Μαρία Σπυράκη: Εκτός ψηφοδελτίου η Εύη Τατούλη (vid)

Παρ, 22/02/2019 - 08:51
Image

Η Μαρία Σπυράκη μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Best  είπε πως η Εύη Τατούλη δεν θα είναι υποψήφια με την Νεά Δημοκρατία στις εθνικές εκλογές.

«Ξέρετε ότι έχουμε ήδη προχωρήσει σε διαγραφές στελεχών του κόμματος που ήταν απέναντι στην επιλογή του κόμματος που είναι ο Παναγιώτης Νίκας. Ειδικά στο κεφάλαιο Ευή Τατούλη πρέπει να το κάνω εντελώς ξεκάθαρο και να το ακούσουν όλοι όσοι διακινούν σενάρια και πληροφορίες. Η κα Έυη Τατούλη δεν θα είναι υποψήφια στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας όποτε κι αν γίνουν εθνικές εκλογές, είτε τον Μάιο είτε τον Οκτώβριο».

ΣΠΥΡΑΚΗ: «ΕΚΤΟΣ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ ΝΔ Η ΕΥΗ ΤΑΤΟΥΛΗ» – «ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ»

Απόλυτο ξεκαθάρισμα από τη ΝΔ για τις περιφερειακές εκλογές στην Πελοπόννησο, από την εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος και Ευρωβουλευτή Μαρία Σπυράκη. Χωρίς να αφήσει περιθώρια για παρερμηνείες, η κα Σπυράκη αφού εξέφρασε την απόλυτη στήριξη της ΝΔ στην υποψηφιότητα του Παναγιώτη Νίκα, «άδειασε» τον Πέτρο Τατούλη. Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε «…δεν ήταν καλός Περιφερειάρχης»! Θεμελιώντας τον ισχυρισμό της έκανε αναφορές για την μη αξιοποίηση προγραμμάτων, τη διαχείριση των απορριμμάτων και μία ακόμα σειρά ζητημάτων που οδήγησαν την Πελοπόννησο σε… μαρασμό.

 

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Τηλεόρασης BEST η κα Σπυράκη ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Δεν έκανε καλή δουλειά, δεν ήταν ένας καλός περιφερειάρχης ο κ. Τατούλης. Και δεν ήταν ένας καλός περιφερειάρχης για δεκάδες λόγους, θα απαριθμήσω μόνο λίγους…  Του δόθηκε μια 5ετία και σ’ αυτή τη 5ετία δεν κατάφερε να επιλύσει τα προβλήματα των πολιτών. Δεν ανέπτυξε την Πελοπόννησο, δεν χρησιμοποίησε τα κοινοτικά και περιφερειακά κονδύλια για να δημιουργηθούν έργα υποδομής… Δεν έκανε πολιτική για τον τουρισμό. Μόλις το 2,63% των εσόδων το πρώτο 9μηνο του 2018 αντιστοιχούν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Αντιμετώπισε την περιφέρεια ως μία οικογενειακή υπόθεση και τα έργα της επίσης ως οικογενειακή υπόθεση. Και θα σας πω κάτι που στεναχωρεί ιδιαίτερα…  Ο κ. Τατούλης διεκδικεί με πολλές αξιώσεις το Όσκαρ αναποτελεσματικότητας για τη διαχείριση απορριμμάτων. Βεβαίως μπορεί να το μοιραστεί με τον περιφερειάρχη του ΣΥΡΙΖΑ στα Ιόνια Νησιά… Είναι απαραίτητο να έχουμε έναν άλλο Περιφερειάρχη με σχέδιο, με όραμα, που θα δουλεύει σε μία αναπτυξιακή προοπτική, έναν Περιφερειάρχη που θα τιμά το αξίωμά του και που δεν θα θεωρεί την Περιφέρεια οικογενειακή υπόθεση».

 

“Η ΕΥΗ ΤΑΤΟΥΛΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”

Ξεκάθαρη τοποθέτηση και για την υπόθεση της Εύης Τατούλη και την υποψηφιότητά της με τη ΝΔ στην Αρκαδία. Ανέφερε χαρακτηριστικά η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ:

«Ξέρετε ότι έχουμε ήδη προχωρήσει σε διαγραφές στελεχών του κόμματος που ήταν απέναντι στην επιλογή του κόμματος που είναι ο Παναγιώτης Νίκας. Ειδικά στο κεφάλαιο Ευή Τατούλη πρέπει να το κάνω εντελώς ξεκάθαρο και να το ακούσουν όλοι όσοι διακινούν σενάρια και πληροφορίες. Η κα Έυη Τατούλη δεν θα είναι υποψήφια στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας όποτε κι αν γίνουν εθνικές εκλογές, είτε τον Μάιο είτε τον Οκτώβριο».

best-tv.gr
 

φωτογραφία eurokinissi

Video

Σχόλια επισκεπτών

Μπράβο ξεφτέρια κομματικά απολειφαδια. Η Ελλάδα χρεοκόπησε και μυαλό δεν βάλατε. Από προσωπικές εμμονές και κόμπλεξ η ΝΔ χάνει και την Περιφέρεια και άμεσα ψήφους στις Εθνικές Εκλογές. Μείνετε με τους κομματικούς τσοπάνηδες και τους παλατζες μεταξυ κομματικής βιτρινας και προσωπικών παιχνιδιών - ακόμα και με σύριζα - από την άλλη. Και μην τρίβετε μετά τα μάτια σας... Αίσχος ξεφτίλες

Για τους φίλους της Νέας Δημοκρατίας στον τόπο μας οι προσεχείς εκλογές καθίστανται δύσκολος γρίφος για δυνατούς λύτες.
Πολύ μπερδεμένα και θολά τα δεδομένα, και σε πολλά εκλογικά πεδία.
Συναισθήματα και προσωπικές σχέσεις, κομματική πειθαρχία, λογικές, παραταξιακή συνείδηση, οργή, αλληλένδετη υποστήριξη θα αλεστούν στον ίδιο μύλο και τα εκλογικά αποτελέσματα θα δείξουν τι τελικά θα επικρατήσει.

Ως είδατε ο καθένας κοιτάει την πάρτι του ,τα εγώ του , και τις δουλειές του .
Όσον αφορά κόμμα , ιδεολογία είναι εκ του περισσού . Τώρα για κανόνα δεοντολογίας ας μην το ακουμπήσουμε καθόλου . Η κοινωνία απλώς μπορεί να τιμωρήσει αυτούς τους τύπους καταψηφίζοντάς τους ..

Λάβρος ο λόγος, της πρώην αμερόληπτης μεγάλης δημοσιογράφου και νυν βολεμένης ευρωβουλευτή με σημαντική παρουσία στο ευρωκοινοβούλιο, κατά του Τατούλη. Δεν μας είπε όμως εάν αυτά τα ελαττώματα για τα οποία τον κατηγορεί τα είχε και πριν λίγα χρόνια που ήταν υπουργός και στέλεχος της ΝΔ ή τα απέκτησε αφού έφυγε από την παράταξη. Δεν ξέρω αν ο Τατούλης ήταν αποτελεσματικός ή όχι ή αν πρέπει να ξαναβγεί. Συμφωνώ μαζί της στο ότι ο νέος περιφερειάρχης πρέπει να έχει όραμα και όρεξη για δουλειά αν είναι μάλιστα και 70+ ετών δεν το συζητάμε. Τι πιο έντιμο να μας πει ότι η ΝΔ θέλει να κερδίσει την περιφέρεια; Και ο καθένας από τους ψηφοφόρους ας κάνει ότι νομίζει. Αλλά μήπως έχει μιλήσει και ποτέ με ευθύ και έντιμο τρόπο;

Μας λέει η κ. Σπυράκη, πως ο Τατούλης ως περιφερειάρχης αντιμετώπισε την περιφέρεια και τα περιφερειακά έργα, ως οικογενειακή υπόθεση. Αποδείξεις περί αυτών κ. Σπυράκη;;; Αποδείξεις γραπτές κι όχι λόγων στον αέρα έχετε ; Αλλά τη νύχτα των περιφεριακών εκλογών, μη βγήτε όπως κάποια άλλη για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών,και ψάχνετε για..."παιδικούς σταθμούς" και λαϊκές αγορές.... ΥΓ. Α ! Και μερικά αντιϋπερτασικά. Θα σας (του) χρειασθούν !!!

Ωραία δημοκρατική αντίληψη εχουν εκει στο Μητσοτακέικο. Ανακοινωνει η πρών ΠΑΣΟΚΑ οτι η Εύη δεν θα ειναι υποψηφια βουλευτής και οι κατηγορίες που της προσάπτει είναι οτι ο Τατούλης ως Περιφερειάρχης δεν εχει επιτελέσει έργο .

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio