Παραμονή του Ευαγγελισμού στο Παράλιο Άστρος (pics,vid)

Κυρ, 24/03/2019 - 21:36
Image
Image
Image
Image
Image

Με σύμμαχο τον καλό καιρό εκατοντάδες πιστοί βρέθηκαν φέτος στο Παράλιο Άστρος  για τον εορτασμό του Ευαγγελισμού.

Μετά το πέρας του εσπερινού πραγματοποιήθηκε θεία λιτανεία στην πλατεία και στους δρόμους υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής.

Στο Παράλιο Άστρος βρέθηκε ο βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης,ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Παναγιώτης Μαντάς, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Παραλίου Άστρους Νίκος Κωνσταντίνου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Καμπύλης, η πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας Εύη Τατούλη και αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι.

Video

Σχόλια επισκεπτών

Εορτασμός κ περιφορά,κ για άλλη μία φορά ένα θρησκευτικό γεγονός κατέληξε σε αγώνα ψηφοθηρίας.Κυνήγι ,σπρώξιμο κ ψεύτικα χαμογελακια,για να φτάσουν όλοι δίπλα στην εικόνα να τους βγάλει φωτο ο φακός.Ντροπή κ αίσχος,όλα να ισοπεδώνονται για την εξουσία.Κ στο βάθος,χωρίς άγχος κ με σιγουριά,ο κ.Μαντας!Γιατί?τι να προσποιηθεί,αφού όλοι τον ξέρουν....!Όλοι στην περιφορά,το λιμάνι θαύμαζαν!!!

Αρχισαννα πλακωνουν παλι οι ΚΑΛΟ ΧΑΙΡΕΤΕΣ με τα πλατια ΧΑΜΟΓΕΛΑ και τα κτυπηματα στις πλατες. Σαν τον ΛΥΚΟ με την ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ. ψηφιστε τους ΡΟΖ. ΚΟΚΚΙΝΟΥΣκαι ΜΟΒ. Σε ενα. Καταλαβες;ΜΟΡΟ ΜΟΥ;....

Τε γεγονός ότι ο Μαντάς δεν ψάχνει την πρώτη θέση στις εκδηλώσεις όλοι το έχουμε δει..αν την ήθελε δήμαρχος είναι και θα την έπαιρνε.Εσείς που ακόμα δεν βγήκατε για πείτε μας γιατί τρέχατε στην κατηφόρα??να προλάβετε τί???Όσο για τον κόσμο καλά έκανε και κοίταγε το λιμάνι και τη θέα.. αυτό ήθελε και ο Μαντάς.Τα έργα όταν τα φτιάχνεις πρέπει ο κόσμος να τα βλέπει... Εσείς δεν θέλετε Μαντά.Ενα Καμπόσο θέλετε..Όσο για τους Παραλιώτες καλά θα κάνουν να σκεφτούν καλά πως ήταν το Παράλιο τα προηγούμενα χρόνια...

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio