Συλλυπητήριο μήνυμα του Παναγιώτη Μαντά για τον θάνατο του Στυλιανού Νικόδημου

Wed, 27/03/2019 - 19:15

Με βαθύτατη θλίψη πληροφορηθήκαμε την απώλεια του Στυλιανού Νικόδημου ενός εξαιρετικού ανθρώπου και συντοπίτη μας, ο οποίος διακρινόταν για το σπάνιο ήθος του και την εργατικότητά του.

Διετέλεσε επί σειρά ετών Πρόεδρος του Συλλόγου «ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΣΤΡΙΝΩΝ & ΛΟΙΠΩΝ ΘΥΡΕΑΤΩΝ Η ΘΥΡΕΑ» και η ψυχή του συλλόγου. Η βαθιά γνώση της τοπικής ιστορίας και η αγάπη του για την παράδοση και τον πολιτισμό, τον καθιστούσαν πάντα πολύτιμο και πρόθυμο αρωγό σε κάθε προσπάθεια ανάδειξης της πολιτισμικής κληρονομιάς του τόπου μας.

Αυτές ακριβώς οι ιδιότητες του χαρακτήρα του και της προσωπικότητάς του μας οδήγησαν να προστρέξουμε σε αυτόν, ώστε να συμβάλει με την επιστημονική του κατάρτιση στην ονοματοθεσία των δρόμων του Άστρους. Η ανταπόκρισή του στη σημαντική αυτή προσπάθεια υπήρξε άμεση και ουσιαστική.

Προσωπικά ως Δήμαρχος και συνολικά ως Δήμος οφείλουμε να διαφυλάξουμε σαν παρακαταθήκη την αγάπη του για τον τόπο μας και την αγωνία του να παραμείνουμε ενωμένοι για την επίτευξη κοινών υψηλών στόχων.

Στην οικογένειά του εκφράζω τα θερμά συλλυπητήρια σύσσωμης της Δημοτικής Αρχής και εμού προσωπικώς.

 

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας

Παναγιώτης Κ. Μαντάς

Comments

Submitted by Anonymous on Thu, 28/03/2019 - 15:31 Permalink

Αν δεν έθετε υοπψηφιότητα για τον δημαρχιακό θώκο θα έστελνε συλλυπητήριο μήνυμα?ή είναι ένα τερτίπι πολιτικού εντυπωσιασμού???

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
katafigio