Τι είδαμε και τι δεν είδαμε στην επίσκεψη Νίκα στο Άστρος

Σάβ, 23/02/2019 - 17:52
Image

Τα απόγευμα της Παρασκευής ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας βρέθηκε στο Άστρος για μία πρώτη επαφή με τον κόσμο της Κυνουρίας. Ίσως από όλες τις επισκέψεις του κ. Νίκα στην Αρκαδία αυτή είχε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον... Γιατί, όμως;

Αρχικά βρέθηκε στον τόπο καταγωγής του Πέτρου Τατούλη, όπου υπάρχουν εδώ και δεκαετίες φανατικοί υποστηρικτές του.Ο μεγαλύτερος πολιτικά «εχθρός» του στην Αρκαδία πέρα από τον «γαλάζιο» βουλευτή είναι πρώην Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας και νυν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Μανώλης Σκατζός.

·         Όταν λοιπόν υποδέχεσαι τον αρχηγό της παράταξης παρουσία του βουλευτή και του προέδρου της ΟΝΝΕΔ Αρκαδίας στον «καυτό» πυρήνα, αναμένεις μια σημαντική συμμετοχή από κόσμο…

·         Αντιθέτως , οι συνοδοί, οι αυτοδιοικητικοί και οι υποψήφιοι ήταν περισσότεροι από τους εν δυνάμει ψηφοφόρους

·         Σε δύσκολη θέση βρέθηκε ο Κώστας Βλάσης καθώς  από την μια πλευρά βρισκόταν ο Παναγιώτης  Μαντάς με τους συμβούλους του και από την άλλη ο Γιώργος Καμπύλης μαζί με τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους.,Ευχαρίστησε και τους δύο μεν, αλλά το δίλημμα παραμένει.

·         Στην αίθουσα βρέθηκε και ο πρώην Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Δαλιάνης ο οποίος έριξε τη «βόμβα» και  απαίτησε από τον Κώστα Βλάση η γαλάζια παράταξη να μην στηρίξει δήμαρχο που έχει σχέσεις και στήριξη από τον ΣΥΡΙΖΑ, με αποδέκτη βέβαια τον Παναγιώτη Μαντά, αφήνοντας το ακροατήριο άφωνο και φέρνοντας τον Παναγιώτη Νίκα στη δύσκολη θέση να προσπαθεί να ηρεμήσει τα πνεύματα…

·         Πολλές αναφορές για τις  Αναπτυξιακές έγιναν από τον Παναγιώτη Νίκα, με τον Γιώργο Καμπύλη να «τρίβει τα χέρια του», καθώς επιτέθηκε ολομέτωπα τις προηγούμενες ημέρες στον Παναγιώτη Μαντά. Βέβαια, εργασιακές σχέσεις με τις Αναπτυξιακές έχουν και συγγενικά πρόσωπα εκτός Αρκαδίας.

·         Ερωτηματικό ήταν η απουσία Τσιγκούνη

 

 

Θάνος Μπόγρης

Σχόλια επισκεπτών

Απο που να το πιασεις και που να το αφησεις....Αρχικα ο γαλαζιος βουλευτης δεν ηρθε σε δυσκολη θεση...γιατι πολυ απλα στηριζει το Μαντα...με βασικο εκπροσωπο του στην παραταξη μαντα τον προεδρο της ανυπαρκτης πλεον Οννεδ Αρκαδιας....ύστερα δεν περιμενε κανεις να εχει παραπανω κοσμο διοτι ο βλασης δε το εχει το αστρος ο Δε Σκαντζος που αρχικα πιστευαμε οτι το παει καλα πλεον εχει αρκετες αντιπαθειες....εχει παρει και το μαντα αγκαζε....τεσπα....τους καημενους τους συμβουλους του Νικα λυπηθηκα.....ρε τη τραβανε.... και τελος με αυτο θα κλεισω και ας το θυμηθουμε ολοι...η εμμονη του "γαλαζιου"βουλευτη(ο θεος να τον κανει γαλαζιο) να ξεφορτωθει την Τατουλη απ το ψηφοδελτιο τον εχει κανει να ανακατεψει μια ολοκληρη περιφερεια (που στο τελος δε θα βαφτει μπλε) και να θεσει το πολιτικο τελος ενος ανθρωπου που πραγματικα ειχε να προσφερει στο δημο του....και φυσικα εννοω το Νικα....και που στο τελος αν οι εκλογες γινουν τον φθινοπωρο θα ειναι και τσαμπα κοπος γιατι η ευη παλι θα ειναι υποψηφια...και ας δηλωνει η Σπυρακη οτι θελει...

Μια απλη πολιτικη αναλυση μπορει να ειναι η ακολουθη: Αν η κυρια Τατουλη ηταν υποψηφια βουλευτης η ΝΔ θα επαιρνε 41% που σημαινει 2 εδρες αρα παει ο οδυσσεας την χανει την εδρα το ΠΑΣΟΚ . Η αλλη εδρα του ΣΥΡΙΖΑ. Τωρα η ΝΔ θα παρει 35% στην αρκαδια και μια εδρα. Σου λεει ο βολευτης ΝΔ , καλυτερα μονος μου και αρκαδαρχης παρα και αλλον ενα βουλευτη δεξιο. Καλο παιδι και ο πασοκος ο Οδυσσεας. Ολοι προσκυνανε τον βολευτη ,δημαρχοι πολιτευτες περιφερεια κλπ. Αν τον αφησουμε να τουβγει το σεναριο του Ειμαστε αξιοι της μοιρας μας

Ο καμπύλης είναι ο δεξιός και ο κωστάκης βγάζει post στο fb που ευχαριστει και το Μαντα που στηριζει Νικα...κατσε να δουμε στην Τριπολη στηρίζει Τζούμη στο αστρος Μαντα βαζει Το Μπουρα στο περιφερειακο....η Νδ ρεει στις φλεβες του....χαχαχαχ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΟΤΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΥΤΡΙΒΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΛΛΑ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΡΟΥΣΦΕΤΙ.......
ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ.
ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΓΙΑΤΡΕ & ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΟΙ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ** ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΡΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ

Μπροβο Πρόεδρε της οννεδ. Για να σε χτυπάει ετσι το «συστημα» που μονο κακο εχει κανει σε Αρκαδία και Βόρεια Κυνουρία κατι κανεις καλά. Συνέχισε και μη μασας. Είμαστε μαζί σου.

Eίναι πολύ κουραστικό για τους απέξω να παρακολουθούν τη μάχη για το ποιός έχει τις καλύτερες κομματικές περγαμηνές στη ΝΔ.
Παγερά αδιάφορο αφήνουν τον σκεπτόμενο κόσμο.
Εκείνο που μας ενδιαφέρει είναι ποιός μπορεί να βοηθήσει το Δήμο .
Οσοι νομίζουν ότι ο κόσμος θα ψηφίσει με βάση τι συμφέρει το κόμμα του πλανώνται πλάνην οικτρά.Αυτό θα το κάνει στις γενικές εκλογές.
Δε μιλάω βέβαια για τα κάθε είδους κομματόσκυλα ,που είναι όμως λίγοι.
Λίγοι και ηλίθιοι είναι όσοι βάζουν το κομματικό πάνω από το προσωπικό τους, ναι,συμφέρον.Γιατί άμεσο και προσωπικό συμφέρον όλων μας είναι να έχουμε τους ικανότερους Δημάρχους,Περιφερειάρχες κτλ. και όχι τουςπιο κομματικούς

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΞΥΡΑΦΙ.......
ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΝΙΚΑΣ ΜΑΣ ΕΝΩΣΕ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΝΥΚΤΩΜΕΝΟΣ.
ΤΟΣΟ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΚΑΝΤΖΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΕΝ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΒΕΡΙΚΟΚΟ.
Η ΒΟΡΕΙΑ ΚΥΝΟΥΡΙΑ ΕΧΕΙ ΘΑΛΑΣΣΑ,,,,,,,,,,,ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΓΙΑ

Συνεχίστε να σφαζόσαστε για τα τιμάρια των κόμματών σας.
ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟ.
Ο κόσμος θα ψηφίσει αυτούς που χειρίζονται και χρησιμοποιούν τα κόμματα προς όφελος του Δήμου μας και όχι αυτούς που είναι πιο πιστοί στην κομματική τους σημαία.
Αν δεν το καταλαβαίνετε αυτό πηγαίνετε να πάρετε κανάν υπνάκο γιατί χρήσιμοι για τον τόπο δεν είσαστε.

Ο ΠΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ...Ανθρώποι που λασπολογουν ανώνυμα.
Οποιος θέλει να γράφει ανώνυμα,όπως εγώ τώρα,πρέπει να μην ξεπερνάει κάποια όρια.Να κριτικάρει μεν αλλά όχι να συκοφαντεί συγκεκριμένους ανθρώπους που δεν μπορούν να ξέρουν τον υβριστή τους και να αμυνθούν.
Τελεία.
Εμμεσους και άμεσους εκβιασμούς από το διαδίκτυο για τον έναν υποψήφιο ο κόσμος θα τους χρεώσει στον αντίπαλό του΄.Και αυτό μπορεί να γίνει και άδικα αλλά θα γίνει.
Γι αυτό οι πιο ψηλά ας μαζέψουν τα ανεξέλεγκτα σκυλιά τους για να μην τους παρασύρουν στον πάτο...

Δεν ειναι ανωνυμοι φίλε μου. Ειναι γνωστα τα κεντρα που μη μπορωντας να αντιπαρατεθουν πολιτικα υβρίζουν. Η απαντηση θα ειναι για αλλη μια φορα συντριπτικη απο το λαο της Β. Κυνουρίας. Θα τους στειλει παλι σπίτια τους όπως εκανε το 2014.

21.2.2019. 260.χιλ ευρω προς Παρνων Αε. Πιο πριν 170χιλ ευρω πσλι στην Παρνων Αε συμφωνα με καταγγελια Καμπυλη. Πιο πριν 300χιλ προστιμο για το λιμανι.ΣΥΝΟΛΟ 750 χιλ ευρω.Και πιστευει κανεις οτι ο εισαγγελεας δεν θα ενημερωθει αμεσα

Oσοι επιμένουν να σκέφτονται με κομματικούς όρους της δεκαετίας του 80 θα βρεθούν προ εκπλήξεων.Κι αυτό πηγαίνει για την παράταξη του κυρίου Καμπύλη.
Δεν είναι πολλοί οι κομματικά πορωμένοι που απευθύνεστε .Ο κόσμος κοιτάζει πρόσωπα και προγράμματα.Εκεί να σταθείτε, βρίσκοντας καλλιεργημένους και επιτυχημένους υποψήφιους και φτιάχνοντας ένα επεξεργασμένο και ρεαλιστικό σχέδιο για το Δήμο.Αυτό θέλουμε.
Δυστυχώς βλέπουμε έναν διαγωνισμό για το ποιός είναι πιο νεοδημοκράτης.
Φυσικά καταλαβαίνετε ότι έτσι διώχνετε τους ψηφοφόρους των άλλων κομμάτων που δεν έχουν διάθεση να στηρίξουν ΝΔ .
Φαινόσαστε αδύναμοι στην κοινωνία εκλιπαρώντας τη στήριξη ενός κόμματος και ζητώντας και την τιμωρία όσων έχουν διαφορετική άποψη, τη στιγμή μάλιστα που ο αντίπαλός σας δηλώνει υπερκομματικός.
Και ακολουθώντας αυτές τις λογικές του παρελθόντος χάνετε τους σκεπτόμενους ψηφοφόρους και αυτούς που έχουν βαρεθεί να βλέπουν τα κομματικά να εμπλέκονται στα δημοτικά.

Για τον όσοι επιμένουν να σκέφτονται ......Δε μπορεί δυο τρεις άνθρωποι να δημιουργούν θέματα προς ίδιον όφελος και εις βάρος άλλων . Ανήκοντας σε ένα πολιτικό χώρο , έχεις υποχρεώσεις και απαιτήσεις . Δε μπορεί να καρπούσαι τα οφέλη του πολιτικού χώρου από τη μια κι από την άλλη να προσπαθείς να αρπάξεις οφέλη κι από άλλο κοινοκικό φορέα . Είναι αντιδεοντολογικό . Μην εντάσσεσαι σε πολιτικό χώρο και κάνε ότι θέλεις . Τέτοιους διπλοπρόσωπους δε χρειάζεται η κοινωνία .

Aς τα βλέπουν αυτά κάποιοι ΠΑΣΟΚΟΙ υποψήφιοι του Καμπύλη που κοροιδέυουν τον κόσμο ότι ο συνδυασμός του είναι ανεξάρτητος.
Πιο σκληρά κομματικός δε γίνετε.Πιο δεξιός δε γίνετε.

Ασχοληθειτε ολοι με τον Νικα τον Μαντα και ολους.Ας μας πει ο δημαρχος γιατι δεν εχει ψηφιστει ο απολογισμος του 2017 ακομα και βαδιζουμε για το 2020.Τα ερωτηματα πολλα, οι αποριες πολλες.Η αντιπολιτευση τι κανει? ΤΡΕΙΣ συνδυασμοι τι κανουν?Γνωριζουν οτι ειναι παρανομο και οι ευθυνες ολων στο Δ.Σ ειναι τεραστιες για ολους.Και ασχολειστε αν τσακωθηκε ο ενας ποιον στηριζει η ΝΔ και αν ο σκαντζος ερθει 5ος στην αρκαδια σε ψηφους

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio