Μαντάς: Τα πρώτα χρηματοδοτούμενα έργα από το υπ. Εσωτερικών ήδη εκτελούνται

Τρί, 12/02/2019 - 13:30
Image

Ήδη εκτελούνται μικρά και μεγαλύτερα έργα στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας χρηματοδοτούμενα από το υπουργείο Εσωτερικών, όπως ανακοίνωσε μέσω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης ο δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Παναγιώτης Μαντάς, εκφράζοντας την ικανοποίησή του:

 

Με μικρά και μεγάλα έργα, απολύτως απαραίτητα για το Δήμο μας..Τα πρώτα χρηματοδοτούμενα από το Υπ.Εσ. Έργα, ήδη εκτελούνται και ολοκληρώνονται..

Στο Δημοτικό σχολείο Αστρους τελείωσε η πρώτη Φάση των εργασιών..

Το έργο περιλαμβάνει τις απόλυτα απαραίτητες εργασίες που αφορούν στη επισκευή και συντήρηση του κτιρίου, οι οποίες διαπιστώθηκαν και κρίθηκαν αναγκαίες μετά από επί τόπου αυτοψία και έλεγχο της υπηρεσίας μας και συγκεκριμένα :

α) Καθαίρεση και αντικατάσταση της ξύλινης ψευδοροφής του ισογείου, η οποία εμφάνιζε φθορές λόγω παλαιότητας.
β) Συντήρηση των δαπέδων του ισογείου και συγκεκριμένα των ξύλινων πατωμάτων.
γ) Καθαίρεση και ανακατασκευή των σαθρών επιχρισμάτων σε τοίχο του διαδρόμου του ορόφου και βαφή του τοίχου.

Οι εργασίες συνεχίζονται στο Σχολείο Αγίου Πέτρου με

α) Συντήρηση και διαμόρφωση κατάλληλης κλίσης τσιμεντοστρωμένου τμήματος προαύλιου χώρου στην Ανατολική πλευρά.
β) Επισκευή και συντήρηση φθαρμένου πλακόστρωτου τμήματος προαύλιου χώρου στην Νότια πλευρά που οδηγεί στις τουαλέτες.
γ) Συντήρηση και ισοπέδωση χαλικοστρωμένου τμήματος προαύλιου χώρου στην πίσω όψη του σχολείου (Δυτική πλευρά)
δ) Επισκευή και συντήρηση ασφαλτοστρωμένου τμήματος προαύλιου χώρου στην Βόρεια πλευρά, ανάμεσα στο κτίριο του σχολείου και το βοηθητικό κτίσμα, που χρησιμοποιείται σαν γήπεδο καλαθοσφαίρισης (μπάσκετ). Αντικατάσταση των πινάκων καλαθοσφαίρισης (μπασκέτες) και των στεφανιών καλαθοσφαίρισης.
ε) Συντήρηση και αντικατάσταση φθαρμένου πλακόστρωτου στη στέψη του τοίχου περίφραξης της Βόρειο-Ανατολικής πλευράς.

 

Σχόλια επισκεπτών

Από έργο μηδέν, άρα οι φωτογραφίες είναι ψεύτικες... Πόσο παπαγαλακια είστε βρε αποπάνω... έχετε καταλάβει τι σας περιμένει? Σας πήραν όλοι χαμπάρι. Δεν μπορείτε να πείσετε κανέναν πλέον ότι ο Μαντάς δεν κάνει έργα.... Βρείτε τίποτα άλλο να παπαγαλιζετε.....

Ειμαστε δηλαδη παπαγαλακια. Και σαν τι να μας περιμενει κυριε αυλοκολακα? 9 χρονια κοροιδευουν για το νερο του αναβαλου, 9 χρονια,κουρασαν οι κυριοι με τα ψεματα τους,το προστιμο για το λιμανι υπαρχει και θα ειναι και πιο μεγαλο ,δεν εγινε ουσιαστικο εργο,καποιος δηλωνει στον οαεδ ανεργος και παιρνει μισθο *** εδω οτι ειναι νομιμο (αν ειναι)δεν ειναι και ηθικο ,δηλαδη τι χειροτερο να μας περιμενει??Και λες εργα τα στεφανια στις μπασκετες και βαψιμο στις τουαλετες των σχολειων?Λιγο τσιπα ,λιγο ντροπη.Ψευτες υποκριτες

Ε στέρεψες....
Για όσους σε γνωρίζουν από πριν με την επαγγελματικη σου ιδιότητα και συμπεριφορά δεν τους προκαλεί καμιά εντύπωση η σημερινή κατάσταση.
Αλώστε ο χαρακτήρας του ατόμου δεν αλλάζει όταν αναλαμβάνει θέσεις εξουσίας απλά δεν μπορείς να τον κρύβεις για πάντα στην δημόσια ζωή.

Μπραβο ρε παιδια !!!!! Μετα απο 5 χρονια ξεκινησαν τα εργα . Μεχρι τωρα μονο ανακοινωσεις και μελετες για τους γνωστους αγνωστους και τους ημετερους . Εργο - λεμε τωρα- το βαψιμο μιας ταξης που εκρεμουσε 6 χρονια και μια μπασκετα με δυχτακι . Αυτη ειναι αναπτυξη για το δημαρχο. Το οτι μεσα στο κεντρο του Αστρους στην πλατεια ειναι 12 μαγαζια κλειστα και ανοικιαστα δεν αασχολει κανεναν. Ο δημαρχος για να υφαρπαξει προεκλογικα την ψηφο μας ειπε πως θα κανει το Αστρος απο χωριο σε πολη . Μαλλον αυτο εννοουσε .
Ομως πισω εχει η αχλαδα την ουρα . Θα ειναι μεγαλη η ηττα

Θα επιθυμούσα μία ειλικρινή απάντηση σχετικά με 4 εξαγγελίες προ 9ετίας τόσο τού κ Σκαντζου ώς δημάρχου όσο και τού κ Μαντά ώς αντιδημάρχου (υποδομών,)καί διαδόχου τού δημαρχιακού αξιώματος.1ον.Γιατί δέν ολοκληρώθηκε η κατασκευή τού Δημαρχειακού Μεγάρου?2ον.Γιατί δέν ολοκληρώθηκε τό Πάρκινκ τού Αγίου Πέτρου.?(εκτεθημένος στό χωριό του και ο κ.Κατσής)3ον Γιατί τά νερά του Αναβάλου είναι ακόμα στό κιβέρι?4ον.Ο κόμβος τής ραχούλας στό επικίνδυνο σταυροδρόμι τού Άστρους πρός Παράλιο,Αθήνα και Λεωνίδιο γιατί δέν ολοκληρώθηκε ποτέ?Κύριοι κουράσατε.Καλό βράδυ

Πω πω χολή.... θα πω στον φίλο μου το Μαντά, να μην ανακοινώνει πλέον κανένα έργο που κάνει... για να μπορείτε εσείς ελεύθερα να προπαγανδιζετε ότι δεν κάνει τίποτα... σας χαλάει βλέπεις τη σούπα.... Βρε καιμενα, μόνο εσείς διαβάζετε τις μπούρδες σας. Μεταξύ σας τα λέτε. Ο κόσμος το έχει τούμπανο. Ο Μαντάς πάλι από την πρώτη Κυριακή.. Γιατί εσείς έχετε ρίξει το επίπεδο πολύ χαμηλά...

Φοβερά έργα πνοής. Απορώ πως δεν ήρθε το CNN να προβάλει αυτά τα θαύματα της μηχανικής και της επιστήμης. Τελετή εγκαινίων ποτέ θα γίνει; Να ειδοποιήσετε εγκαίρως γιατί έχουμε και τα εγκαίνια αλλαγής μπρίζας στο Ληξιαρχείο και την αντικατάσταση μαρμάρου στο σκαλοπάτι του ΚΕΠ. Μεγάλα έργα που πρέπει να προβληθούν. Με τον δήμαρχο μας μαζί στο δρόμο της ανάπτυξης!

ΠΟΛΛΑ ΕΡΓΑ ΑΚΟΥΜΕ ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΡΑΒΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ..!!!!!!
1) Τα νερά του ΑΝΑΒΑΛΟΥ τα ακούσαμε τώρα βλέπουμε τον κάμπο του Αστρους απο τα νερά του Ανάβαλου να πλημυρίζει !!! ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΡΑΒΟΙ!!!!!
2) Το Παρκιγκ το ΑΓΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ το ακούσαμε τώρα βλέπουμε να είναι γεμάτο απο αυτοκίνητα κούρσες και αγροτικά !!!! ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΡΑΒΟΙ !!!!
3) Το ΑΣΤΡΟΣ πρωτεύουσα πόλη το ακούσαμε τώρα βλέπουμε την πλατεία και τα μαγαζιά να είναι γεμάτα από κόσμο !!!!! ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΡΑΒΟΙ !!!!!
ΜΕΣΑ ΣΕ 9 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΟΎΦΑΝΑΝ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΡΑΒΩΣΟΥΝ !!!!!!!
ΠΡΟΣΟΧΗ-ΠΡΟΣΟΧΗ-ΠΡΟΣΟΧΗ ΒΟΥΛΕΣΤΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ
ΜΑΣ ΚΟΥΦΑΝΑΝ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΡΑΒΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ..
ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΣΑΣ ΨΗΦΊΣΑΜΕ Η ΤΡΙΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΑΡΜΑΚΕΡΗ ΣΑΣ !!!!!
ΣΤΡΕΡΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΣΗ ΝΑ ΣΕΧΑ ΠΡΩΤΑ-

Έργο είναι και αυτό που αφορά μαθητές και όχι μόνο ο ανάβαλος.Εργο που ζητούσαν οι Διευθηντες του σχολείου από τότε που πήγαινα εγώ σχολείο (τώρα πάει η κόρη μου)Μη τα ισοπεδώνεται όλα για μια καρέκλα

Χρηματα για ειδικους συμβουλους και αναθεσεις εργων σε ημετερους υπαρχαν απο την αρχή,κονδύλια για εργα πνοης δυστυχως δεν υφιστανται.υποψιν τα τσιρακια και οι οδοδεικτες ας λενε οτι θελουν.

Για ποια χολή μιλάει?δικαιωμα μας να διαφωνουμε με τον μέτοικο από τα βούρβουρα.αν είχε να παρουσιασει εργα και υποδομες θα τα εκανε απο πρωτα οχι στο τελευταιο ετος.και αν ξαναβγει τοτε το συνολο της βορειας κυνουρίας πασχει από άνοια.

Ηρεμια κυριοι. Αφου μας παραμυθιασαν πριν απο 4 χρονια πως αυτος θα ειναι ο δημαρχος των μεγαλων εργων και τον πιστεψαμε και τον ψηφίσαμε καλα μας κανει τωρα καθ μας λεει πως το βαψιμο μιας αυθουσας σχολειου ειναι μεγαλο εργο και πως το να κλεισεις τις λακουβες στο Αστρος ειναι αναπτυξιακο εργο και οχι πως ειναι υποχρεωση του και καθηκον του τουλάχιστον αυτο. Καλα μας κανει και λεει οτι θελει και διοριζει οποιον θελει χωρις φοβο και παθος. ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΨΗΦΊΖΟΥΜΕ????

Εσύ είσαι καλός.. να σε ψηφίζουμε να φέρεις την ανάπτυξη? Γιατί αν περιμένεις από αυτούς που στηρίζεις.... σώθηκες....Ούτε μισθωτός δε θα γίνεις.. έχουν τάξει και της μιχαλους θέση μέσω ΟΑΕΔ!!!!

Μετά το γιγάντιο έργο των συναυλιών το καλοκαίρι και το ταβάνι του σχολείου, στην επόμενη ανάρτηση στο facebook θα δούμε την παραλαβή στυλό και μπλοκ στο χώρο του δημαρχείου. Ένα σημαντικό έργο που αλλάζει τα δεδομένα και βάζει τον δήμο σε τροχιά προόδου.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio