Μηνύματα ενότητας στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ Αρκαδίας παρουσία του Βαγγέλη Μεϊμαράκη (pics,vid)

Σάβ, 02/03/2019 - 10:39
Image
Image
Image
Image
Image

Στην Τρίπολη βρέθηκε ο επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας και πρώην πρόεδρος της Ν.Δ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης ως επίσημος προσκεκλημένος στην εκδήλωση που διοργάνωσε η ΝΟΔΕ Αρκαδίας το βράδυ της Παρασκευής στην Τρίπολη.

Η αίθουσα του εξοχικού κέντρου Country Inn είχε κατακλυστεί από κόσμο και γαλάζια στελέχη και φυσικά από τους υποψήφιους που θα συμμετέχουν στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.

Ο πρόεδρος ΝΟΔΕ Αρκαδίας κ. Τίμος Κατσίπος αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους για την δυναμική παρουσία τους στην εκδήλωση, μίλησε για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, αλλά και για τον Κυριακό Μητσοτάκη.

Πρέπει να υπάρξει ενότητα ενόψει εκλογών, είναι αδιανόητο να απέχουν στελέχη της Νέα Δημοκρατίας από το κόμμα αυτή την κρίσιμη στιγμή είπε, προσθέτοντας ότι όλοι οφείλουν να να εργαστούν σκληρά για να νικήσει το κόμμα παντού σε κάθε κάλπη.»

Εδω στην Αρκαδία νίκες χωρίς αγώνες δεν γίνονται. Ας ενώσουμε της δυνάμεις μας να υπερβούμε τις αντιρρήσεις  μας και αναδείξουμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρωθυπουργό με αυτοδυναμία στις εκλογές.

Έπειτα τον λόγο έλαβε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νικάς ο οποίος με την σειρά του κάλεσε τα μέλη σε ενότητα η οποία θα φέρει και την νίκη στις εκλογές τόνισε.

Μεταξύ άλλων ευχαρίστησε τον κ. Βλάση και τον κ. Λυκουρέντζο αλλά και τον κ. Σμυρνιώτη.

Με την στήριξη και την αγάπη σας έχω αναλάβει να  ανατρέψω τη νοσηρή πολιτική κατάσταση στην περιφέρεια Πελοποννήσου είπε ζητώντας του Αρκάδες να τον στηρίξουν στις εκλογές.

Η ευρωβουλευτής Κατερίνα Μάρκου τόνισε ότι δεν υπάρχει χαλαρή ψήφος καλώντας τους παρευρισκομένους  να στηρίξουν το κόμμα για να μην κρατήσει ο ΣΥΡΙΖΑ την δύναμη του.

Αν με τιμήστε στις ευρωεκλογές θα μπορέσουμε να βάλουμε τον ΣΥΡΙΖΑ στο 4%
 

Στον χαιρετισμό του ο βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης ανέφερε ότι η μαζική συμμετοχή του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία, προσθέτοντας ότι η συγκέντρωση αυτή δείχνει ότι η νέα Δημοκρατία είναι ενωμένη και θα φέρει το αποτέλεσμα που της πρέπει.

Στην συνέχεια ο κ. Βλάσης μίλησε για τον κ. Μεϊμαράκη τον κ. Σμυρνιώτη και τον κ. Νίκα οι οποίο τον Μάιο θα συμμετέχουν στις εκλογές.

Αφού ολοκληρώθηκαν οι χαιρετισμοί στο βήμα βρέθηκε ο κεντρικός ομιλητής ο κ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης αρχίζοντας με τα λάθη που έγιναν από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, αλλά και από την τωρινή του ΣΥΡΙΖΑ.

«Βαδίζουμε όλοι μαζί προς τις εκλογές με αυτοπεποίθηση γιατί η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει τον Μάιο του 2019» είπε σημειώνοντας ότι  ενδεχόμενος να γίνουν τετραπλές εκλογές.
 

Στις 26 Μαΐου πρέπει να υπάρξει κάποια αλλαγή, πρέπει να στηρίξουμε τον κ. Νίκα και τον κ. Σμυρνιώτη

Τέλος κάλεσε τα μέλη της παράταξης να αφήσουν πίσω   τις πικρίες και τις απογοητεύσεις και να δουν το αύριο της χώρας.

Δείτε ΕΔΩ περισσότερες  φωτογραφίες στην σελίδα μας στο Facebook

(ΠΗΓΗ: arcadiaportal.gr)

Video

Σχόλια επισκεπτών

Ο κόσμος χρειάζεται μόνο αλήθειες.....κύριε του ..... Δίκιο έχετε ............ . Και το παραμικρό πρέπει να βγαίνει στον αέρα . Όποιος μιλάει τη γλώσσα της αλήθειας δεν έχει να φοβηθεί τίποτα . Γιατί στο όνομα της δημοκρατίας κατακρεουργήθηκαν και ισοπεδώθηκαν τα πάντα . Οι γκεμπελιστές με τις μεθόδους τους να αλλάξουν δουλειά , εκτός κι αν πληρώνονται .

Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΚΡΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ!!!!!!
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ .
Ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ..............
Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ......ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ..... ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΒΟΥΡΔΟΥΛΑΣ..................

Τσακωθείτε βλάκες ποιός είναι πιό πολύ ΝΔ απ τόν άλλον.Ραγιάδες του κομματικού σωλήνα.Καί εσύ ρε Καμπύλη πήγες νά,απεγκλωβιστείς απ αυτό καί ήρθε η στιγμή πού τά γκρέμισες όλα.Σε τραβάνε σάν λάστιχο τά ιστορικά στελέχη

Νιωθω πολυ απογοητευση.Ο κοσμος εχει προβληματα ,κλειστα μαγαζια,οι συνεταιρισμοι ενα ματσο χαλια, δουλειες δεν υπαρχουν και 20 ανθρωποι κανουν την πλακα τους και το κεφι τους στην περιοχη μας βγαζοντας φωτογραφιες λες και ο μειμαρακης η ο Αδωνης η ο καλαματιανος αυριο θα τους ξερουν?Ποσο πισω ειμαστε σαν κοινωνια.Εχουμε υποψηφιους που θα διαχειριστουν το μελλον των παιδιων μας και αυτοι τρεχουν να δειχνουν αν η Νεα δημοκρατια στηριζει Μαντα ,Καμπυλη λες και δεν ξερουμε οτι ολοι κοροιδευουν ολους

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio