ειδοποιήθηκε και ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας αλλά και η Αστυνομία που κατέφθασαν στον χώρο με κτηνιάτρους για να εξετάσουν τα ζωντανά αλλά και για να γίνει η απαραίτητη καταγραφή.

Σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης η ανάρτηση που συνοδεύει το βίντεο αναφέρει:

«Επειδή αυτά που ζητήσαμε πριν ένα χρόνο ήταν ψιλά γράμματα. Κοιτάξτε τα αποτελέσματα. Θα τα πούμε τώρα διαφορετικά....»

 

 

Σχόλια επισκεπτών

e kala ta parales kai esu xruso mou.. pws den exei kanei tipota o dimos tosa xronia.. kai karnavali ekane,kai sunaulia me Savvopoulo ekane,kai rampes anapirwn ekane,kai to kalokairi ta skpoupidia sto Paralio ta ruthmise opws kai ti sunnenoisi gia ta wraria twn katastimatwn ,kai meletes ekane,kai me tin Perifereia sunergazetai, ola teleia xrusoulini mou,ti den katalavaineis?

Έχει κάνει κάποια λίγα. Το πρόβλημα μπορεί να επιλυθεί με σεβασμό στα δίποδα και τετράποδα, με συζήτηση κι οργανώνοντας κι αξιοποιώντας τον κόσμο που επιθυμει να βοηθήσει. Εντωμεταξύ πώς φτάσανε τα σκυλιά τα αρνάκια στο περιφραγμένο χώρο;;;

Το. θα τα πούμε "διαφορετικα"...τι να σημαίνει αραγεςςς...???
Μήπως η λύση είναι οι φόλες ???
Αυτό θέλει να πει ο ποιητής...???
Γιατί αν αναφέρεστε σε κάτι τέτοιο. ..κοιτάξτε πρώτα τι λέει ο νόμος.
Ας μην τα βάζουμε με τα αδέσποτα και όποιον πάρει ο χάρος...Αλλά με όποιον είναι υπεύθυνος από τους διποδους , γι αυτά.

Ο Μαντάς έχει καταντήσει χειρότερος από τον Παυλή στο ζήτημα με τα αδέσποτα και όχι μόνο. Το μόνο που κάνει είναι αν μοιράζει υποσχέσεις , έχει και αυτός τις λύσεις στο τσεπάκι όπως ο κολλητός του

Δεν φταίνε τα ζώα? το πρόβλημα το προκαλούν οι βοσκοί οι κυνηγοί αυτοί που έχουν ένα σκυλί στο κοτέτσι τους η στην αυλή τους και δεν το στειρώνουν.
Δεν στειρώνουν τα σκυλιά τους και γεννοβολάνε δυο φορές το χρόνο από 6-8-10 κουτάβια, κρατανε ένα για να μην χάσουν την ράτσα…. και τα υπόλοιπα τα πετάνε στο ποτάμι στα σκουπίδια, από αυτά όσα επιβιώσουν ζευγαρώνουν και πολλαπλασιάζονται και συνεχίζετε ο φαύλος κύκλος πολλά χρόνια ….
ρωτήστε τους υπαλλήλους του δήμου πόσα είναι εκεί πάνω από τριάντα
Το μεγάλο το θέμα είναι τι κάνει ο δήμος? γιατί δεν τα στείρωσε όταν ήταν δυο τρία τα κουταβάκια και τα άφησε να πολλαπλασιάζονται όλα αυτά τα χρόνια ??? υπεύθυνος είναι ο δήμος ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ το αποτέλεσμα είναι η ύπαρξη του τόσο μεγάλου αριθμού αδέσποτων στα σκουπίδια, την ανικανότητα του δήμου να βρει τη ρίζα του κακού και την επίλυση του προβλήματος.
Επίσης βλέπω στο βίντεο ότι δεν έχουν τα πρόβατα σου ενώτια - σκουλαρίκια ΓΙΑΤΙ?
Τσοπανοσκυλα έχεις τα έχεις τσιπαρι και στειρώσει η γεννάνε και καταλήγουν στο ποτάμι στα σκουπίδια ?

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio