Η πρώτη ομάδα υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων με τον Παναγιώτη Μαντά (pics)

Παρ, 22/03/2019 - 08:54
Image

Η δημοτική μας παράταξη, όπως απέδειξε, συνεχίζει να ανανεώνεται ριζικά, έχοντας ανοικτά τα μάτια και τις πόρτες στην τοπική μας κοινωνία.

Παρουσιάζουμε σήμερα την πρώτη ομάδα των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων του συνδυασμού μας Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Πολιτών, για τις δημοτικές εκλογές. Πρόκειται για ανθρώπους της διπλανής μας πόρτας, ενεργά μέλη της κοινωνίας μας που έχουν διακριθεί στο δικό τους κοινωνικό, επαγγελματικό, επιστημονικό και προσωπικό έργο και χώρο.

Ανθρώπους με διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες.

Που αντιπροσωπεύουν όλα τις κοινότητες του Δήμου μας και τους ενώνουν οι σταθερές και αδιαπραγμάτευτες αρχές της δημοτικής μας παράταξης.

Αυτό που έχει τη μεγαλύτερησημασία είναι ότι με την δήλωση της υποψηφιότητάς τους, μπαίνουν στην περιπέτεια της προσφοράς στα κοινά, με αφετηρία το ενδιαφέρον και την αγωνία για την πρόοδο  του  τόπου μας.

Και σε αυτό το νέο μας ξεκίνημα τους καλωσορίζω όλους, παλιούς και νέους υποψήφιους και τους εύχομαι καλή επιτυχία και καλή προσφορά στο Δήμο μας από όποια θέση τους τοποθετήσουν οι Δημότες.

Παναγιώτης Κ. Μαντάς

Δήμαρχος  - Υποψήφιος Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας

 

Σχόλια επισκεπτών

Έλα ποντίκι, βγες από την τουαλέτα.. να δω τι θα πεις τώρα.. ότι ο καμπύλης έχει περισσότερους και καλύτερους? Η οτι Ακόμα δεν έχει ανακοινώσει τον Κλεόπα να πέσουν τα τσιμέντα.....

Είδαμε και το ψηφοδέλτιο του καμπύλη γελάει και ο κάθε πικραμένος...Που θα πεις τώρα εσυ τσιράκι του καμπύλη ότι είναι ότι να'ναι το ψηφοδέλτιο του Μαντά και ειδικά για τις γυναίκες!!

Δεν κοιτάτε να δουλέψετε όλοι μαζί για το καλύτερο του τόπου μας αλλά όλοι σας ψάχνετε για δόξες και γαλόνια!
Κατεβείτε δυο σκαλιά πιο κάτω και αφήστε τις κακίες της πιάτσας. Βγαίνουμε όλοι οι έξυπνοι και ανώνυμοι εδώ και κοιτάζουμε να βγάλουμε ο ένας το μάτι του άλλου.
Ενωμένοι όλοι μπορεί ο τόπος μας να προοδεύσει μια μέρα.
Καλή επιτυχία!!

Αν και ειναι πολυ νωρις , νομιζω οτι τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα.. Ο Τακης προχωρησε και εκλεισε νεους που η παρουσια τους στο συνδυασμο δηλωνει πολλα..Για οσους γνωριζουν προσωπα και πραγματα..

Ειναι πραγματικά ντροπη τα σχόλια ανθρωπων αυτου του τοπου που δεν περιμενουν τιποτε αλλο παρα μονο αυτην την στιγμη για να πουν την καθε βλακεια και εξυπναδα.Οι ιδιοι θα επρεπε να γνωριζουν την αξια της δημοκρατιας και τι πραγματικα σημαινουν εκλογες και να δινουν το παραδειγμα σε εμας τους νεότερους που μολις αποκτήσαμε το δικαιωμα της ψηφου.Εσεις ειστε οι πρωτοι που μας απωθητε να ασχοληθουμε με τον τοπο μας και εκεινοι που μας κανετε να θελουμε να φυγουμε μακρια.Ντρέπομαι να βγω καπου παραέξω και να πω απο που κατάγομαι

Βρε απαράδεκτοι κονδυλοφόροι ανώνυμοι.. Όταν δημοσίευσε ο καμπύλης όλους τους συμβασιούχους του Πελοπόννησος αε και την κυρία κινσεπ του Μαντά, δεν γράφτηκε τίποτα. Γιατί τώρα προσπαθείτε να δημιουργήσετε κλίμα στην πλάτη νέων ανθρώπων? Έχετε πιάσει πάτο. Όπως και ο συνδυασμός σας. Οι αναπτυξιακές τελικά είναι καλές η καλές? Οι κινσεπ Όταν έχουν μέσα δικές σας υποψήφιες είναι καλές? Αλλά έλεγε ο καμπύλης στα συμβούλια, άλλες επιλογές κάνει στο συνδυασμό του... συνέπεια.. άλλο πράμα...

ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΜΠΥΛΗ.
Αν ισχύουν οι πληροφορίες που βγήκαν από το δημ. συμβούλιο τότε ο Καμπύλης έβγαλε τα μάτια του μόνος του.
Αν πράγματι ,γιατί δεν μπορώ να το πιστέψω,μπλοκάρει το εργο 2,5 εκατ. για το δημαρχείο τότε δε θα ξέρει που να κρυφτεί.
ΤΕΤΟΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΔΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ΄.
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ
ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ΑΥΤΗ Η ΕΣΧΑΤΗ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΣΚΛΗΡΑ
.ΟΥΤΕ 5% ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΕΙ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ.
ΕΛΠΙΖΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΕΧΩ ΠΕΣΕΙ ΘΥΜΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΗΔΙΕΣ.

Το γεγονός ότι ο Μαντάς δημοσίευσε 18 υποψηφίους με τη ΜΙΑ και έχει άλλους τόσους , ενω ο κ.καμπυλης χαροπαλευει να φτάσει τους 10 (τώρα έχει 8) δείχνει από τώρα την ανωτερότητα του κ.Μαντα

Λυπάμαι πάρα πολύ αλλά και εγώ έμαθα ότι η παράταξη του κυρίου καμπύλη είναι αντίθετη με το έργο του δημαρχείου!
Δεν μιλάμε πλέον για πολιτική αντιπαράθεση!μιλάμε για πολιτική ξεδιαντροπια!εμένα προσωπικά και πιστεύω πολλούς ακόμα συμπολίτες μου δεν με ενδιαφέρουν οι λεπτομέρειες σχετικά με το έργο!Το αποτέλεσμα με ενδιαφέρει!Καλω λοιπόν όλους τους αστρινους να παρευρεθούν στη σημερινή συνεδρίαση του δσ και να τοποθετηθούν!φτάνει πια!Η οργή και η κατακραυγή του κόσμου δεν πρέπει να έχει όρια όπως δεν έχετε κ εσείς κύριε καμπύλη!Όχι άλλα εγκλήματα όχι μόνο για το Άστρος αλλά για όλα τα χωριά του τόπου μας!

Δεν με ενδιαφέρουν τα ποσοστά του καθενός!δεν με ενδιαφερει ποιος και τι!Σαν σκεπτόμενος πολίτης απαιτώ άμεσα ενημέρωση από τους υπεύθυνους γιατί προσπαθούν να μπλοκάρουν ένα τόσο σημαντικό έργο όπως η ανέγερση δημαρχείου!ένα έργο πνοής όχι μόνο για το Άστρος αλλά για τον δήμο μας γενικότερα!μόνο μια λέξη αρμόζει!αίσχος!!!

ΕΣΕΊΣ ΟΙ ΑΣΤΕΙΟΙ ΑΣΤΡΙΝΟΙ ΠΟΥ ΘΈΛΑΤΕ ΚΑΙ ΔΉΜΑΡΧΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΡΟΣ ΠΟΥ ΕΊΣΤΕ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΤΏΡΑ; ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΙΣΧΩΡΗΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΚΑΜΠΥΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ!ΑΛΛΑΞΤΕ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΊΟ ΤΩΡΑ ΑΛΛΙΩΣ ΑΠΛΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ!!!!!

Kαλά αν ισχύει το μπλοκάρισμα του Δημαρχείου οι καμπυλαίοι θα ζήσουν άγριες καταστάσεις.Τέτοια προδοσία είναι αδιανόητη για τον τόπο ότι δικαιολογία και να βρούν

Φιλε ΠΟΛΙΤΗ.. Ειναι αληθεια οτι δεν ειναι συμφωνος ο Γιωργος με το νεο δημαρχειο..Στην αρχη εβρισκε ενα σωρο δικαιολογιες και μολις εγιναν σταχτη βγηκε ανοιχτα κατα της προτασης της δημοτικης αρχης.. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι το ΓΙΑΤΙ..

Νομίζω κατάλαβα τι συμβαίνει!Ο καμπύλης τόσο καιρό δυσκολευόταν όχι μόνο με τη συλλογή υποψηφίων αλλά και με τα μηνύματα που λάμβανε από τον κόσμο! Είδε και τα αποτελέσματα του γκάλοπ, είδε και τους πρώτους υποψηφίους του Μαντά, μέτρησε και ξαναμετρησε και είδε ότι δεν του βγαίνει! Προκειμένου να αποφύγει τέτοια ξεφ...α , αποφάσισε να δημιουργήσει ένα σκάνδαλο για να παραιτηθεί! Έτσι φτάσαμε στο θέμα του δημαρχείου...

Οι Αστρινοι θελανε το Δημαρχειο εκει που ειχε αγοραστει το οικοπεδο επι Δημαρχιας Στρατη Δαλιανη και κατεληξε να το κανετε λαικη και εμποροπανηγυρις με πληρη αποτυχια οπως φανηκε περυσι.Και τωρα πατε να το κανετε σε μια μπαρδουκα...αυτη ειναι η πραγματικοτητα τσιρακια του εκ κουτρουφων ορμωμενου και απολυτως μηδενικου σε εργα τοσο στο Αστρος οσο και στα υπολοιπα χωρια του Δημου μας κυριου Μαντα...ευτυχως που η καλπη ειναι κοντα και ο κοσμος θα τιμωρησει τον δημαρχο κυριο μηδεν.Δυο ωρες απο Την Αθηνα ειμαστε κι ο τοπος μας μαραζωνει περιμενοντας τις 30 μερες του καλοκαιριου για να δουμε ζωη σε αυτο το τοπο..οσο για τα ορεινα ετσι οπως το παει και με τους θανατους που εχουμε θα ψαχνουμε το κοσμο με τα πιστολια...ξυπνατε απο το ληθαργο πριν πιασουμε τελειως πατο.

Από τα γραφόμενα καταλαβαίνω πως υπάρχει ένας τύπος που γράφει μόνιμα , καθαρά προπαγανδιστικά όσον αφορά το Άστρος . Ο ίδιος γράφει σχόλια υπέρ του Άστρους για να προκαλεί τα άλλα χωριά . Τον βολεύει βέβαια να δημιουργήσει ένα κλίμα εναντίον του Άστρους για ευνόητους λόγους που ξέρει . Απ' ότι φαίνεται όμως δε βλέπω να πιάνει το κόλπο του .

Κρυφτείτε αν καταψηφίσετε το δημαρχείο.Πραγματικά εξαφανιστείτε.Ασυγχώρητο και ολέθριο λάθος.
Δεν μας ενδιαφέρουν ούτε τι ήθελε ο Στράτης,ούτε κανένας.Τώρα αλλάξτε θέση πριν είναι πολύ αργά.

Λέγανε πριν σε μια παρέα ότι ο Καμπύλης με αυτό που κάνει είναι αυτοκτονικός.
Δεν είναι όμως γιατί ο αυτοκτονικός κάνει κακό μόνο στον εαυτό του.
Στην πραγματικότητα είναι καμικάζι αυτοκτονίας γιατί αφού βλέπει ότι χάνει θέλει να παρασύρει και τον τόπο στην καταστροφή.
Μόνο μια λέξη.....................ΑΙΣΧΟΣ...................................

Αν δεν εχουν αυτοι βιογραφικα , τοτε ποιοι εχουν?? Ειναι ολοι τους εξαιρετικοι αρκει ο κοσμος να στηριξει τα νεα παιδια γιατι τα εχει αναγκη ο Δημος.. Πρεπει ο Μαντας να στελεχωθει απο ορεξατους και ικανους ανθρωπους... Μην κατακεραυνωνετε τα παιδια της μιας η' της αλλης παραταξης..Ειναι κριμα!

Βγήκαν καί τά πρώτα παρατσούκλια στήν Πιάτσα..Ποιός ο καρανίκας του Μαντά ποιά η Νοτοπούλου καί η Λουίζου.Πρίν λίγο τά άκουσα καί ξεκαρδίστηκα στά γέλια.Έχουμε καί Τσακαλώτο καί βαρουφάκη .Εχουμε καί Καλατράβα λογω Δημαρχείου.Καστρίτη Καλατράβα

Όντως το θέμα που προέκυψε με τον Καμπύλη και το δημαρχείο ισχύει.
Διαπιστώνω πως τελικά μόνο τα αξιώματα μετράνε γι΄αυτόν τον συνδυασμό. Είναι πραγματικά ντροπή τέτοιου είδους τακτικές. Ελπίζω ο κόσμος της Βόρειας Κυνουρίας να επιλέξει σωστά σε αυτήν την αναμέτρηση.

Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους!

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio