Παρουσία Νίκου Παππά η κοπή της πίτας της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας

Κυρ, 27/01/2019 - 11:20
Image

Παρουσία του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στη Μάκρη, στο Πολιτιστικό Κέντρο το Σάββατο 26 Ιανουαρίου. Μέλη και φίλοι της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκαν εκεί και αντάλλαξαν ευχές. Η ανάρτηση της κυρίας Μαρίας Λασκαράκη-Μπακή, από όπου και οι φωτογραφίες, αναφέρει:

Κοπή πίτας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας!

Στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δ.Δ της κοινότητας Μάκρης! 

,ξβκ
Είχαμε την τιμή και την χαρά να παρευρεθεί ο σ.Υπουργός Νίκος Παππάς και να διασκεδάσει μαζί μας!

Καλή χρονιά να έχουμε με υγεία και νικηφόρα σε όλες τις εκλογικές μας αναμετρήσεις!

Και του χρόνου φίλοι και σύντροφοι!

ehr

Επίσης παρόντες ήταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας κ.Παπαηλίου,ο Δήμαρχος Τρίπολης κ.Παυλής και ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης κ.Παπαδόπουλος

Σχόλια επισκεπτών

Ξεπούλησαν την Μακεδονία και πήγαν να το γιορτάσουν. Λίγη ντροπή δεν έμεινε; Τι την θέλετε την ΒΑΣΙΛΟπιτα αφού δεν πιστεύετε ούτε σε παραδόσεις, ούτε σε αξίες, ούτε θρησκεία ούτε σε πατρίδα. Μόνο η εξουσία και το χρήμα σας νοιάζει και τα καλά λόγια της Αμερικής και της Γερμανίας. ΑΙΣΧΟΣ

Το ΑΙΣΧΟΣ επιστρέφετε στους εθνικιστές ηλίθιους που αγνοούν την πραγματικότητα και την Ιστορία.
Πήραμε πλέον πίσω το όνομα Μακεδονία και την Ιστορία μας.
Οι γείτονες δεν ονομάζονται πλέον Μακεδονία ,οπως τους έχει αναγνωρίσει όλη η υφήλιος αλλά Βόρεια Μακεδονία Και Μακεδονια σκετο είναι μόνο η Ελληνικη.
Οι εθνικιστές ας κλάψουν με μαύρο δάκρυ.
Οι υπόλοιποι ας θυμούνται ότι όποτε επικράτησαν οι εθνικιστές στη χώρα υποστήκαμε εθνική καταστροφή και απώλεια εδαφών.
1)Χούντα και απώλεια της μισής Κύπρου.
2)Μακεδονικά εδάφη στους Βούλγαρους από τους εθνικιστές προγόνους τους(Δένδιας τις προάλλες στη Βουλή).
3)Μικρασιατική καταστροφή(την μικραν αλλά έντιμη Ελλάδα που θέλαν οι εθνικιστές τότε τη θυμάστε?)
Η ΝΤΡΟΠΗ λοιπόν στους πατριδοκάπηλους εθνικιστές που ιστορικά όποτε έμπαινε ο ΕΧΘΡΟΣ στη χώρα συνεργάζονταν μαζί του.

Να τους χαιρόσαστε τους Εθνικιστές και τους πατριδοκάπηλους γιατί μαζί τους κυβερνήσατε 4 χρόνια κι ακόμα κυβερνάτε με 5-6 από δαυτους χωρίς τον αρχηγό τους. Να τους χαιρόσαστε γιατί τους βγάλατε από την φυλακή και τους νταντεύετε κάθε μέρα με τη ξεχασμένη δίκη τους. Να τους χαιρόσαστε που μαζί τους ψηφίζετε απολειφάδια για προέδρους ανεξάρτητων αρχών.
Αυτά λοιπόν να πάτε να τα πείτε σε όσους τρώνε σανό και ως εκ θαύματος σας πιστεύουν ακόμα... ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ πορεύεται η ΣΥΡΙΖΑΥΓΗ, ο ένας ράβει κι ο άλλος ξηλώνει.
Γιατί τόση βιασύνη για να ξεπουλήσετε τη Μακεδονία; Από που κι ως που η Ελλάδα να αγχωθεί να βάλει το προτεκτοράτο των Αμερικανών στο ΝΑΤΟ; Γιατί τόση σκασίλα; Έχετε πειστικές απαντήσεις:
Κι αν έχετε να πάτε να τις πείτε στην Θεσσαλονίκη, την Κατερίνη, το Κιλκίς.... Γιατί δεν βλέπω να πατάτε ούτε με 10 κλούβες ΜΑΤ.
ΝΤΡΟΠΗ σας. ΑΙΣΧΟΣ. Ξεπουλήσατε την Μακεδονία.

Tη Μακεδονία δεν την ξεπούλησε κανείς.
Είναι εκεί που ήταν και χθες παρά τις κραυγές καθυστερημένων τμημάτων της κοινωνίας,εθνικιστών,ακροδεξιών,ανιστόρητων,θρησκόληπτων,φασιστών και εν γένει ηλιθίων.
Το μόνο που είχε καταφέρει 30 χρόνια αυτός ο εσμός των πατριδοκάπηλων και ο φόβος για τα ψηφαλάκια των κυβερνώντων, ήταν να λέει όλος ο πλανήτης Μακεδονία τα Σκόπια και η δικιά μας να είναι ανύπαρκτη στους παγκόσμιους χάρτες.
Τώρα αυτό τελείωσε.
Γυρίστε πίσω θλιβεροί εθνικιστές στα λαγούμια που ήσασταν κρυμμένοι και περιμένετε πότε θα έρθει πάλι ο κατακτητής να συνταχτείτε ξανά μαζί του όπως κάνατε πάντα.

Γιατί δεν πάτε εσείς του 3% που θέλετε να λέγονται τα Σκόπια Μακεδονία να ζήσετε με τον Μαδουρο σας και να σας τρώνε τα ποντίκια κι αφήστε εμάς το 70% στα λαγούμια μας; Για τη ΣΥΡΙΖΑΥΓΗ την κατάπιες τη γλώσσα σου συναιτερακη της.
Αντε τώρα να φιλήσεις το χέρι του Αμερικανού πρέσβη και να προσκυνησεις την Μερκελ και σε 2-3 μήνες που θα μείνετε χωρίς μισθό και μπάτσους τα λέμε πάλι. Χαιρετισμούς στα Σκόπια Βαρντασκα!

Σχεδόν όλα τα κόμματα του δημοκρατικού τοξου συμφωνούν στη σύνθετη ονομασία Βόρεια Μακεδονία.Και μιλάω για ΣΥΡΙΖΑ,ΝΔ,ΠΑΣΟΚ,Ποτάμι,ΔΗΜΑΡ κτλ.Οπότε όταν κατηγορείς για ξεπούλημα ,μιλάς για όλους αυτούς.
Οι απόψεις σου συμφωνούν μόνο με αυτές της Χρυσής Αυγής,του Καμμένου και του Λεβέντη,δηλ.με φασίστες,ακραίους και λαικιστές.
Είναι τουλάχιστον γελοίο επειδή δεν θες να πιστέψεις ότι είσαι τέτοιος ,να πας να τους φορτώσεις αυτούς σε μας,στους δημοκρατικούς πολίτες.
Κι ας συνεργάστηκε ο ΣΥΡΙΖΑ με τον Καμμένο.Κακό του κεφαλιού του.Θα τον πληρώσει.
Εσύ μην κοροιδεύεις τον εαυτό σου ότι εχεις καμμιά διαφορά από αυτόν τον Συρφετό.Τέτοιοι είσαστε και είναι ευχής έργο που με αυτή τη συμφωνία θα πάτε στα σκουπίδια της Ιστορίας ,πριν προλάβετε να κάνετε ζημιά ξανά στη Χώρα.

Αυτά έλεγες και για την Φώφη και ζητούσες μετά συγγνώμη. Καημένε... μόνοι σας μείνατε μέσα στη βουλή και μόνοι σας τα ψηφίσατε και μόνοι σας τώρα απολαμβάνετε την αγάπη του κόσμου. Αλήθεια, πόσες πίτες θα κόψει ο ΣΥΡΙΖΑ από τη Λαμία και πάνω; Ποιος κυκλοφορεί περήφανος στους δρόμους και ποιος είναι κρυμμένος στα κυβερνοκομματικά λαγούμια του; Ταλαίπωρε ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ. Λίγους μήνες ακόμα μισθό....

Eχεις χάσει την επαφή με την πραγματικότητα.Αγνοείς ότι όλα τα κόμματα συμφωνούν με τη σύνθετη ονομασία.
Οπότε πήγαινε περήφανα να ψηφίσεις ΝΔ γιατί σαν κορόιδο δεν έχεις καταλάβεις ότι και αυτοί είναι υπέρ.
Αλλιώς να τιμήσεις το φυσικό σου χώρο που συμφωνείτε απόλυτα,τη Χρυσή Αυγή ,και να βγεις περήφανα να δηλώσεις τι είσαι.
Η Ανθρωπότητα από την άλλη έχει μιλήσει και έχει κατατάξει παγκοσμίως τους εθνικιστές και τους φασίστες στα βοθρολύματα της Ιστορίας.ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.

Γιατί δεν κάνει ο Τσιπρας ένα Ντιμπεη με την Ζωή Κωνσταντοπουλου να της τα πει αυτά. Που είναι και αριστερή. Για να δούμε τι ψάρια πιάνει το παραμύθι σου. Η ανθρωπότητα έμεινε άναυδη από την χέρι χερι ψήφο της συριζαυγης στην Θάνου. Δεν ξέραν οι φουκαράδες...

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio