Υποψήφιος με τον Παναγιώτη Νίκα ο Μανώλης Σκαντζός

Παρ, 18/01/2019 - 10:30
Image

Την υποψηφιότητα του πρώην δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας Μανώλη Σκαντζού ως υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου με τον συνδυασμό «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο» ανακοίνωσε ο επικεφαλής του συνδυασμού που έχει το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας Παναγιώτης Νίκας.

Στην ανακοίνωσή του ο κ. Νίκας αναφέρει:

Καλωσορίζουμε στο συνδυασμό μας «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο» τον 5ο υποψήφιο για την Π.Ε. Αρκαδίας, τον πρώην Δήμαρχο Β.Κυνουρίας, Μανώλη Σκαντζό. Του εύχομαι καλή δύναμη στον αγώνα μας, για την αλλαγή προς το καλύτερο, τόσο της Αρκαδίας, όσο και ολόκληρης της Πελοποννήσου.

 

Σχόλια επισκεπτών

ΜΑΝΩΛΗ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΗΤΑΝ ΠΑΛΑΙΑΣ ΚΟΠΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ... ΤΩΡΑ ΠΗΓΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ.. 70 ΧΡΟΝΩΝ... Η ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.. ΗΜΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΡΙΝ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ.. ΛΥΠΑΜΑΙ ΜΑΝΩΛΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ.

Ο Μανόλης μόλις κατάλαβε οτι πάει για φούντο το μαγαζί στο Αστρος την έκανε για Περιφέρεια. Μεγάλος παίκτης, βλέπει μπροστά. Ξέρει ότι δεν θα βγει ο Νικας αλλά θα το μαζέψει αυτός το μαγαζί για την επόμενη μέρα και με κυβέρνηση ΝΔ.

Πριν 2 χρόνια περίπου ο Μανώλης Σκαντζός είχε δημοσιεύσει στο astrosnews ένα άρθρο με τίτλο: ΣΥΡΙΖΑ+ΤΑΤΟΥΛΗΣ+ΝΙΚΑΣ=4ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ στο οποίο περνούσε γενεές 14 τον Νίκα. Σήμερα κατεβαίνει υποψήφιος με τον Νίκα. Ο καιροσκοπισμός σε όλο του το μεγαλείο. Μάλλον πιστεύει ότι οι δημότες της Κυνουρίας έχουν μνήμη χρυσόψαρου. Εύγε Μανώλη. Εύγε και στους ψηφοφόρους σου που πράγματι έχουν μνήμη χρυσόψαρου.
και το αυτό το λινκ για όποιον θελει να θυμηθεί τα γραφόμενα του κ. Σκαντζού
http://www.githio-click.gr/index.php/politika/item/1174-manolis-skantzo…
Ο έχων μνήμη ελέφαντα

Καλε λεβεντη που την βρηκες τωρα αυτη την επιστολη;; κατ αρχη φαινεται πως δεν την εχει γραψει ο Μανωλης απλως πρωτον εψαχναν ενα προθυμο να την υπογραψει , κατα δευτερο περσυνα ξυνα σταφυλια διοτι οπως λεει και η παροιμια
ειπα - ξειπα και τελος κατα τριτον τωρα που εβγαλε τον υπερκομματικο μανδυα και τον φορεσε ο Μαντας, ο Μανωλης δηλωνει κομματικη πειθαρχια καθοτι δεξιος πλεον δηλαδη κατα το συμφερον του . Υπομονη αγαπητε Μανωλη στο τελος το φως νικαει το σκοταδι , που σημαινει κοντευει η ωρα σου

Ήθελα να γνωριζα η κοινωνία της κυνουριας πώς θά αντιδράσει σε μία τέτοια πρόκληση.Ένας γιατρός πού 16 χρόνια τώρα όλοι θέλουν νά τόν ψηφίζουν με τσαμπουκάδες με συνεχείς ύβρεις εντός Δ.Σ καθώς καί στα καφενεία θέλει να κάνει τον ρήτορα να κατηγορεί όποιον σηκώνει αντίλογο νά μήν μπορεί να ελέγχει τίς αντιδράσεις του να χρησιμοποιεί τήν ιδιότητα του σάν μέσο γιά τήν ψήφο στήν τελική.Κολλητός τού βλαση λένε οί κακες γλωσσες τις τρίπολης.Θεωρώ οτι ο Κώστας είναι μσκράν πιό εξυπνος τού σκατζού.Υπάρχει το ενδεχόμενο ο βλάσης νά έβαλε τον Σκατζό εκεί υποψήφιο ωστε να τόν εξοντώσει μεσω τατούλη???Σιγά μήν πάει το μυαλό του Μανωλη μέχρι εκεί.

Ρωταω τωρα μπας και το δει καποιος απ την περιφερεια και καποιος απ την αντιπολιτευση του δημου
300 χιλ το πρωτο προστιμο για το λιμανι που το πληρωνουν σε δοσεις..Ερχονται πισω αλλα 3 εκ ευρω αυτα που εκρεμουν ...και πρεπει να πληρωθουν..Ευθυνες πλεον του Δημαρχου προφανως εχει και ο κ Σκαντζος και αλλοι.Θα τολμησει καποιος αυτους να τους στειλει εισαγγελεα η ο εισαγγελεας αυτεπαγγελτα θα κινηθει?Ειναι μεγαλο το προστιμο και θα γινει 10 φορες μεγαλυτερο.Η ιδια η κοινωνια επρεπε να γνωριζει αυτα τα θεματα και να ξερει που πανε χαμενα χρηματα σε προστιμα και με ευθυνες τοπικων εξουσιων.Δεν εχει σχεση αν η μεγαλομανια του Σκαντζου να γινει βουλευτης στο μελλον η του Μαντα να ειναι δημαρχος και μετα πιο ψηλα η του κ Γκαυρου να γινει ο επομενος δημαρχος.Σημασια εχει οτι 3εκ 300χιλ θα πληρωθουν στο μελλον.Τα σκουπιδια θα ειναι παλι προβλημα ,οι δρομοι στα χωρια ολα θα ειναι παλι προβλημα ,τα νερα του Αναβαλου δεν τα εφεραν ποτε και ας ειρωνευεται ο φιλος μας στο αλλο σχολιο γιατι προφανως δεν ξερει οτι ειχαν επενδυσει πολλοι αγνοι σε αυτο ( και οχι σε πολιτικές πονηριές τυπου Σκαντζου Μαντα)αγροτες και επαγγελματιες ,και αν ειναι ξυπνιοι στην αντιπολιτευση αυτο πρεπει να το κανουν προεκλογικη σημαια ,περι Εξαπατησης του κοσμου σχετικα με Αναβαλο ,γιατι ας μην γελιομαστε η περιοχη θα αλλαζε τουλαχιστον προς το καλυτερο.

Ο πολίτης πρέπει να τιμωρεί ευκαιριολόγους , πηδηχτούληδες και σαλτιμπάγκους , για να συνετίζονται και άλλοι , και μάλιστα να διατυμπανίζεται ευρέως , κοίτα τι έπαθε ο τάδε από την πολύ εξυπνάδα ............... είδομεν ............... κοντός ψαλμός αλληλούια !

Η κοινωνία μας είναι τόσο κατεστραμένη και οι επαγγελματίες σέ άχημη κατάσταση.Μόνο συγκεκριμένα μαγαζιά έχουν λίγο δουλίτσα στόν χωρο τού καφέ καί αυτό γιατί έχουν κύκλο με ανθρώπους τού ποδοσφαίρου η τής πολιτικής(Ντόπιας)Υπάρχει κρίση αλλά νομίζω ότι τα τελευταία 8 χρόνια έχουν κλείσει πολλά καταστήματα στήν έδρα τού δήμου καί δέν είναι τιμητικό για τόν δήμαρχο μας και τον κ Σκατντζο καί φυσικά δεν έγινε καμία προσπάθεια νά ρθούν νέοι επενδυτές .Ας κανει μιά απογραφή η αντιπολίτευση νά δει πόσα μαγαζιά εκλεισαν τα τελευταία χρόνια

Τελικα ολα γινονται για το χρημα . Ξεχνιωνται αγωνες ,βαριες κουβεντες , πιστευω κλπ. Το ζητημα ειναι ποιος θα υπογραψει την τελικη συμβαση με την ΤΕΡΝΑ για τα σκουπιδια. Τελικα για εξηγησε μας κ.Σκαντζε επιμενεις πως ο Νικας ειναι διαβρωμενος και λαγος του Τατουλη ;; αν Ναι τοτε εσυ τι εισαι που ενω το ξερεις τον ακολουθεις ;; θα μαθουμε αραγε ποτε ποσο στοιχισε αυτη η μεταγραφη - μεταστροφη ;;;

Ερωτήσεις προς τον Μανώλη Σκαντζό.
Μανώλη για να βγείς Δήμαρχος έγλειψες τον Τατούλη!
Τώρα εγκαταλείπεις τον Τατούλη και ο λόγος τα σκουπίδια πελοποννήσου.
Μανώλη τώρα πας υποψήφιος με τον Νίκα ! Τον λόγο τον ξέρεις μόνο εσύ !!!!!
Προ καιρού δήλωσες :
ΤΑΤΟΥΛΗΣ + ΝΙΚΑΣ = 4ο Μνημόνιο για την Πελοπόννησο .Ο λόγος πάλι για τα σκουπίδια
Μανώλη.Γιά πές μας!!! Τι κρίβεται στα σκουπίδια!!!!!
Δεν θέλω να πιστεύω οτι κάτι κρίβεται στα σκουπίδια που έφερες στο Αστρος!!!!!!
Είναι αλήθεια οτι μεθοδεύεις μαζί με κάποιους άλλουςΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ να παραδόσετε τον Δήμο μας στους ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΕΟΥΣ!!!!
Μανώλη δεν θέλω να το πιστέψω οτι εσύ να πολιτεύεσαι με την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στην περιφέρεια και το Δήμο μας να οδηγείς τους ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ στο Πασοκοσύριζα.
Είμαι πολύ προβληματισμένος!!!!!
Ερωτώ μήπως νομίζεις οτι τρώμε σανό!!!!!
Ευτυχώς που τα νερα του Ανάβαλου δεν μας έπνιξαν εδώ στο Δήμο μας αλλά με τις μεθοδεύσεις σας πνίξουν την περιφέρεια και την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Προβληματίζομαι...Προβληματίζομαι.....Προβληματίζομαι...

Μανώλη αν κρίνω απο τον ντόρο που ξεσηκώνεις θα πάς πολύ καλά.
Τι να κάνουμε έχεις στεναχωρήσει κάποιους που τους πήρες την κουτάλα και τους τα έχωσες και απο πάνω.
Καλή συνέχεια.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio