Κατάθεση στεφάνων και παρέλαση για την 25η Μαρτίου στο Παράλιο Άστρος (pics, vid)

Mon, 25/03/2019 - 14:11

Με κάθε λαμπρότητα εορτάστηκε η Εθνική Επέτειος της Επανάστασης του 1821 στο ηλιόλουστο Παράλιο Άστρος για μία ακόμα χρονιά μέσα σε πλήθος κόσμου και παιδιών από τα σχολεία.

Το παρών από πλευράς επισήμων έδωσαν ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κ. Κολλαρετάκης, η Δημοτική Σύμβουλος κα. Κούβαλη αλλά και ο πρόεδρος της Δημοτικής κοινότητας Παραλίου Άστρους κ. Κωνσταντίνου.

Αμέσως μετά την τέλεση της Θείας Λειτουργίας για τον εορτασμό του Ευαγγελισμού ακολούθησε κατάθεση στεφάνων και στην συνέχεια η παρέλαση με τους πολίτες του Παραλίου Άστρους να καμαρώνουν την νέα γενιά να παρελαύνει με υπερηφάνεια.

Video

Comments

Submitted by patroklos on Mon, 25/03/2019 - 17:40 Permalink

'Ισως να φανεί το σχόλιο υπερβολικό αλλά δεν έπρεπε οι διοργανωτές να προσκαλέσουν στην κατάθεση και τους άλλους συλλόγους που δραστηριοποιούνται στο χωριό ( Αχιλλέας-Αλιευτικός-Πυράμια-Γονέων κ. Κηδεμόνων-Καταλυμάτων) ; Ή τουλάχιστον ας κατέθετε η πρόεδρος του Πολιτιστικού εκ μέρους όλων των συλλόγων. Λιγότεροι φορείς...αντιπροσωπευτικότερη δημοκρατία;;

Submitted by sam on Mon, 25/03/2019 - 23:54 Permalink

Αγαπητέ μου ,σε περίοδο εκλογών βρισκόμαστε,ο καθένας θέλει να προβληθεί,η να προωθήσει κάποιον.Οι εκδηλώσεις αυτές είναι ότι καλύτερο για αυτόν τον κόσμο...

Submitted by SOS on Tue, 26/03/2019 - 08:01 Permalink

ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΠΟΥ ΠΟΝΕΣΑΝ ΚΑΙ ΧΑΘΗΚΑΝ ...............................μια πασαρέλα προβολής ,το σκούρο γυαλί για μη χαλάσει η κόρη του ματιού , αλλά παράλληλα να βλέπει χωρίς νατον βλέπουν , δηλώσεις για το θεαθήναι , παχιά λόγια και βαρύγδουπα, ξερά μηνύματα , κενά περιεχομένου και ουσίας , φτηνή αυτοπροβολή του κάθε παραγοντίσκου που δεν αγγίζει καθόλου το πνεύμα και το μήνυμα της γιορτής , χαμόγελα μέχρι τ' αυτιά που δείχνουν το κενό του λίγου μυαλού , ο καφές που παραγγέλθηκε για να συμμετάσχει κι αυτός μαζί με τον κουφιοκέφαλο λιγόμυαλο ανθρωπίσκο , τα χάχανα και η οχλαγωγία των περί αλλού τυρβάζουμε , ο ομιλήτής που εναγωνίως προσπαθεί να συνεφέρει στο πνεύμα της ημέρας το πλήθος , που αν ρωτήσεις κάποιον θα σου πει δεν κατάλαβα , η ανεβασταγήλα για οινοκατάνυξη , .....................................................ο νεοέλληνας του , ούτε ένα λεπτό να μην κουράσει το μυαλό για να κάνει την ιστορική αναδρομή της ημέρας και να εμβαθύνει λίγο στα τότε μαύρα χρόνια .

Submitted by Φαιδων on Tue, 26/03/2019 - 12:59 Permalink

Αγαπητοί συμπατριώτες και σκεπτόμενοι άνθρωποι. Ορθός ο προβληματισμός και ο σχολιασμός όλων. Γιαυτό ας φροντίσουμε στις επερχόμενες εκλογές, που είναι η μοναδική ευκαιρία του πολίτη να εκφράζεται κάθε 4 χρόνια, να επιλέξουμε ανθρώπους που δεν ακολουθούν αυτές τις παλαιοκομματικές μεθόδους και δεν εκμεταλλεύονται τις δημόσιες εκδηλώσεις, τις θρησκευτικές τελετές και τις εθνικές επετείους για την προκλητική και υποκριτική τους αυτοπροβολή. Στο χέρι μας είναι... (Ειλικρινά μιλώ για όλες ανεξαιρέτως τις παρατάξεις)

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
katafigio