Παραμονή του Ευαγγελισμού στο Παράλιο Άστρος (pics,vid)

Sun, 24/03/2019 - 21:36

Με σύμμαχο τον καλό καιρό εκατοντάδες πιστοί βρέθηκαν φέτος στο Παράλιο Άστρος  για τον εορτασμό του Ευαγγελισμού.

Μετά το πέρας του εσπερινού πραγματοποιήθηκε θεία λιτανεία στην πλατεία και στους δρόμους υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής.

Στο Παράλιο Άστρος βρέθηκε ο βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης,ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Παναγιώτης Μαντάς, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Παραλίου Άστρους Νίκος Κωνσταντίνου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Καμπύλης, η πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας Εύη Τατούλη και αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι.

Video

Comments

Submitted by sam on Mon, 25/03/2019 - 08:21 Permalink

Εορτασμός κ περιφορά,κ για άλλη μία φορά ένα θρησκευτικό γεγονός κατέληξε σε αγώνα ψηφοθηρίας.Κυνήγι ,σπρώξιμο κ ψεύτικα χαμογελακια,για να φτάσουν όλοι δίπλα στην εικόνα να τους βγάλει φωτο ο φακός.Ντροπή κ αίσχος,όλα να ισοπεδώνονται για την εξουσία.Κ στο βάθος,χωρίς άγχος κ με σιγουριά,ο κ.Μαντας!Γιατί?τι να προσποιηθεί,αφού όλοι τον ξέρουν....!Όλοι στην περιφορά,το λιμάνι θαύμαζαν!!!

Submitted by Anonymous on Mon, 25/03/2019 - 13:36 Permalink

Αρχισαννα πλακωνουν παλι οι ΚΑΛΟ ΧΑΙΡΕΤΕΣ με τα πλατια ΧΑΜΟΓΕΛΑ και τα κτυπηματα στις πλατες. Σαν τον ΛΥΚΟ με την ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ. ψηφιστε τους ΡΟΖ. ΚΟΚΚΙΝΟΥΣκαι ΜΟΒ. Σε ενα. Καταλαβες;ΜΟΡΟ ΜΟΥ;....

Submitted by Anonymous on Tue, 26/03/2019 - 16:05 Permalink

Τε γεγονός ότι ο Μαντάς δεν ψάχνει την πρώτη θέση στις εκδηλώσεις όλοι το έχουμε δει..αν την ήθελε δήμαρχος είναι και θα την έπαιρνε.Εσείς που ακόμα δεν βγήκατε για πείτε μας γιατί τρέχατε στην κατηφόρα??να προλάβετε τί???Όσο για τον κόσμο καλά έκανε και κοίταγε το λιμάνι και τη θέα.. αυτό ήθελε και ο Μαντάς.Τα έργα όταν τα φτιάχνεις πρέπει ο κόσμος να τα βλέπει... Εσείς δεν θέλετε Μαντά.Ενα Καμπόσο θέλετε..Όσο για τους Παραλιώτες καλά θα κάνουν να σκεφτούν καλά πως ήταν το Παράλιο τα προηγούμενα χρόνια...

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
katafigio